Gość Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 No, jak bardzo lubię Fifę, tak wypuszczanie narzędzia do tworzenia niby dla fanów a potem trzepanie na tym kasy to szczyt pazerności i sk.urwysyńst.wa Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 DLACZEGO JA W TO KU.RWA GRAM!???!!!??? Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) Bo to dobra gra jest! Szkoda tylko ze z UT zrobili taki arkejd. Tam to dopiero sa cuda na kiju! Edytowane 5 kwietnia 2012 przez easye Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 I dobrze ze sa takie rzeczy Jak chcesz symulacji to graj w h2h Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Bo to dobra gra jest! Nie! Bo to pierd.olona famme fatale. Toksyczna, perfekcyjna uwodzicielka stosująca push & pull. Najpierw Cie przyciąga, pozwalając Ci wygrać na miare Twoich możliwości, czasem Cie trochę pokusi byś poczuł się jak w niebie gdy pomoże Ci w ładnym golu z dystansu, aby potem zrzucić do piekła byś wił się w męczarniach cierpienia spowodowanym jej odrzuceniem, aby potem znów puścić Ci oczko i pozwalając na trochę więcej. Suka. 1 Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Bo to dobra gra jest! Nie! Bo to pierd.olona famme fatale. Toksyczna, perfekcyjna uwodzicielka stosująca push & pull. Najpierw Cie przyciąga, pozwalając Ci wygrać na miare Twoich możliwości, czasem Cie trochę pokusi byś poczuł się jak w niebie gdy pomoże Ci w ładnym golu z dystansu, aby potem zrzucić do piekła byś wił się w męczarniach cierpienia spowodowanym jej odrzuceniem, aby potem znów puścić Ci oczko i pozwalając na trochę więcej. Suka. Mam taką radę GET A LIFE :potter: Cytuj
chm[u]ra 0 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) Bo to dobra gra jest! Szkoda tylko ze z UT zrobili taki arkejd. Tam to dopiero sa cuda na kiju! Po czym wnosisz? Jak juz dopakujesz team, masz dobre zgranie i zawodnikow na odpowiednich pozycjach, to gra sie imo lepiej niz w h2h.Wchodza czasem jakies strzaly z dystansu. Wchodza strzaly po krotkim. Mniej schematycznie jest, gra jest szybsza. Jak zaczynalem i dostawalm po 7:0, to tez mowilem ze arcade. Obecnie gram tylko w ut, bo jest dopracowane i wymiata. Dlaczego? Dlatego, ze EA zwietrzyla kase, bo dziaciaki pakuja w paczuszki cale kieszonkowe, zeby miec Ronaldo, wiec cisna ten tryb, bo pozwala im na tzw. maksymalizacje zysku . PS tzw momentum wystepuje rzadziej . Ost. mialem taka sytuacje, ze ja gralem, a kolezka strzelal bramki stosujac schemat trojkat na sutterige i moi obroncy jak te pochwy nie byli w stanie zapobiec. Koles byl cienki i wiedzialem, ze musze zremisowac conajmniej. Do przerwy bylo 4:1 dla niego. Ale ja wiedzialem No i chyba jemu sie wlaczyl wiatr w plecy bo wlasciwie przestal grac, a moi srodkowi wlasciwie wybiegali do niego i kasowali wszystko. ribbery zaczal grac na srodku pomocy. lewy obronca Fuchs znalazl sie na srodku pola karnego.A jak juz przegrywalem 4:3, to wszyscy podeszli pod neigo tak blisko, ze nie mial gdzie podac . bramke na 4:4 strzelilem w 90 min. I jakby reka odjal. Taktyki nie zmienialem, ale przestali go cisnac, Zaczeli grac wolniej i niecelnie. W poczynania obydwu druzyn wkradl sie chaos. Przeciwnik znow mogl podejsc pod moja bramke . Mecz wygralem w karnych. Edytowane 5 kwietnia 2012 przez chm[u]ra Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) w zupelnosci sie nie zgadzam. Mam w UT kolo 150 meczu z tego ze 120 wygranych i dla mnie jest zupelnie na odwrot. Jasne, kwestia gustu, ale to, co sie dzieje w UT na bank symulacji nie odzwierciedla. To o czym piszesz wlasnie dla wiekszosci stanowi momentum. Strzelasz brame i Twoi zawodnicy dostaja boosta, stad nagle robi sie przewaga.z niczego. Tak czy siak pocinam w UT, ale wolalbym by mecze byly bardziej symulacyjne, podobne do tych z H2H, bo tutaj to nawet Brozek wali z 35 metrow w okno, jak ma chemie Edytowane 6 kwietnia 2012 przez easye Cytuj
chm[u]ra 0 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 w zupelnosci sie nie zgadzam. Mam w UT kolo 150 meczu z tego ze 120 wygranych i dla mnie jest zupelnie na odwrot. Jasne, kwestia gustu, ale to, co sie dzieje w UT na bank symulacji nie odzwierciedla. To o czym piszesz wlasnie dla wiekszosci stanowi momentum. Strzelasz brame i Twoi zawodnicy dostaja boosta, stad nagle robi sie przewaga.z niczego. Tak czy siak pocinam w UT, ale wolalbym by mecze byly bardziej symulacyjne, podobne do tych z H2H, bo tutaj to nawet Brozek wali z 35 metrow w okno, jak ma chemie tu masz racje z tym brozkiem. ale w rzeczywistosci tez czasem zapodawal cos w okienko ... dla mnie ut jest o tyle swieze, ze otwiera sie wiecej mozliwosci i pojawia wiecej niestandardowych sytuacji. po rozegraniu ok czterystu meczow w h2h juz nic nie bylo w stanie mnie zaskoczyc .tu rozegralem tez ok 400 i czasem pada bramka, o ktora bym silnika nie podejrzewal. dlatego wlasnie lubie ut. niestety gra ma tez swoje wady jak np promowanie bardzo szybkich graczy kosztem reszty, ale mnie gra sie lepiej niz w h2h. co wiecej gra sie inaczej. po kilkuset meczach w ut zasiadlem do h2h i zaczalem obskakiwac baty od kazdego... takze od kanapowych kolegow, z ktorymi wczesniej nie mialem problemow. gra w ut jest szybsza. mnie sie tam mimo wszystko podoba bardziej niz pojedynki. Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 No ja tez wole UT ze wzgledu na te mega bramy ktore wpadaja zdecydowanie czesciej niz w H2H Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Dzień dobry. Panowie, może kogos wkurzę, może nie, trudno. Powiedzcie mi tak w skonsdensowanej formie jak z online we fifie? Zastanawiam się nad kupnem i poprostu mam dylemat - używkę (bez online pass) czy nówkę. Warto inwestować w online pass w tej grze? No i czy ta opcja z kartami (Ultimate Team chyba) tego wymaga? No i co to h2h? Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 (edytowane) W ultimate team grałem tylko offline . Zawodników można na aukcjach kupować i sprzedawać bez kodu . Co do grania online to nie odpowiem bo mnie takie coś nie interesuje . Edytowane 13 kwietnia 2012 przez malin1976 Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 ja nie wiem, jak mozna grac w dzisiejszych czasach w pile z "konsola" Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Można . Ja się dziwię że Ty grasz w to online Cytuj
Jared 0 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Jeżeli można to napiszę jeszcze tutaj wiadomość, pisałem w FIFA FAQ, a nie wiem czy tam ktoś jeszcze zagląda. Mam parę pytań odnośnie grania online: 1. Jak chce grać rankingowe mecze to da się zagrać szybki mecz, bo jakoś tego tam nie widzę. 2. Czy da się grać we dwóch w jednej drużynie przeciwko dwóm graczom przeciwnej drużyny ? bo jak dałem na "Mecz zespołowy" to tam na pewno więcej niż dwóch graczy gra w przeciwnej drużynie. 3. Czy w trybie Sezon Live, to normalne, jak gram klubem to niekiedy przeciwnika mi dobiera grającego reprezentacją ? trochę to wkurza, ale nie narzekam. 4. Mój siostrzeniec dostaje fajne lanie, czy jest tam w tych trybach jakiś tryb typowo dla początkujących graczy, czy zostaje tylko poćwiczyć ? Pierwszy raz gram online we Fife, to nie wiem co i jak a jak próbuje coś przeczytać w gwoli wyjaśnienia to nic nie widzę, bo gram jeszcze na SD TV, a tam czcionka to wiadomo, rozmiar 2. Jakby ktoś mógł odpisać to z góry dziękuję. Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 1. Mecz rankingowy to zwykla Liga Online. Nie ma szybkiego meczu w rankingach. 2. Nie wiem 3. Tak - dobiera przeciwnika glownie do poziomu zespolu (ilosci gwiazdek) 4. Mozesz zmienic poziom trudnosci na poczatkujacy. Cytuj
Jared 0 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Dzięki za odp. z tym drugim pytaniem to zamieszałem ostro, chodzi mi po prostu czy można grać we dwóch mając dwa pady w jednej drużynie online, czy trzeba coś nacisnąć będąc w lobby ? Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 mozna grac w 1 druzynie. Na 2 padzie zaloguj sie na konto goscia. Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Co do 2 pytania, to się da,ale tylko w MECZU NIERANKINGOWYM... Niestety w LIDZE NIE MA TAKIEJ OPCJI...A szkoda bo tego brakuje mi najbardziej, wziąwszy pod uwagę to że ostatnio gram tylko 2vs1,2vs2 itd. Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Czy jest możliwosc przeniesienia bądź przekonwertowanie zapisy z trybu kariery z Fify 12 z PC na PS3? Cytuj
Jared 0 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 mozna grac w 1 druzynie. Na 2 padzie zaloguj sie na konto goscia. Ok, tylko, że jeszcze zapomniałem dopisać, że chodzi o wersje na PS3, a "konto gościa" to pewnie chodzi o X360 tak ? nie wiesz może jak jest na PS3 ? Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 (edytowane) mozna grac w 1 druzynie. Na 2 padzie zaloguj sie na konto goscia. Ok, tylko, że jeszcze zapomniałem dopisać, że chodzi o wersje na PS3, a "konto gościa" to pewnie chodzi o X360 tak ? nie wiesz może jak jest na PS3 ? Jemu nie oto chodziło, Po prostu podczas wybierania drużyny naciskasz na DRUGIM PADZIE TRÓKĄT i już jesteś zalogowany jako "GOŚĆ" Edytowane 14 kwietnia 2012 przez adam16505 Cytuj
Jared 0 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Opublikowano 19 kwietnia 2012 (edytowane) Ok, dzięki. Jak Wy bronicie bramkarzem w grze ? ja znam tylko wychodzenie na trójkącie i to chyba wszystko, albo w Fife 11 było coś jak naciśnięcie dwa razy trójkąta to zostaje na lini bramkowej ? ale nie jestem pewny. Strasznie dużo tracę bramek 1v1 online, przeciwnik znowu odwrotnie, jego bramkarz niekiedy się zachowuje jakby na jakiś dopalaczach grał, wszystko broni :x Edytowane 19 kwietnia 2012 przez Jared Cytuj
chm[u]ra 0 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) Panowie. Kurde belans... na dniach wychodzi dlc do naszej ukochanej gry, a wy nic ??!! Nowe stadiony, stroje, współczynniki. Ponoć 80zł będzie toto kosztowało i bedzie fajne . Ciekawe, czy zmienią coś w gameplayu na tzw. plus? I w jakim nowym trybie przyjdzie nam grac online. Czy będzie taki suchy puchar jak w wypadku Fify12, czy może łącznie z rozgrywkami grupowymi jakoś to wymyślą. Fajny pomysł, że nie wydają tego w formie osobnej gry. Chociaż najlepiej by było, żeby dali to za darmo w formie patcha. Kupujecie w ogole, zębiska ostrzycie ? Najbardziej jara mnie fakt, że wreszcie online można będzie grać przeciwko reprezentacjom narodowym (w sumie pewnie Hiszpania vs Hiszpania) zamiast ciągle Real vs ManC. Edytowane 20 kwietnia 2012 przez chm[u]ra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi