Najtmer 1 082 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) wrzucisz 2(/1?) ostatnie party hurtem? Edytowane 2 Lutego 2011 przez Najtmer Odnośnik do komentarza
revil92 1 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Sądzę, że tak. To już i tak będzie ostatni odcinek (no może jeszcze 2). Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 az poszukalem mojej plytki z RE2 i moze wreszcie sie zmusze by przejsc code veronica Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Obejrzalem wszystkie party i czekam na koncowke. Dobra robota tak w ogole,gralem dawno temu w re 3 ale plytka byla zjechana i w pewnym miejscu byla kompletna zwiecha i nigdy nie udalo mi sie ukonczyc,tak sobie obejrze co bylo dalej. Odnośnik do komentarza
revil92 1 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Velius mam dla Ciebie niespodziankę, gdyż już zaraz obejrzysz dwa ostatnie party . Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 To nie wiem czy to dobrze bo mam kupe roboty a tak to usiade i bede ogladal...albo co tam,dawaj je ;D Odnośnik do komentarza
revil92 1 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Jill dowiaduje się od Carlosa, że mają mało czasu na ucieczkę. Rząd chce przeprowadzić atak używając bomb nuklearnych. Bohaterowie muszą się spieszyć lecz pozostaje kilka spraw: Nemesisi, Nicolai oraz w jaki sposób uciekną z miasta. Koniec jest już bliski. Jill ostatecznie rozprawia się z Nemesisem. Pora uciekać z miasta i obrócić je w pył. To mój ostatni odcinek "walkthrough" z Resident Evil 3. Mam nadzieje, że przysłużyłem się komuś i pomogłem przejść grę w trudnej sytuacji (ale nagrywałem te filmiki także dla tego by powspominać jak to się grało w starego dobrego RE3 ). Pozdrawiam serdecznie tych, którzy stale oglądali moje gameplaye oraz mam nadzieje, że znajdzie się jeszcze wielu chętnych, którzy obejrzą te filmiki. Lecz pamiętajcie koszmar nigdy się nie kończy i już niedługo zaczynamy nowe odcinki z Resident Evil (jaka część? jeszcze zdecyduje lub wysłucham głosu ludu ). Edytowane 2 Lutego 2011 przez revil92 Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Spoko lece ogladac,dzieki. Ja bym byl za RE zero ;s Odnośnik do komentarza
revil92 1 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Bardzo chętnie lecz do odpalenia Resident Evil Zero musiał bym mieć gamecube, a nimam tej konsolki niestety . Więc jest small problem. Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Myslalem ze jest jakis emulator na PC. Hmm a Code Veronica? Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 code veronica. nom tez ogladalem dla przypomnienia sobie jak to bylo. ewentualnie moglbys przejsc RE3 uzywajac przeciwnych wyborow (ktora praktycznie zawsze sa miedzy "walcz" a "nie walcz") Odnośnik do komentarza
revil92 1 Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 (edytowane) Właśnie zastanawiam się nad Resident Evil: Code Veronica lub Resident Evil 2 lecz po głowie mi chodzi także czwarta lub piąta część, a także Alone in The Dark z 2008 roku lecz na bank nagram też starszą wersje. PS: Co do przechodzenia RE3 z innymi wyborami to raczej wątpię, że to nagram. Zmiany nie są duże i znaczne (kilka filmików oraz zakończenie), a także nie wiem czy jest sens. Edytowane 3 Lutego 2011 przez revil92 Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Nie ma sensu imo. Dawaj veronice ;D Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 a zmiany jak dla mnie nie sa takie male o ile mnie pamiec nie myli: -gdy zeskoczysz z tego mostu zamiast zepchnac nemesisa to musisz walczyc z nicholai in da choppa -gdy oslepisz na wierzy zegarowej nemesisa zamiast go porazic pradem to carlos nie rozwala mu jego wyrzutni -ze o specjalnych broniach ktorych nie bedziesz miec jak uciekasz przed nemesisem nie wspomne a patrzac na to przejscie sporo ci ulatwily moglbys do tego dodac grade A zamiast D moj glos oddaje jednak na veronice bo malo w nia gralem i chce zobaczyc czy tez jest taka prosta jak RE3 na hard (ktore sorki ale jest prostsze od normal w RE2 a co dopiero hard w RE2 ). jak bedziesz robic RE2 to koniecznie dawaj hunka Odnośnik do komentarza
revil92 1 Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 a zmiany jak dla mnie nie sa takie male o ile mnie pamiec nie myli:-gdy zeskoczysz z tego mostu zamiast zepchnac nemesisa to musisz walczyc z nicholai in da choppa -gdy oslepisz na wierzy zegarowej nemesisa zamiast go porazic pradem to carlos nie rozwala mu jego wyrzutni -ze o specjalnych broniach ktorych nie bedziesz miec jak uciekasz przed nemesisem nie wspomne a patrzac na to przejscie sporo ci ulatwily moglbys do tego dodac grade A zamiast D Nie musiałeś o tym pisać bo ja to wiem . Odnośnik do komentarza
revil92 1 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 (edytowane) Jeśli ktoś był by zainteresowany obejrzeniem całego mojego przejścia gry zapraszam do playlisty TUTAJ gdzie znajdziecie wszystkie odcinki. Pozdrawiam. Edytowane 23 Lutego 2011 przez revil92 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi