Sanryu 0 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Mnie w PsV przekonuja szczegolnie ekran Oled i jego swietna rozdzielczosc(960x544 bodajze). Oczywiscie nie zapominam o dwoch galkach i mam nadzieje, ze Sony wraz ze swoja nowa konsola bedzie dalej kontynuwac(jak w przypadku Ps3 i Psp) brak blokad regionalnych bo ja za to baaaardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Dziwi mnie, że Vita nie działa w 3d na zasadzie tv z okularami-podpinamy okulary pod USB i jazda.Sony zawsze chwaliło się, że wprowadza 3d na salony, a powiedzmy sobie szczerze, że w tej chwli nie jest to droga technologia (oczywiście nie mówię tutaj o sztucznie "pompowanych" cenach tv 3d)-a i na okularkach by zgarneli dodatkową kasiorę -"Paczta ludzie!Nowe okulary, zaprojektowane specjalnie dla PSP Vita-kupujta" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 nie chce mi sie szukac, bedzie mozna odpalac gry z psp(kupione przez psn) ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
CritiCalz 5 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) nie chce mi sie szukac A nam nie chce się odpowiadać. Edytowane 30 Lipca 2011 przez CritiCalz Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 gdybym musiał szukac to bym nie napisał no ale... psv bedzie kompatybilne z psp. psv ma miec emulator psp na bazie debuga psp z ps3, który byl kiedys z debugfirmware (nie jest to oficjalna informacja, ale mocno prawdopodobna) + tweaki podbijające rozdzielczość i wygładzające tekstury. co w szybkim tłumaczeniu da tyle co seria psp remaster na ps3, tylko z ta róznicą, ze nie trzeba będzie kupować gry 2x. info jest sprzed co najmniej miesiaca i do premiery moze się sporo zmienic. np opcja emulatora może zostać przesunieta na jakis update w srodku roku (cos jak sytuacja z fw dla 3ds'a) Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 nie ma takiej mozliwosci, żeby gwarancja z usa obejmowała europę. gdyby takie cos dzialalo w sony to juz dawno byśmy o tym wiedzieli. wczoraj pojawiły sie informacje, ze psv ma kosztowac 1000AED w emiratach arabskich co daje nam 750zł. niby sony napisało to na tamtejszym kanale twitter ale nie udalo mi sie odszukać tego wpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Istnieje w takim razie szansa że nie będzie u nas przelicznika 1$=1€. Było by fajnie i może bym się skusił jak wyjdą jakieś fajne gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Nie liczyłbym na tak niską cenę systemu na starcie. Sądzę, że sugerowana cena u nas wyniesie jakieś 999 złotych. Na to co oferuje PS Vita jest i tak nieźle. Ja mam zamiar kupić konsolę w premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ja__ 2 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 w EURO preorder - 999 za tańszą wersję i 1300 za droższą http://www.euro.com.pl/konsole-playstation-vita.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) nie ma takiej mozliwosci, żeby gwarancja z usa obejmowała europę. gdyby takie cos dzialalo w sony to juz dawno byśmy o tym wiedzieli. wczoraj pojawiły sie informacje, ze psv ma kosztowac 1000AED w emiratach arabskich co daje nam 750zł. niby sony napisało to na tamtejszym kanale twitter ale nie udalo mi sie odszukać tego wpisu. Watpie w ta cene.ceny za ps3 w UEA sa takie same jak w uk/irlandii. ps vita w irlandii od 239€ wiec watpie zeby nagle ps vita w UEA miala inna cene niz ta w europie.1000AED=189 euro.Ktos pewnie sie pomylil albo ktos rozsiewa plotki Edytowane 31 Lipca 2011 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Sony podało, że PS Vita będzie można użyć jako kontrolera do PS3, w dodatku Vita ma mieć przesłany obraz bezpośrednio z PS3. Ma to być coś na zasadzie Wii U. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 to nie jest nowy news... nie rozumiem dlaczego wszystkie serwisy to rozdmu(pipi)ą od rana. W kilku wywiadach była juz poruszana kwestia 'wii u style controller', tzn. ze jest to możliwe i trwają nad tym prace. teraz niby bardziej oficjalnie ale... ogolnie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
CritiCalz 5 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) Jako kontrolera? A co z L2 i R2? Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez CritiCalz Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 przykładowo l/r2 moze być emulowane przez back ts'a. możliwości jest wiele przy takim połączeniu, no i nie zawsze wszystkie przyciski w grach są potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) Cały ten Wii U-podobny patent może być ciekawy, zresztą jest. Pytanie tylko w jakim stopniu skorzystają z tego developerzy w swoich grach. Sony często chwali się technikaliami swoich maszyn a w praktyce mało kto z tego korzysta (wychylenia w SixAxis). Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 To tylko dodatek pewnie tylko kilka gier od sony bedzie miało jakieś alternatywne sterowanie w grach. coś jak LBP2 i wsparcie dla move ;] może wydadzą poprawke do softu umożliwiającą granie w gry z ps3 na ekranie vita (patent podobny do tego z PS3+PSP+Lair). Przy takim combo możliwosci jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 czy są jakieś info jak to będzię z 3G?? czy sony się tym zajmie i będzie free czy trzeba będzie bulić abonament u jakiegoś operatora Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 czy sony się tym zajmie i będzie free Chyba łatwo się domyślić jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 w takim razie więcej kasy za wersję 3g jest nieuzasadnione.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A od kiedy są organizacją charytatywną? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 zawsze mozna zalatwic sobie neta w aero do sprawdzania poczty i facebooka jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 w takim razie więcej kasy za wersję 3g jest nieuzasadnione.... to samo masz z ipadem wersja 3g drozsza i musisz placic osobno za abonament ja raczej bede uderzal w wersje wi-fi ale kto wie zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ja chyba poczekam aż cena poleci w dół... zwłaszcza po tym co widzę co dzieje się z 3ds,ceny już poszły w dół i sporo miejsc ma po 139 funia 3dsy, nawet się napaliłem ale jak spojrzałem na bibliotekę dostępnych tytułów to odpuściłem i zaczekam do świąt albo nowego roku.... Dobrze by było żeby Vita czymś zachęciła na starcie, w końcu jakaś motywacja musi być żeby wydać te 229(wi-fi) lub 279(3g) funia Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 psv nie poleci w dół tak jak 3ds. przynajmniej nie w tak krótkim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 psv nie poleci w dół tak jak 3ds. przynajmniej nie w tak krótkim czasie. gdyż?.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi