sakiu 83 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 Muve.pl sprzedaje Gravity Rush, ale cena..... Zawsze możesz poczekać do chyba maja i za 40$ sprowadzić z Kanady ;p Anyway, sam czekam tylko jak pojawi mi się zniżka za preorda i biorę z gram.pl VITA WiFi + 16gb + MOŻE starter pack dla pokrowca głównie i folii na ekran. Gry tam mają drogie ofc, więc jakąś jedną pozycję wezmę raczej z innego źródła. Zniżkę 20PLN użyję na star dusta. I wsio, czekam na Persona 4 Golden; może na JP się skuszę... Cytuj
kypq 718 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 Muve.pl sprzedaje Gravity Rush, ale cena..... Chyba sprzedawał - tak jak zresztą wszyscy + mieli premiere 22 teraz jest TBD. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 Muve.pl sprzedaje Gravity Rush, ale cena..... Chyba sprzedawał - tak jak zresztą wszyscy + mieli premiere 22 teraz jest TBD. Cholera jasna, rzeczywiście teraz wyskakuje, że nie ma takiej strony jak dasz na Gravity Rush.... no ja (pipi)*e normalnie ;p Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 Ja sie skusilem w ultimie. Do konsolki oczywiscie karta pamieci 16GB. Na "rozruch" dwie gry, Uncharted i Rayman. Ciagle wstrzymywalem sie z Raymanem na duza konsole, ale w ostatecznosci chcialem miec go "w kieszeni"(poza tym ta przepiekna platformowka na ekranie oled, nie moglem sie dluzej opierac). Rabacik na gre z Pss pojdzie najprawdopodobniej na Stardusta(chyba, ze Escape Plan okaze sie hitem), ktorego kazda odslona byla za*ebista. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 Zapewne kupię za około rok,ale biorąc pod uwagę ,że jest jeszcze wiele gier do ogrania na PSP ,nie powinno być nudno.Ale nowa maszynka Sony kusi. MichAelis-podobno ma być pełnoprawną częścią,a biorąc pod uwagę możliwości Vity,może być ciekawie. powaznie? jesli miales PSP chociaz poltora roku to ograles wszystko co mozna bylo bo teraz konsolka nie jest supportowana niczym ciekawym. Co do AC to jaram sie niezmiernie wizja mozliwoscia wspinania sie po budynku w kieszeni ( lub plecaku baczac na rozmiary Vity) PSP posiadam ponad 5 lat ,mam gdzieś około setki gier,a i tak nie ograłem wszystkich interesujących tytułów(choć są to przeważnie RPGi),a wynika to z tego,że nie gram na tej maszynce tak często jak na innych. A przy niektórych grach(takich jak GTA:LCS,Patapony czy Jeanne d'Arc)spędziłem ponad 50 godzin. Gdybym grał codziennie po parę godzin pewnie bym ograł wszystkie interesujące tytuły w tym czasie.Zapewne w wypadku Vity będzie podobnie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 (edytowane) Jednak się złamałem i wziąłem w ultimie wersję WiFi+karta 16gb+Uncharted. Odliczanie dni można już zacząć. Edytowane 11 lutego 2012 przez ragus Cytuj
BarneyStinsonPL 1 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 Siema, nie wiem gdzie podpiac sie skutecznie. Strasznie jara mnie fifa i zlozylbym preorder, a ze mieszkam w mega dziurze to 3g moge miedzy bajki wsadzic. Czy ktos moze cos powiedziec na temat kopanej ze stajni EA, tak cos z odczuc i wrazen? Czy bedzie tam tryb ultimate team... Kolejna rzecz to wielkosc memorki...potrzeba mi jej do save'ow jedynie. Z 3 lub 4 dry bede ogrywal? Sam bym do MM skiknal, ale mam ze sto klockow:-) i czy faktycznie dobry to deal by na premiere sie szarpnac. Feste sie napalilem na ten nowiutki sprzecik. Pozdro dlagraczy PS! Cytuj
winner 183 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 Fifa na Vitę to 1:1 w stosunku do wersji na PS3, z tym że na Vicie można wykorzystać jej możliwości dotykowego ekranu, ale za to Ultimate Team niestety nie będzie - bardzo mnie to martwi, bo chętnie kupiłbym Fifę, właśnie dla UT na Vicie. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 FIFA Vita nie potrzebuje online pass http://www.youtube.com/watch?v=U91VEQqRJGk Cytuj
Gość szpic Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 kto wpada na nocna sprzedaz Vity ? Niby o 23.15 ma byc pojedynek-niespodzianka a wejscie na to za okazaniem mail'a od sony ;D Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 Chętnie,tylko gdzie? Niech zgadnę ,w tym mailu jest wszystko wyjaśnione,right? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 musicie subskrybowac "odkryj Ps Vita", wtedy dostaniecie maila, który bedzie przepustka na nocną imprezę (ilośc miejsc ograniczona) Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 a striptizerki będą? kurde, może mi też uda się kupić już na premierę, biorę raczej z Wipeout, a za mięch Uncharted Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Obmacałem tą konsolkę. W sumie nie wiem co napisać. Wipek troszkę ssie, ale ujdzie. Dla mnie to będzie tytuł startowy. Wierzę w siłę przyszłych patchy więc spox. Sama konsolka wykonaniem to sprzęt z wyższej półeczki. Wrażenia mam jak najbardziej pozytywne. Tylko ta cena... Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 No cena troche boli, dlatego zdecydowalem sie poczekac. Za pare miechow cena nie spadnie, ale bedzie wiecej gier i obecne tytuly stanieja. Jedynie jeszcze ciekawi mnie co play zaoferuje, na cuda nie liczę, także decyzji nie zmienię pewnie Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 obstawiam, że przy umowie na 24 miechy w abonamencie ~69zł będzie koło 799zł, 99zł koło 399zł jak by było taniej to bym sie nie obraził i bym zakupił Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Taka umowe moga sobie wsadzic Za net ktorego niewiele uzyjesz placic tyle kasy? Konsolka pod dwa kafle wyjdzie. Lepiej juz byloby na raty wziasc wersje 3g i kupic orange free. Wiem ze sie zawiode, ale po cichu licze na jakies abo60 zeta i symboliczna kwote za psvita Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Ja się bardzo waham ,bo z jednej strony kusi (także chęć skończenia nowego Uncharted),ale z drugiej strony przemawia rozsądek no i to,że zapewne niedługo stanieje,a jak wy radzicie panowie, jest sens zamawiać teraz,czy poczekać ten rok? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 (edytowane) IGN udostępniło premierowy serwis Vity: http://uk.ign.com/wi..._Launch_Reviews Wipek troszkę poniżej oczekiwań. e: ja chyba biorę na premierę z jakąś memorką i Wipkiem mimo wszystko - będę polować na premiery z PSS. Mam też duże zaległości względem oryginalnego PSP. Edytowane 13 lutego 2012 przez Texz Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 (edytowane) Jak nie będzie ciekawej oferty teraz w playu z internetem, daruję sobie do czasu jakieś porządnej wyprzedaży tudzież bezvacia w marketach, jak nie, w grudniu konczy sie akurat druga umowa w playu i wtedy łyknę, moim zdaniem cena vity na starcie jest do przełknięcia 1099zł to spoko cena jak na sprzęt, przegięcie to ceny za gry, akcesoria i karty pamięci, ale czego sie spodziewać po nowym sprzecie, ceny zawsze są na poczatku wysokie. zastanawia mnie ta oferta w playu, ponoc przy zakupie konsoli dostaje sie mozliwość ściągnięcia gry wipeout, czyli w zestawie powinni dać jakąś kartę pamięci, mam nadzieje, że określą sie do weekendu z swoją ofertą. a i ponoc ma byc vita w gazetce saturna, tylko nie wiem czy jakaś przystępna cena tego będzie. sony juz by mogło zacząć trąbić na ten temat. Edytowane 13 lutego 2012 przez Orzeszek87 Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Cieszy mnie wysoka ocena Stardusta, ale jeszcze poczekam na opinie dotyczace Escape Plan. Ciekawia mnie bardzo ceny na "naszym" Pss. Na cuda nie licze, ale milo byloby sie zaskoczyc( pozytywnie ) Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Ciekawe czy bedzie sie sprzedawac tak samo "dobrze" jak w Japonii... Zobacze jak rozwinie sie sytuacja z tym sprzetem, na razie olewka. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Zakupiłem WiFi + 16gb + starter pack, 20PLN użylem już na Stardusta Z gier full albo wezmę Shinobido 2 albo z PSS Gravity Rush. Czekam na 22ego... Btw słuchawki z preordera nawet fajnie grają jak na takie pierdziołki Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Ktos wie jak jest z logowaniem? Tego samego konta co na ps3 uzywa sie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi