Gość Orzeszek87 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 pytanie czy to sie będzie liczyć z grami "kupionymi cyfrowo" czy na nośniku, wipeout-a akurat mam z walcome back (fuck yeah) a co jak mam marvel vs capcom na płytce? jak będzie ten sam myk z codem i mortalem to nie mam pytań Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Do wipeouta to chyba dlc bedzie za free, 2048 trzeba bedzie kupic. Wydaje mi sie ze nie ma sie co podniecac, bo pewnie dotyczyc to bedzie tylko gier 1:1 z ps3. Nie wierze w mortala, bo nikt by nie kupil wersji na vite, ktora bedzie kosztowac 200 zl a uzywki mozna kupic na ps3 za100. Za duzo dziur w w tym systemie jest i jakies 'crapy' beda tak dzialac tylko. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Ok.. 1. You can have items from multiple accounts on the same memory card (even if these accounts are from different regions) 2. You can only play purchased content when signed in with the account you purchased it with. 3. To switch accounts, you must restore the Vita to factory settings and go through the initial setup process again. 4. You can play most demos (i.e. Gravity Daze/Rush) from any account, not just the one you downloaded it with. 5. There is no game sharing between accounts, as purchased psn content is locked to the account it was purchased from and only one PSN account can be active on a Vita at a time. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Ale te gry to głównie te publishowane przez SONY.... wychodzi teraz Blazblue nowe na Vite i PS3 i nie ma nic o czymś takim = trzeba kupić dwa razy.... Do posta wyżej: Nie rozumiem, po co ta lista skoro i tak musisz sformatować kartę..... Cytuj
kypq 718 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Do posta wyżej: Nie rozumiem, po co ta lista skoro i tak musisz sformatować kartę..... Niemusisz - poprostu to co masz z innego konta przestaje działać - tak jak było w PSP. Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Kurcze to co mozna robic na Ps3 mocno ograniczone na Psv Mozna grac na swoim koncie w dema sciagniete z innych "sklepow" powiedzialbym, ze to chyba normalne, choc martwi mnie slowko "most" Myslalem, ze zakupie sobie amerykanska zdrapke i na tamtejszym psn bede robil zakupy, a uruchamial na swoim koncie. Jednak widac, ze jezeli bede chcial tak zrobic to uruchamiac platny "content" moge tylko na tym koncie Pozostaje miec nadzieje, ze ceny u nas nie beda az tak odbiegac od tamtych... Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Jak to jest z tymi kartami pamięci? Z playtestu Kila wyczytałem, że narazie będą dostępne 4GB, 8GB i 16GB (co wiadomix trzeba kupić tą ostatnią) ale napisał również, że Uncharted waży 3,5GB. Czy te 3,5GB waży ściągnięta gra z PSN czy zainstalowana z kartridża? Cytuj
kypq 718 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Jak to jest z tymi kartami pamięci? Z playtestu Kila wyczytałem, że narazie będą dostępne 4GB, 8GB i 16GB (co wiadomix trzeba kupić tą ostatnią) ale napisał również, że Uncharted waży 3,5GB. Czy te 3,5GB waży ściągnięta gra z PSN czy zainstalowana z kartridża? Ściągnięta z PSS - gry z karty zajmują jakąś małą ilość danych ( instaluje się sama ikonka + ewentualne savy). Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Konczy mi sie umowa w maju na abonament, jesli wzialbym w Play'u abonament za 29 zl to jak obstawiacie, ile moze kosztowac wowczas PSV??? 700?? Kurcze, jesli tyle by to wynioslo to łykam PSV jak pelikan Cytuj
winner 183 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Obstawiałbym coś w stylu 899zł albo przynajmniej 799zł. Musisz spytać, ale na pewno nie będzie to interes życia. Cytuj
Prezes666 10 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Dzisiaj byłem w media markecie i mile się zaskoczyłem jak zobaczyłem w gazetce iż psvita będzie za 949 zł co daje mi dodatkowo 150 zł na zakup karty 16 gb no i to się nazywa zachęta do kupna, zwłaszcza że wszystkie internetowe sklepy mają właśnie po 1099zł. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 (edytowane) Z tym,że w niektórych ofertach znajdziemy jeszcze grę(np. w ultime Ridge Racera),a te będą kosztować ok.180zł,więc wcale się tak nie zaoszczędzi. Edytowane 17 lutego 2012 przez darkgamer Cytuj
Prezes666 10 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Z tym,że w niektórych ofertach znajdziemy jeszcze grę(np. w ultime Ridge Racera),a te będą kosztować ok.180zł,więc wcale się tak nie zaoszczędzi. Sorry ale na ultimie jak dobrze patrzyłem to ps vita w zestawie z ridge racerem kosztuje 1209 zł, a przecież grę samą można wychaczyć za 119 zł więc raczej ultima kiepską ma tą ofertę. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Racja, popatrzyłem się na zestaw i na inną cenę,my bad.Jeżeli jest prawdą ,że faktycznie będzie w Markcie taka cena,to raczej dłużej się nie zastanawiam tylko kupuję,martwi mnie natomiast to,że w moim województwie na gazetkach nie ma takiej oferty :confused: Cytuj
K_J 4 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Tez sprawdziłem ofertę MM i nic nie ma na temat VITY w takiej cenie. Cytuj
Prezes666 10 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 (edytowane) bo jak byłem to mieli 2 gazetki i w tej drugiej na pierwszej stronie mam vite w tej cenie, ale jak patrzyłem w internecie to tam tylko tą pierwszą gazetke mają jak by co to byłem w mm w Tarnowie edit: http://imageshack.us...djcie0037a.jpg/foto gazetki Edytowane 18 lutego 2012 przez Prezes666 Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 wracając do oferty play: na dole małym druczkiem: dostajemy karte sim play online z abonamentem za 39zł z limitem 3gb i reszta to karta sim do telefonu z oferty longplay plan cenowy II (cokolwiek to znaczy) Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Nie wiem jak wy,ale ja się chyba skuszę ,cena jest dobra,a że mam niedaleko do sklepu, to prawie tak jak bym dostał preorder Cytuj
Texz 670 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Który to MM robi taką promocję? Jest szansa na coś takiego na Śląsku? Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 (edytowane) musisz sprawdzić sobie każdy medias u siebie, obejrzałem gazetki chyba juz z całej polski i praktycznie każde województwo ma co innego w ofercie, wątpię by ta promocja była dla całej polski ;/ ubolewam ze w warszawie nie ma takich cen. moze jeszcze saturny czymś zaskoczą, jak coś jeszcze euro rtv agd obnizyło cenę vity do 1049zł za zwykłą wersję i to chyba najniższa cena w mazowieckim. tak sobie teraz pomyślałem, jak udostępnią możliwość grania w gry z ps2 z pss na vicie to karta pamięci to będzie minimum 8gb potrzebna, upchniemy tam moze ze 2 gry maks licząc że każda gra to ~3,0 ~4,0 gb . Edytowane 18 lutego 2012 przez Orzeszek87 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 To tarnow, cena niezla. We wrocku 1099, uncharted za 159 wipeout za 129. Tyle. Czekam na pelna oferte playa, jak (pipi)nia wyjdzie poczekam na wielkanoc, jakies fajne promo bedzie moze. Wiadomo ze na premiere zawsze najgorsze sa promocje, potem zaczynaja sie paki i inne takie . Co do karty to ja bede bral 16 na bank. 8 to za malo. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Który to MM robi taką promocję? Jest szansa na coś takiego na Śląsku? Ale ze Śląska jest w sumie niedaleko ,szczególnie jak się jedzie samochodem,ja też mam blisko,choć również inne województwo.Myślę ,że taka podróż jest opłacalna,a dodatkowo przez pewien czas powinieneś jechać autostradą,więc będzie również szybko.Nie wiem, może są jakieś lepsze oferty,ale jak na razie nie widziałem. Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Bardziej niz pewne, ze pojawia sie dobre bundle Ja takze wybralem 16gb bo przy 8gb szybko zacznie nam doskwierac brak miejsca. Jednak jakby nie patrzec to "osemka" jest IMHO minimum, jezeli chcemy miec nie tylko savy z gier Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Na blogu play pojawily sie jakies skrawki cen abonamentow. Nie ma cen ps vita, nie wiem czemu usilnie wciskaja jakies darmowe minuty i smsy. (pipi)a nie moge kupic konsoli z netem po prostu? Cytuj
piteros29 3 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Ja się dzisiaj przejadę do swojego Media Markt. Ale jak znam życie to w Warszawie tanio nie będzie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi