Starh 3 170 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 http://www.eurogamer.net/articles/2012-02-27-uk-top-40-uncharted-golden-abyss-claims-top-spot-for-vita plan wykonany Cytuj
Sylvan Wielki 4 555 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Trochę mierzi bateria jako taka. Ostatnio pograłem w LD, następnie z dwie godziny w Stardust i konsolę należało załadować. Cytuj
Finch89 12 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Ciekawe kiedy złamią vite. Psp mi umiera a fajnie by było mieć emulatory starych konsol na vicie. Cytuj
borda01 2 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Z pewnoscia kiedys nadejdzie ten czarny dzien. Cytuj
winner 183 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Mogę nawet codziennie instalować nowszy soft, byleby konsola była nie złamana. Śmierć piratom na konsolkach - oni niszczą nasz rynek. 1 1 Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 PSP nie umiera,według mnie trzyma się mocno,biblioteka gier także jest duża ,piractwo nie jest zbyt dobrą rzeczą,ja kupuję tylko od czasu do czasu używki które już nie można dostać w sklepie,np gry na PSX-a,zawsze się trafi jakaś perełka, której nie zdążyłem jeszcze wyłapać Cytuj
Kapcior 4 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Mogę nawet codziennie instalować nowszy soft, byleby konsola była nie złamana. Śmierć piratom na konsolkach - oni niszczą nasz rynek. a jak chodzi przeglądarka www ? Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Bardzo dobrze nawet szybko wszystko wczytuje. Cytuj
winner 183 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Przeglądarka jest OK. Może nie działa tak świetnie jak w iPadzie, ale jest ok. Ponoć Sony już pracuje/negocjuje nad implementacją flasha, więc nic tylko się cieszyć. Cytuj
adi 189 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Czy gry na vitę z PS Store kupujemy płacąc zdrapkami o nominałach np.100 pln, które sa dostepne na allegro? Czy te zdrapki w sklepach są droższe od ich wartości nominalnej?Pytam gdyż na allegro zdrapka o wartości 100 pln kosztuje od 106 do 119 pln. Cytuj
Gość slavssn Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Banalne pytanie, ale zadaję je tutaj, bo wydaje mi się, że najszybciej uzyskam odpowiedź: jak to jest z trofeami na PSV? Trzeba mieć osobny PSN ID, czy logujemy się na ten z PS3 i przebiega jakaś synchronizacja? Cytuj
winner 183 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 (edytowane) Na allegro oszukują z cenami żerując na naiwnych ludziach i dzieciach, które nie mają jeszcze karty a chcą zrobić zakupy na PS Store nie mając dostępu do takich sklepów jak MM, Saturn, Empik itp. Normalnie w sklepach te karty kosztują tyle ile powinny czyli 100zł max. Oczywiście doładowujesz nimi konto na PSS i kupujesz co chcesz, również gry na Vitę. PS: Popatrzcie na jakie rewelacje natrafiłem: http://www.gameranx....coming-to-vita/ Jeśli jest w tym choć ułamek prawdy to będę wniebowzięty. edit@up: Logujesz się na swoje konto. Synchronizujesz trofea z poziomu Vity widząc wszystkie gry (te z PS3 również), ale póki co na PS3 nie widać jeszcze gier z Vity, widać tylko sumę pucharków większą o trofea z Vity. Na PSV masz do wszystkiego dostęp. Edytowane 27 lutego 2012 przez winner Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Banalne pytanie, ale zadaję je tutaj, bo wydaje mi się, że najszybciej uzyskam odpowiedź: jak to jest z trofeami na PSV? Trzeba mieć osobny PSN ID, czy logujemy się na ten z PS3 i przebiega jakaś synchronizacja? Na Vicie podajesz swój login z PS3 i trofea oraz znajomi się zsynchronizują Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Czy ktoś z posiadaczy Vity 3G testował kartę sim od Aero2? Działa? Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 ogólnie każda karta sim działa więc CHYBA aero też działa Cytuj
Kapcior 4 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 a zaskoczyła czymś Was Vita ? Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 szybkie menu, wchodzenie/wychodzenie z menu, wykonanie konsoli. a zaskoczyć negatywnie to jednak ta bateria jednak Cytuj
winner 183 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Mnie Vita zaskoczyła szybkością działania i ilością różnych opcji/ustawień. Mógłbym do tego dodać jeszcze świetny ekran, ale tu wiadomo było czego można się spodziewać Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 (edytowane) słuchajcie mam problem , Vita nie chce mi wyszukać adresu IP. Router Dlink, widiz go, sygnal na maksa, na PC, PS3, 3ds i ipadzie śmiga tutaj nie może odnaleźć IP przy testowaniu połączenia. Miał ktoś tak ? Jakieś opcje ? edit: poszło ale jakoś dziwnie nie stabilne jest... Edytowane 27 lutego 2012 przez balon1984 Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Witajcie. Mam pytanie dotyczące używek, przeczytałem na tym forum, że jak kupi się używkę to nie będzie można grać online i zapisywać stanu gry bo konto SEN jest przypisane do karty, to prawda? I ile potrzeba MB na save do gier, z początku chciałem kupić jak największa kartę pamięci żeby konsola była przenośną, a nie konsolą przenośną z kilkoma kartami z grami więc chciałem jak najwięcej GB na gry, ale po zobaczeniu, że sony chce wycisnąć o wiele więcej z graczy przez wrzucenie ceny gry cyfrowej w cenie gry pudełkowej zaczynam się zastanawiać czy to się opłaca, bo jakoś nie wierzę w obniżki (stałe) cen gier po X czasie. Cytuj
winner 183 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Możesz spokojnie kupować używane gry tylko musisz uważać na te, które posiadają online pass (np. Wipeout), bo żeby grać online w takie gry trzeba wpisać ten kod. Radzę ci kupić większą kartę bo i tak się przyda, niekoniecznie po to, aby magazynować na niej gry z retailu, ale właśnie na dema i te gry, które wyjdą tylko w PSS. Najlepiej jest kupić sobie jakiś futerał i w nim nosić dodatkowe karty z grami w wersjach pudełkowych. Sam zamierzam kupić jakieś etui, ale w dalszym ciągu gryzę się z tym, że nie wiem jakie kupić, bo w internecie nie ma testu ani tego SpeedLink'a ani BigBen'a. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Cos czytalem, ze trofea mozna zdobyc w grze tylko raz, tzn. jesli odkupimy od kogos uzywana gre to juz nie bedzie mozliwosci zdobywania trofeow. Jak to w koncu jest ? Cytuj
winner 183 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Bzdura. Trofea zdobywać można x razy. Chodzi o to, że chcąc zdobywać trofea dla swojego konta PSN musimy usunąć wszystkie save (wykasować dane) z karty z grą. Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Czyli jak kupię używana grę to żeby cieszyć się nią w pełni to musiał bym kupić vip code (jak potrzeba) i wykasować save z karty pamięci na której jest gra, tak? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi