robbo2k 0 Opublikowano 13 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2012 Apropo Vity i gier z PSP na PSS Assasin Creed Bloddlines 36zł Kazda czesci Prince of Persia 36zł Splinter Cell 36zł nowe wyprzedaże Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolomin 7 Opublikowano 13 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Ma ktos z Was moze te sluchawki???, jak tak to niech napisze pare zdan o nich, interesuja mnie i zamierzam kupic,ale nie wiem jak graja, a i cena jest ciekawa , to w koncu SONY i w zestawie jest kupon rabatowy na gre z PSS http://www.sklepe.pl...oria-p1133.html Ewentualnie takie http://allegro.pl/sluchawki-ps-vita-sony-spektrum-zabrze-i2194016396.html Edytowane 13 marca 2012 przez Wolomin Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 13 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2012 Słuchawki warte swojej ceny. Otrzymałem je również z preorder packiem i uważam, że jak na te cenę grają bardzo dobrze. Bierz, bo ze zniżką tym bardziej się opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 13 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2012 Słuchawki warte swojej ceny. Otrzymałem je również z preorder packiem i uważam, że jak na te cenę grają bardzo dobrze. Bierz, bo ze zniżką tym bardziej się opłaca. a możesz napisac cos więcej? bo dla mnie "słuchawki warte swojej ceny" przy tej obecnej, to tak jakbyś napisał, żeby nie brać ich nawet za darmo ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 13 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2012 Słuchawki dają radę i są dobrej jakości, nie mam wrażenia, że trzymam coś za 3zł z allegro. Mógłbym je porównać do Creative EP-630 (oryginalnych). Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolomin 7 Opublikowano 13 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Ok, to o tych pierwszych juz cos wiemy ze warto kupic, a ma ktos te drugie ktore pokazalem wyzej , bo szczeze to te drugie wygladaja bardzo profesjonalnie i porzadnie , a cena ta sama nie liczac ze w tamtej ofercie mamy ten rabat i inne tam (pipi)y, no i w tych jest mikrofon ,czego nie moge powiedziec o pierwszym modelu bo nie widac na zdjeciach. A jesli chodzi o aukcje jednych i drugich... to pozal sie Boze, mogliby ci sprzedajacy chociaz model ,symbol napisac http://allegro.pl/sl...2194016396.html Edytowane 13 marca 2012 przez Wolomin Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 13 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2012 Mam problem z kartą płatniczą i PSN :confused: Chciałem na Vicie skonfigurować swoje konto PSN i wyskoczyło info o konieczności zweryfikowania danych karty. Wpisałem dane i pokazuje mi błąd, że dane nieprawidłowe. I tak kilka razy - mimo, że wszystko podałem dobrze. Wybrałem więc opcje, że na razie nie mam karty i usunąłem dane. No i teraz lipa... Bo dodając je ponownie cały czas mi wyskakuje błąd, że dane nieprawidłowe. Czy znaczenie może mieć litera "ł" w imieniu, której nie mogę wpisać, bo nie ma polskich znaków przy dodawaniu użytkownika karty? Wcześniej miałem bez polskich znaków i działało. Czemu teraz mi wyskakuje błąd danych? Wpisuje... Ale po zapisie wyskakuje błąd "Podaj prawidłowy numer karty kredytowej" :confused: Możliwe, że Sony zablokowało ci kartę na kilka dni. Usuń całkowicie wszystkie dane do karty ze swojego konta i odczekaj 48h. Ehhh. A mi karta nadal nie działa. A jak wpisuje dane na stronie SEN to wywala "Please enter a valid credit card number" A przecież wszystko działało wcześniej poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sentryandy 2 Opublikowano 13 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2012 Kuźwa dajcie spokój już z tymi kartami, milion razy było gadane w odpowiednim temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 13 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2012 LOL te śmierdzące karty mają odczyt na poziomie 6mb/s co jest porównywalne do micro SD albo nawet gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 14 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) Jaki futerał polecacie, jest może jakiś odpowiednik tego do 3dsa z przegródkami na kartidże? Edytowane 14 marca 2012 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 14 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2012 Jutro dotrze do mnie ten: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006DU1DHU/ref=oh_o00_s00_i00_details Bardzo długo szukałem i zastanawiałem się i w końcu zdecydowałem na ten właśnie, bo ludzi bardzo go polecają i podoba mi się materiał oraz wykonanie. Jest jeszcze w wersji czarnej i z dodatkiem niebieskiego. Jak przyjdzie to postaram się coś więcej napisać na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 14 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2012 Jutro dotrze do mnie ten: http://www.amazon.co...s00_i00_details Bardzo długo szukałem i zastanawiałem się i w końcu zdecydowałem na ten właśnie, bo ludzi bardzo go polecają i podoba mi się materiał oraz wykonanie. Jest jeszcze w wersji czarnej i z dodatkiem niebieskiego. Jak przyjdzie to postaram się coś więcej napisać na jego temat. Pytanie jeszcze do Ciebie Jako, że widzę że długo masz już konsolkę, to co będzie lepszym wyborem na start wipeout czy może rayman? U:Zł + fifkę zamówiłem przez allegro, a fajnie by było od razu w coś pograć po wyjściu z saturna. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 14 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2012 bierz raymana Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 14 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2012 Nie odpowiem Ci na to pytanie, bo nie wiem co preferujesz. Ja wziąłbym Raymana, bo gra jest świetna (no i tania). Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 14 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) Jutro dotrze do mnie ten: http://www.amazon.co...s00_i00_details Bardzo długo szukałem i zastanawiałem się i w końcu zdecydowałem na ten właśnie, bo ludzi bardzo go polecają i podoba mi się materiał oraz wykonanie. Jest jeszcze w wersji czarnej i z dodatkiem niebieskiego. Jak przyjdzie to postaram się coś więcej napisać na jego temat. To ja czekam na jakieś szczegółowe info od Ciebie, bo sam mam chrapkę na ten futerał. A myślicie, że jest sens inwestować w folie na ekran i touchpad z tyłu konsoli? Czy to może zbędne wyłudzanie kasy? Edytowane 14 marca 2012 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 14 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2012 Bedziesz tym rzucal o podloge ? Ja nawet zlalem futeral, bo konsola cale swoje zycie bedzie w domu. Mialem ja teraz kilka w dni w szpitalu. Konsole schowalem w recznik i przezyla transport. Jak ktos duzo jezdzi i chce wrzucic konsole w plecak, to wtedu kupilbym futeral cos jak skarpeta przy vicie. Reszta to strata hajsu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Foxter 0 Opublikowano 14 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) ja tam zainwestowałem tylko we folię na tyłek oraz futerał na same karty (39zł). do jednej takie przegrody wchodzą dwie Mam 6, a nie chce trzymać ich w każdym pudełku osobno lub zostawiać porozrzucane po stole Edytowane 14 marca 2012 przez Foxter Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 14 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2012 jak było to sorry, ale widać coś grzebią przy minisach i juz mi np angry birds działają na vicie, a wcześnie nie mogły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 14 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2012 Futerał z Travel Kitu polecam. Folii nie bardzo, bo szpetna i kurz jeszcze potrafi wlecieć w te obrzeża folii, a to potem ciężko doczyścić. Słuchawki dzisiaj kupiłem i sprawa po prostu superowa. Polecam. Ja to się teraz zastanawiam co dalej robić z Vitą. W Raymanie platyny i tak nie wyciągnę raczej (chociaż kto wie), z Uncharteda wyciągnę. Myślę nad pakowaniem w gry z PSP, ale najpierw muszę konto PS Store zapełnić. I tu pytanie - próbował ktoś zdrapki wykorzystać poprzez Vitę? Były jakieś problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 14 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2012 A ja kupiłem starter pack i ubieram Vitę w zwykly czarny pokrowiec. oraz Właśnie oglądam Ligę Mistrzów i "Sony PSVita" króluje na bannerach myślę, że nie jeden słynny "piłkorz" nabył gadżet. Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 14 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2012 Da się wyłączyć te bezsensowne powiadomienia o znajomych, że są online? Chodzi o to żeby nie pojawiała się cyfra w menu powiadomień... Cytuj Odnośnik do komentarza
Foxter 0 Opublikowano 14 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) Ja to się teraz zastanawiam co dalej robić z Vitą. W Raymanie platyny i tak nie wyciągnę raczej (chociaż kto wie), z Uncharteda wyciągnę. Myślę nad pakowaniem w gry z PSP, ale najpierw muszę konto PS Store zapełnić. I tu pytanie - próbował ktoś zdrapki wykorzystać poprzez Vitę? Były jakieś problemy? Ja nie miałem najmniejszych problemów ze zdrapkami wpisanymi za pośrednictwem vity. Problemy miałem z zakupami za pośrednictwem kart kredytowych (dlatego sięgnąłem po zdrapki) Zrobiłem dwa zakupy pod rząd i nałożyli mi blokadę na chyba 48h Możliwe, że to wina banku, nie wnikam... Edytowane 14 marca 2012 przez Foxter Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 15 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2012 (edytowane) jak było to sorry, ale widać coś grzebią przy minisach i juz mi np angry birds działają na vicie, a wcześnie nie mogły. to fajnie, trzeba się zaopatrzyć w jakieś zdrapki, tak swoją drogą szkoda że sony nie stosuje punktów, wtedy mogliby bez problemu robić jakieś promocje na nie jak MS Edytowane 16 marca 2012 przez LeszeK- Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolomin 7 Opublikowano 16 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2012 (edytowane) Czy Wy tez macie problem z łączeniem sie do PSN???, wchodze w zakladke znajomi i mam ciagle komunikat laczenie sie z siecia PlayStation Network , co sie dzieje??? EDIT: juz jest ok, jakas chwilowa zwiecha Edytowane 16 marca 2012 przez Wolomin Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 17 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2012 Co do baterii to jestem zadowolony. Wczoraj o 23 grając w U:zł konsola przeszła w stan uśpienia, dziś o 12 ją włączam i widzę że stan jest taki sam jak kiedy przechodziła w stan uśpienia Pojawiły się fajne folie od Gela http://gelaskins.pl/sony-ps-vita-c-23_203.html niektóre mają naprawdę ciekawy design. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi