_daras_ 725 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 darkgamer, weż białą kartkę ,ponumeruj od 1 do 15 w kwadratach np 1234 w pierwszym rzędzie 5678 w drugim 9101112 w trzecim 131415 w czwartym cyknij fotke i jedziesz z koksem Starh czekam na efekt Świetny pomysł! Nie wpadłbym na to nigdy chyba Tylko tego trofa brakuje mi do 100% Welcome Parku. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Czy polski Store jest w ogóle aktualizowany? Co dodadzą nowe demo to jedyny sposób by je pobrać, to poprzez wyszukiwarkę. Ktoś w ogóle zajmuje się tym sklepikiem? Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Czy polski Store jest w ogóle aktualizowany? Co dodadzą nowe demo to jedyny sposób by je pobrać, to poprzez wyszukiwarkę. Ktoś w ogóle zajmuje się tym sklepikiem? :confused: Zadaj to pytanie na oficjalnym blogu, może się dowiesz. Cytuj
lechu 21 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Właśnie przerobili częściowo vite. Kupujesz grę z exploitem i możesz wgrywać iso gier z psp... kuźwa mam nadzieje, że konsola wytrzyma i nie złamią jej całej Jeżeli ją złamią to znowu producenci oleją produkt sony jak to było w przypadku psp. Abstrahując już od tego jak wyglądają gry z PSP na PSV, kto o zdrowych zmysłach kupi Vitę żeby ciorać w piraty z PSP, skoro tą drugą można mieć za 1/3 ceny Vity? Cytuj
Wolomin 7 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 36 zł z dodatkiem Ja polecam Top Darts i MotorStorm RC Zabawa na długie godziny. Stardust kosztuje 29 zl i dodatek 10 zl tak wiec 39 zl, a skad Tobie sie wzielo 36 tego nie wiem... Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 może była przecena? w sumie przydałaby się jakaś na gry z PSP, kupiłbym sobie GTA no ale 56 zł... Cytuj
winner 183 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Trzeba było kupować jak była przecena na GTA właśnie. Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 36 zł z dodatkiem Ja polecam Top Darts i MotorStorm RC Zabawa na długie godziny. Stardust kosztuje 29 zl i dodatek 10 zl tak wiec 39 zl, a skad Tobie sie wzielo 36 tego nie wiem... Ja też kupiłem w kilka dni po premierze i zapłaciłem z dodatkiem 36, więc chłop wie co pisze. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 36 zł z dodatkiem Ja polecam Top Darts i MotorStorm RC Zabawa na długie godziny. Stardust kosztuje 29 zl i dodatek 10 zl tak wiec 39 zl, a skad Tobie sie wzielo 36 tego nie wiem... Ja też kupiłem w kilka dni po premierze i zapłaciłem z dodatkiem 36, więc chłop wie co pisze. Z poziomu PS3, na Store była sama gra za 29 zł, był dodatek za 10 zł i bundle za 36 zł (gra + dodatek). Cytuj
Wolomin 7 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 36 zł z dodatkiem Ja polecam Top Darts i MotorStorm RC Zabawa na długie godziny. Stardust kosztuje 29 zl i dodatek 10 zl tak wiec 39 zl, a skad Tobie sie wzielo 36 tego nie wiem... Ja też kupiłem w kilka dni po premierze i zapłaciłem z dodatkiem 36, więc chłop wie co pisze. Z poziomu PS3, na Store była sama gra za 29 zł, był dodatek za 10 zł i bundle za 36 zł (gra + dodatek). Aha, w takim razie zwracam honor Cytuj
soggare_PL 0 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 czy ktoś się orientuje czy z poziomu konsoli 3g można/będzie można udostepnić internet np. do laptopa tak jak w iPhonie? Cytuj
Beck 3 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Juz gdzies o tym bylo. Nie da rady. Cytuj
Wolomin 7 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Orientujecie sie jak to jest z baterią, bo ja czesto gram przed snem i jak padnie bateria , to mozna ja podlączac na cala noc?, wiadomo, bateria laduje sie cos kolo 2,5 godziny, i czy nie szkodzi jej dluzsze podlaczenie do prądu.Pytam bo bateria to jeden z najwazniejszych punktow konsoli i nie chcialbym jej zniszczyc. Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Zastanawiam się nad kupnem Legowego Pottera na Vitę, nie grałem w wersje PS3. Pytanie, czy ktoś grał i czy poleca? Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 ponoć łatwa platyna a tak to okrojone klocki z dużych konsol, jak cie nie jarały inne gry z serii lego do pottera nie podchodź imo seria z potterem jest najgorsza. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Orientujecie sie jak to jest z baterią, bo ja czesto gram przed snem i jak padnie bateria , to mozna ja podlączac na cala noc?, wiadomo, bateria laduje sie cos kolo 2,5 godziny, i czy nie szkodzi jej dluzsze podlaczenie do prądu.Pytam bo bateria to jeden z najwazniejszych punktow konsoli i nie chcialbym jej zniszczyc. Podbijam pytanie. Jeśli chodzi o telefon, to jemu raczej nie szkodzi całonocne ładowanie, więc jak jest z Vitą? Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Podczas grania mam często podpiętą,przeważnie właśnie w godzinach wieczornych,ale zostawiam ,aby się naładowało bo zabieram ją ze sobą ,a co za tym idzie bateria jest już nieźle naładowana.Robię tak prawie codziennie i nie zauważyłem aby coś się działo,zresztą na rano lampka ładowania jest wyłączona. Mam również PSP ,w tym przypadku stosuje podobne praktyki i nic się nie dzieję od ponad 6 lat,więc myślę,że nie ma czym się martwić. Cytuj
Wolomin 7 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 (edytowane) Podczas grania mam często podpiętą,przeważnie właśnie w godzinach wieczornych,ale zostawiam ,aby się naładowało bo zabieram ją ze sobą ,a co za tym idzie bateria jest już nieźle naładowana.Robię tak prawie codziennie i nie zauważyłem aby coś się działo,zresztą na rano lampka ładowania jest wyłączona. Mam również PSP ,w tym przypadku stosuje podobne praktyki i nic się nie dzieję od ponad 6 lat,więc myślę,że nie ma czym się martwić. Skoro tyle lat w PSP nic sie nie dzieje , to pewnie i w Vicie nic sie nie stanie. Dzieki za odpowiedz Edytowane 28 marca 2012 przez Wolomin Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 Za(pipi)iście mam vite i co niby w pokemony mam grać, jeszcze te stare. Po ch.uj to robią!? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 Za(pipi)iście mam vite i co niby w pokemony mam grać, jeszcze te stare. Po ch.uj to robią!? To tylko przykrywka pod DARMOWE GIERKY Z NETYA! Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 Raczej kolejna darmowa "opcja" , dla tych co nie mają PSP. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 W praktyce wszyscy wiedzą do czego to zmierza ... Cytuj
Gość Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Czy ktoś orientuje się może gdzie w Empikach we Wrocławiu lub Opolu najtaniej znajdę PSV? Wykombinowałem, że podrzucę im 2-3 gry z PS3, które zbiją cenę konsoli. Widziałem ceny nawet od 949 zł za Wi-Fi. Czy ktoś ma może rozeznanie i mógłby coś podpowiedzieć? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi