CoATI 1 051 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Opublikowano 30 sierpnia 2012 nie trzeba (pipi)a. POBIERASZ JE JESZCZE RAZ NA PS3 - NIE INSTALUJESZ - ZGRYWASZ NA VITE I DZIALA Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2012 Według ESRB Sniper Ghost Warrior 2 (od City Interactive) wyjdzie również na VITĘ. Plus to były znaczyło, że vita radzi sobie z silnikiem CryEngine 3, na którym działa Sniper 2. Premiera gry wyznaczona jest na początek 2013. http://www.esrb.org/...Ghost Warrior 2 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 nie trzeba (pipi). POBIERASZ JE JESZCZE RAZ NA PS3 - NIE INSTALUJESZ - ZGRYWASZ NA VITE I DZIALA Teraz jak w Vita store pojawiła się sekcja klasyk to można z vity pobrać zakupione wcześniej pozycje, sam tak pobrałem Silent Hill. Niestety jednak klasyki są zablokowane tak jak inne gry, czyli moje klasyki kupione w Kanadzie są nie do przeniesienia, chyba że zaloguje się na Kanadyjskie konto na vicie, ale to mnie nie jara Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 1 września 2012 Opublikowano 1 września 2012 (edytowane) 2 dni temu było jeszcze RE2, dziś już nie ma:( Długo na tym PSstore nie zaVITAło. To samo tyczy sie RE:Directors Cut, Kur.wa dwa dni i już coś było zje.bane z tymi klasykami, ktoś coś wie? Edytowane 1 września 2012 przez .:marioo:. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 Dwójkę ściągnąłem jeszcze raz w dzień patcha, zrzuciłem na vitę z PS3 i gra działała bez problemu. Ciekawe dlaczego zdjęli..... Cytuj
dydel 16 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 http://pspoland.pl/index.php/ps-vita/32-gry/3630-sacred-3-zapowiedzany-dla-vity.html Sacred 3 na Vite, miło. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 4 września 2012 Opublikowano 4 września 2012 Zapowiedz kolejnej fajnej platformowki na PSV: Jazz: Trump's Journey http://psp-team.pl/newsy/jazzowa-podr%C3%B3%C5%BC-trumpa-rozpocznie-si%C4%99-pod-koniec-roku-14472 Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 http://psp-team.pl/newsy/wyniki-sprzeda%C5%BCy-konsol-i-gier-w-japonii-27082012-02092012-14478 swietny tydzien dla PSV w Japonii. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 ten nius lepszy http://psp-team.pl/newsy/w-kolekcje-god-war-oraz-ico-shadow-colossus-mo%C5%BCna-zagrywa%C4%87-si%C4%99-ju%C5%BC-na-ps-vita-14477 Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 11 września 2012 Opublikowano 11 września 2012 No dobra, czytałem newsa kilka razy i wynika z niego że mogę już grać przez grę zdalną, ale jak próbuje odpalić GOW 1 lub 2 to nie działa? Mam gry z pss(ale kupione wspólnie ze znajomym - na jego koncie), muszę mieć na płycie, czy jak? A i kiedy ma zacząć działać croscontroler w LBP2? ktoś może wie? Cytuj
winner 183 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 po wcześniejszym pobraniu stosownych patchów będzie mógł przy użyciu Remote Play przejść na swojej PS Vita pierwsze odsłony Kratosa ? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 po wcześniejszym pobraniu stosownych patchów będzie mógł przy użyciu Remote Play przejść na swojej PS Vita pierwsze odsłony Kratosa ? Sony niedawno sie pochwaliło że GoW Collection HD oraz ICO collection można już ograć za pomoca Remote Play. Zakładam, że o to chodziło. Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Tak o to właśnie. Ale może i tak na jakiś patch czekamy. Nic to. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Dzisiaj na PSN pojawi sie Machinarium. Swego czasu mowilo sie takze o wersji na PSV. Slyszal ktos cos? Kiedy pojawi sie na Vicie, czy pojawi sie na Vicie i wogole!? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 jakieś wczesne newsy o porcie na obie platformy sony były ale co z tego wyjdzie... nei wiem. w kazdym razie po kupnie gry masz tylko jedna wersje do zassania (nie ma cross buy) btw. widział ktoś-gdzies jakies rozpiski pinoutów serial portów w vicie? Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Wie ktos dlaczego gra MUD zniknela z PS Store? I dlaczego nie ma jeszcze Little Big Planet?? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 dzis ogolnie sa jakies problemy z pss. nie było tez normalnego restocka Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Wrzucam z innego forum, na którym wieje posucha: Czy Wam też nie wydaje się że wszelka, pobrana zawartość z PSN ma bardziej skompresowane filmy od swoich płytowych/kartowych odpowiedników? Gram w Deusa z "plusa" i ziarnistość na filmach razi po gałach. A wczoraj wygrałem kodzik na Resistance: BS i to samo. Filmy wyglądają jak divixy z początku lat '00's. Też widzicie kompresje przy filmach? Gra zajmuje 3,2GB, ciekawe czy na karcie z grą też tyle, czy po prostu filmy są skompresowane w wersji PSN, aby można było upchać grę na 4GB kartę. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 bo gry są kompresowane http://www.psxextreme.info/forum/187-online/ Cytuj
QTF 8 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 Dlaczego nie mogę się połączyć ze sklepem PSS poprzez moduł 3G?? Jest napisane żeby połączyć się przez WIFI. Podobno łączyć się ze sklepem można tylko jest ograniczenie do wielkości pobieranego pliku. Cytuj
BarneyStinsonPL 1 Opublikowano 25 września 2012 Opublikowano 25 września 2012 Jeśli pojawiłby się ktoś ciorający w Fifę 13 na PSV to prosiłbym o jakiś odzew. Chciałbym kilka pytań zadać odnośnie nowej Vitowej kopanej od elektroników. Straszna lipa jest by czegokolwiek się dowiedzieć...mało vita userów chyba w Fife gra, a że nie należę do zamożniejszej części społeczeństwa potrzebuję wsparcia. Czekam cierpliwie. Pozdro4all 1 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 (edytowane) Jak emulujemy gry z PSP to jakieś ustawienia polecacie? Nie wiem do końca czy tak sie ja włącza - select + kilka razy uderzam dotykowy ekran . Domyślnie mam wyłączone filtrowanie dwuliniowe i przestrzeń barw. Nie widzę różnicy, coś zmieniać? Edytowane 4 października 2012 przez grzybiarz Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 Jak dla mnie to wszystko zalezy od gry (a raczej jej stylu graficznego). Nie wydaje mi się żeby były jakies uniwersalne ustawienia które z automatu będą lepsze do każdej gry. Ja w ustawienia włażę po prostu dotykając ekranu kilka sekund bez przerwy. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 (edytowane) Fotki (słabej jakości, bo robione... Vitą) z NFS: Most Wanted: Mimo kiepskiej jakości widać, że raczej gra będzie dobrze wyglądać. Takie są efekty jak topowe studio się zajmuje portem Edytowane 6 października 2012 przez SzczurekPB Cytuj
Panczi 4 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Jeśli pojawiłby się ktoś ciorający w Fifę 13 na PSV to prosiłbym o jakiś odzew. Chciałbym kilka pytań zadać odnośnie nowej Vitowej kopanej od elektroników. Straszna lipa jest by czegokolwiek się dowiedzieć...mało vita userów chyba w Fife gra, a że nie należę do zamożniejszej części społeczeństwa potrzebuję wsparcia. Czekam cierpliwie. Pozdro4all Podpisuję się pod kolegą W ogóle to w necie nie można znaleźć recenzji fify 13 na Vitę... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi