Mefi23 15 Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 Panowie, wczoraj chciałem zarejestrować moją kartę płatniczą w PS STORE, ale za każdym razem wyświetlała mi się informacja, że wpisuje zły numer karty. Sprawdzałem to wiele razy i z tym samym skutkiem. Przeczytałem gdzieś, że problemem jest karta. Ktoś może mi to wytłumaczyć i co w takiej sytuacji zrobić. Podobno wystarczy iść do mBanku i tam kupić kartę za 20 PLN, która można doładowywać za każdym razem. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 Mówisz o e-karcie, korzystam z niej już bardzo długo i nie ma żadnych problemów. Raz na rok płaci się za nią 20 albo 25zł. Z poziomu swojego internetowego konta sobie ją doładowujesz odpowiednią kwota i wszystko gra i buczy. Jak ja będziesz przypisywał do konta to musisz mieć na niej jakieś pieniądze, inaczej Ci nie przejdzie. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 Panowie, wczoraj chciałem zarejestrować moją kartę płatniczą w PS STORE, ale za każdym razem wyświetlała mi się informacja, że wpisuje zły numer karty. Sprawdzałem to wiele razy i z tym samym skutkiem. Przeczytałem gdzieś, że problemem jest karta. Ktoś może mi to wytłumaczyć i co w takiej sytuacji zrobić. Podobno wystarczy iść do mBanku i tam kupić kartę za 20 PLN, która można doładowywać za każdym razem. Jak wpisujesz zwykla vise electron z mbanku to najpierw musisz odblokowac platnosci internetowe w necie albo przez mlinie. Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 Panowie, wczoraj chciałem zarejestrować moją kartę płatniczą w PS STORE, ale za każdym razem wyświetlała mi się informacja, że wpisuje zły numer karty. Sprawdzałem to wiele razy i z tym samym skutkiem. Przeczytałem gdzieś, że problemem jest karta. Ktoś może mi to wytłumaczyć i co w takiej sytuacji zrobić. Podobno wystarczy iść do mBanku i tam kupić kartę za 20 PLN, która można doładowywać za każdym razem. Jak wpisujesz zwykla vise electron z mbanku to najpierw musisz odblokowac platnosci internetowe w necie albo przez mlinie. Lekko się nie zrozumieliśmy, ja mam kartę w WBK, też vise i przy tej karcie wyskakuje błąd. Karta z mBanku to tylko przykład zasłyszany. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 20 listopada 2012 Opublikowano 20 listopada 2012 Nie wiem czym jest t@p ale Sony najwyraźniej uznało, że będę dobrym testerem mimo, że nie mam Vity. Tylko dla PS VITA 3G Kto pierwszy ten lepszy: 34AH-88N8-44F6 Kod należy wpisać w PSS Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 listopada 2012 Opublikowano 20 listopada 2012 to jest aplikacja do tagownia... świata przy użyciu GPS Całkiem fajne w założeniach i może się przyjać w wielkich miastach, gdzie jest większa szansa na znalezienie innych osób z vitą. Takie wirtualne graffiti dostali chyba wszyscy z newsletterem Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 listopada 2012 Opublikowano 20 listopada 2012 (edytowane) Tak, wszyscy którzy są zapisani do programu "Odkryj PS Vita" Wie ktoś może ile mAh ma oryginalny Battery Pack do Vity? Zastanawiam się nad zakupem, również do ładowania telefonu poza domem, ale rozważam ten Battery Pack oraz baterię USB Sony CP-A2L, która ma 4000mAh, a że są w podobnych cenach więc porównuję parametry. Edytowane 20 listopada 2012 przez winner Cytuj
_mike 318 Opublikowano 20 listopada 2012 Opublikowano 20 listopada 2012 A to nie wiedziałem. No i w sumie do niczego związanego z Vitą się nie zapisywałem bo mnie konsola nie kręci. Ale co tam, może komuś się przyda Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 listopada 2012 Opublikowano 21 listopada 2012 Tak, wszyscy którzy są zapisani do programu "Odkryj PS Vita" Wie ktoś może ile mAh ma oryginalny Battery Pack do Vity? Zastanawiam się nad zakupem, również do ładowania telefonu poza domem, ale rozważam ten Battery Pack oraz baterię USB Sony CP-A2L, która ma 4000mAh, a że są w podobnych cenach więc porównuję parametry. oryginalny ma 5000mAh sama vit ma chyba 2200mAh Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 Jest może jakaś stronka lub cokolwiek gdzie podana jest waga gier z PSN na Vitę? Cytuj
nelson 4 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 witam, mam problem ;/ po ostatniej aktualizacji nie dziala mi w Vicie psn net i wszystko smiga a polaczyc z pss i moim kontem sie juz niemoge. co robic !? Cytuj
winner 183 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 Reset ustawień fabrycznych powinien pomóc. Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 A wie ktoś może, czy jest możliwość zgrywania save'ów w klasykach PSone z PS3 na PS Vita i na odwrót? Chodzi mi to, czy mogę np rozpocząć rozgrywkę w RE1 na PS3, zapisać grę, a następnie kontynuować na PS Vita z przeniesionymi save'ami? Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 Tak, można. To super, dzięki za odpowiedź - plusik poleciał . Fajna sprawa, bo taka opcja bardzo mi się przyda, kiedy już kupię Vitę. Cytuj
nelson 4 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 przywrocenie ustawien fabrycznych nic nie dalo... blad o nazwie NW-5603-4 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 przywrocenie ustawien fabrycznych nic nie dalo... blad o nazwie NW-5603-4 zaznacz to w opcjach,:disconnect Wi-Fi connection automatically. Podobno pomaga Cytuj
nelson 4 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 (edytowane) nic to nie dalo... konto ogolnie jest aktywne bo moge na nie wejsc przez ustawienia, ale pss nie jest tylko Czekaj... i nic !!! dodam ze problem pojawil sie wczoraj, gdy zaaktualizowalem do wersji 2.0 zmiana DNSu na primary dns 208.67.222.222 secondary dns 208.67.220.220 nic nie dala.... bo juz szukalem na necie odpowiedzi problem rozwiazany !! gdyby ktos tez sie tak wkurzal jak ja [ustawienia] -> [sieć] -> [ustawienia sieci Wi-Fi] i zaznaczamy kratkę przy opcji [Rozłącz automatycznie połączenie Wi-Fi] tak jak na obrazku nizej Edytowane 23 listopada 2012 przez nelson Cytuj
winner 183 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 Tak, wszyscy którzy są zapisani do programu "Odkryj PS Vita" Wie ktoś może ile mAh ma oryginalny Battery Pack do Vity? Zastanawiam się nad zakupem, również do ładowania telefonu poza domem, ale rozważam ten Battery Pack oraz baterię USB Sony CP-A2L, która ma 4000mAh, a że są w podobnych cenach więc porównuję parametry. oryginalny ma 5000mAh sama vit ma chyba 2200mAh Dzięki za info, będę teraz polował na ten Portable Charger, bo ma 25% więcej od tej białej baterii Sony, no i design bardziej mi się podoba. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 (edytowane) problem rozwiazany !! gdyby ktos tez sie tak wkurzal jak ja [ustawienia] -> [sieć] -> [ustawienia sieci Wi-Fi] i zaznaczamy kratkę przy opcji [Rozłącz automatycznie połączenie Wi-Fi] tak jak na obrazku nizej Zrobiles dokladnie to samo,co ci napisalem w poscie nr.1494 Edytowane 24 listopada 2012 przez zaq123456 1 Cytuj
nelson 4 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 zaq123456 wybacz jestem wzrokowcem ale plusik polecial ! Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 Gdzie ostatnimi czasy widzieliscie Vite w najnizszej cenie ? W Saturnie chyba byla za 799. Widzial ktos moze taniej ? Cytuj
Fidel 2 Opublikowano 26 listopada 2012 Opublikowano 26 listopada 2012 w Mediaexpert tez 800 z LBP Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi