Opublikowano 3 czerwca 201311 l Obniżka ceny się chyba szykuje, niech tylko gierkami sypną bo jeden Panopticon i KZ to mało i nic tylko kupować z PS4.
Opublikowano 5 czerwca 201311 l Dzisiaj wyszło Limbo na Vite i mamy miłą niespodziankę: jest cross-buy z wersją PS3, czyli posiadacze PS+ mogą ją za darmo ściągnąć (o ile pobrali Limbo gdy było wcześniej w Plusie) Edytowane 5 czerwca 201311 l przez SzczurekPB
Opublikowano 5 czerwca 201311 l Dzisiaj wyszło Limbo na Vite i mamy miłą niespodziankę: jest cross-buy z wersją PS3, czyli posiadacze PS+ mogą ją za darmo ściągnąć (o ile pobrali Limbo gdy było wcześniej w Plusie) Czy ktoś to już sprawdzał?
Opublikowano 5 czerwca 201311 l Dzisiaj wyszło Limbo na Vite i mamy miłą niespodziankę: jest cross-buy z wersją PS3, czyli posiadacze PS+ mogą ją za darmo ściągnąć (o ile pobrali Limbo gdy było wcześniej w Plusie) Czy ktoś to już sprawdzał? Najprawdopodobniej 2 osoby nad Twoim postem ;].
Opublikowano 5 czerwca 201311 l jak te Limbo wygląda na tym oledziku o_O skończę go sobie na pewno tutaj bo na ps3 stanąłem w jakiejś połowie i jakoś mi nie po drodze było do niego.
Opublikowano 5 czerwca 201311 l nom, ładnie sie prezentuje ja sobie odpaliłem zeby zobaczyc jak to bedzie wyglądać i nawet nie wiem kiedy dotarłem do połowy gry (ale fakt, gierka jest krótka)
Opublikowano 10 czerwca 201311 l A idzie sie prawo. Taka czarno-biala platformowka, troche straszna, klimatyczna, trudna, krotka.
Opublikowano 10 czerwca 201311 l ostatnio zauważyłem dziwną rzecz podczas włączania z uśpienia konsolę PSVITA. Otóż, jak chyba wszyscy, prawie nigdy nie wyłączam całkowicie vity tylko ją usypiam. po tym jak niebieska dioda przestanie się świecić i szybko włączę i przesunę tapetę ekranu startowego następuje takie zatrzymanie(FREEZE) odciągniętej w połowie tapety. Trwa to przez pół sek. ale występuje ZAWSZE po całkowitym uśpieniu i szybkim odblokowaniu ekranu. Jeśli uruchomię konsolę i przez parę sek. poczekam to takiego freeza przy "zdzieraniu" głównej tapety nie uświadczam, TYLKO jak zrobię to szybko zaraz po odpaleniu.Ten freez pojawił mi się przy okazji jednego w kwietniowych uaktualnień i nie wiem co z nim zrobić?? Spotkaliście się z tym? Powiem szczerze, że trochę mnie to irytuje zważywszy, że wcześniej wszystko było ok. Macie pomysł jak temu zaradzić?
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Pol sekundowy freeze zaraz po tym jak momentalnie budzisz konsole. Wydaje mi sie ze za bardzo szukasz dziury w calym
Opublikowano 10 czerwca 201311 l pewnie coś jeszcze mieli z memorki i masz milisekundowy freez. W Rayman Origins w czasie loadingów etapów można biegać raymanem - też czasem są takie milisekundowe freezki lub zwolnienia wtedy bo pewnie wtedy intensywnie konsola czyta dane z memorki. Ogólnie menu tej konsoli to jest Usain Bolt w porównaniu do zamulania xmb w ps3 Edytowane 10 czerwca 201311 l przez Ficuś
Opublikowano 10 czerwca 201311 l może i szukam dziury w całym, jednak ciekawi mnie czym może to byc spowodowane. Zrobiłem wiecej miejsca na memorce i wciąż to samo. Tak jak wspomniałem pojawiło się to po którymś z updateów.
Opublikowano 10 czerwca 201311 l sprawdziłem, bez memorki to samo. Wygląda, że to nie może być wina doczytywania tylko problem leży to po stronie systemu... Edytowane 10 czerwca 201311 l przez QTF
Opublikowano 10 czerwca 201311 l no to zostaje Ci wystawić konsolę na allegro btw. jakie oczekiwania odnośnie Vity i E3 Panowie? będzie cud i drugie życie konsoli czy ograniczą się do kilku portów,cross-game z ps4 i ewentualnie obniżą cenę konsoli?
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Takie dosyć realne: Nowy Uncharted/gra od Bend, sequel Gravity Rush i Rainbow Six od Ubi.
Opublikowano 10 czerwca 201311 l dawno nikt nie miał tak idiotycznego problemu z konsolką... tak, tez tak mam i nawet do głowy mi nie przyszło, żeby się tym faktem zamartwiac.. co do e3... licze na gry. po prostu
Opublikowano 10 czerwca 201311 l http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/live.html Na GT za 2 godziny i 20 minut ma być pokazane coś nowego w związku z Vitą. Edytowane 10 czerwca 201311 l przez ragus
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Niech pokażą game play z Freedom Wars. A z tym destiny of spiryts niech (pipi)ją. Po cichu liczę na nowego assasyna.
Opublikowano 11 czerwca 201311 l Potwierdzono, że do końca roku pojawią się następujące produkcje:Batman: Arkham Origins BlackgateCounterspyDestiny of SpiritsDokki Dokki UniverseKillzone MercenaryTearawayGod of War 1 i 2 HDFinal Fantasy X i X-2 HDFlowerDead Nation!The Walking Dead: 400 Days Co to za tytuły? porty gier z ps3 i nawet z ps2!!!Chyba oficjalnie Vita R.I.P. Gdzie ta mega gra chinduska?! gdzie te przecieki, że to będą wielkie targi dla Vity?!