Skocz do zawartości

PSVita - temat ogólny

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość aphromo
Opublikowano

Obniżka ceny się chyba szykuje, niech tylko gierkami sypną bo jeden Panopticon i KZ to mało i nic tylko kupować z PS4.

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj wyszło Limbo na Vite i mamy miłą niespodziankę: jest cross-buy z wersją PS3, czyli posiadacze PS+ mogą ją za darmo ściągnąć (o ile pobrali Limbo gdy było wcześniej w Plusie) :)

Edytowane przez SzczurekPB
  • Plusik 1
Opublikowano

Dzisiaj wyszło Limbo na Vite i mamy miłą niespodziankę: jest cross-buy z wersją PS3, czyli posiadacze PS+ mogą ją za darmo ściągnąć (o ile pobrali Limbo gdy było wcześniej w Plusie) :)

Czy ktoś to już sprawdzał?

Opublikowano

Czy ktoś to już sprawdzał?

Najprawdopodobniej 2 osoby nad Twoim postem ;].

Opublikowano

jak te Limbo wygląda na tym oledziku o_O skończę go sobie na pewno tutaj bo na ps3 stanąłem w jakiejś połowie i jakoś mi nie po drodze było do niego.

Opublikowano

ostatnio zauważyłem dziwną rzecz podczas włączania z uśpienia konsolę PSVITA. Otóż, jak chyba wszyscy, prawie nigdy nie wyłączam całkowicie vity tylko ją usypiam. po tym jak niebieska dioda przestanie się świecić i szybko włączę i przesunę tapetę ekranu startowego następuje takie zatrzymanie(FREEZE) odciągniętej w połowie tapety. Trwa to przez pół sek. ale występuje ZAWSZE po całkowitym uśpieniu i szybkim odblokowaniu ekranu. Jeśli uruchomię konsolę i przez parę sek. poczekam to takiego freeza przy "zdzieraniu" głównej tapety nie uświadczam, TYLKO jak zrobię to szybko zaraz po odpaleniu.

Ten freez pojawił mi się przy okazji jednego w kwietniowych uaktualnień i nie wiem co z nim zrobić?? Spotkaliście się z tym? Powiem szczerze, że trochę mnie to irytuje zważywszy, że wcześniej wszystko było ok. Macie pomysł jak temu zaradzić?

Opublikowano (edytowane)

pewnie coś jeszcze mieli z memorki i masz milisekundowy freez. W Rayman Origins w czasie loadingów etapów można biegać raymanem - też czasem są takie milisekundowe freezki lub zwolnienia wtedy bo pewnie wtedy intensywnie konsola czyta dane z memorki.

Ogólnie menu tej konsoli to jest Usain Bolt w porównaniu do zamulania xmb w ps3

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

może i szukam dziury w całym, jednak ciekawi mnie czym może to byc spowodowane. Zrobiłem wiecej miejsca na memorce i wciąż to samo. Tak jak wspomniałem pojawiło się to po którymś z updateów.

Opublikowano (edytowane)

sprawdziłem, bez memorki to samo. Wygląda, że to nie może być wina doczytywania tylko problem leży to po stronie systemu...

Edytowane przez QTF
Opublikowano

no to zostaje Ci wystawić konsolę na allegro :P

btw. jakie oczekiwania odnośnie Vity i E3 Panowie? będzie cud i drugie życie konsoli czy ograniczą się do kilku portów,cross-game z ps4 i ewentualnie obniżą cenę konsoli?

Opublikowano

dawno nikt nie miał tak idiotycznego problemu z konsolką... tak, tez tak mam i nawet do głowy mi nie przyszło, żeby się tym faktem zamartwiac.. 

co do e3... licze na gry. po prostu :)

Opublikowano (edytowane)
http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/live.html

Na GT za 2 godziny i 20 minut ma być pokazane coś nowego w związku z Vitą.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Potwierdzono, że do końca roku pojawią się następujące produkcje:
Batman: Arkham Origins Blackgate
Counterspy
Destiny of Spirits
Dokki Dokki Universe
Killzone Mercenary
Tearaway
God of War 1 i 2 HD
Final Fantasy X i X-2 HD
Flower
Dead Nation!
The Walking Dead: 400 Days

Co to za tytuły? porty gier z ps3 i nawet z ps2!!!Chyba oficjalnie Vita R.I.P. Gdzie ta mega gra chinduska?! gdzie te przecieki, że to będą wielkie targi dla Vity?!

Gość Szprota
Opublikowano

Jeszcze po cichu liczę że na gamescom zaprezentują giery :/