LOKI7777 17 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) To chyba tylko w pl sklepie bo u mnie w Irlandii jak'ow nie ma:( Jeszcze tylko pytanie w jakiej kategorii to jest - psp? ---dobra znalazlem kategorie ale u mnie tych gier nie ma:( Edytowane 20 Czerwca 2013 przez LOKI7777 Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Juz tego nie ma... wlasnie sprawdzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Lukasz: gra jest jako crossbuy, moze kupiles wczesniej wersje na ps3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Wczoraj był blad na psstore, mozna bylo kupic trylogie hd jak & daxter za 0,00zł. A jako ze gra dziala na zasadzie crossbuy to na ps3 tez potem byla free. W ten sposob stalem sie jej wczoraj posiadaczem i nawet fajnie przypomina stare czasy ; D Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Czemu nie pisaliscie o tym? Pobralbym tez za free:( <cebulaczek> Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 było przecież - Szczurek walnął linkiem w aktualizacji statusu z boku na głównej stronce - z 30min chyba trwał ten babol zanim to naprawili. Kto miał farta i był wtedy na forum i to przeczytał ten ma teraz 3 Jaki na vitę i te same na ps3. Ja się załapałem na tą cebulową promocję Cytuj Odnośnik do komentarza
leon107 1 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Oriętuję się ktoś czy wersja PUDEŁKOWA gry Jak and Daxter Trilogy ma crossa czy tylko cyfrowa? mam załadowaną całą kartę {nawet dwie} i nie chcę kasować tego tylko kupiłbym pudełkową wersję,goście sprzedają na Allegro ale sami nie wiedzą ze zdjęć z opakowania nie widać naklejki cross Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Wersja pudełkowa Jak & Daxter nie ma cross buy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Oriętuję się ktoś czy wersja PUDEŁKOWA gry Jak and Daxter Trilogy ma crossa czy tylko cyfrowa? mam załadowaną całą kartę {nawet dwie} i nie chcę kasować tego tylko kupiłbym pudełkową wersję,goście sprzedają na Allegro ale sami nie wiedzą ze zdjęć z opakowania nie widać naklejki cross jak kupie wersje ps3 na psstore to beda mogl grac na vicie? say what? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Dobra przymiarzam się w końcu do kupna Vity i moje pytanko brzmi. Warto dopłacić te kilkadziesiąt złotych i kupić wersję 3G? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 nie serio, nie no bo po co, żebyś wchodził na tą zje.baną przeglądarkę internetową? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 To gierek nie da się pobierać ani grać online przez 3G? eee to trochę lipa,w takim razie wezmę bundle z Lbp lub Assassinem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Na granie online pozwalają jedynie pojedyńcze tytuły (wiem, że na pewno Hot Shots Golf). Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 przegladarka internetowa nie jest taka zla, na pewno 100 razy lepsza niz ta na ps3 nie warto brac wersji 3g(choc ją posiadam ale innych w playu nie bylo) jak masz brac bundla to bierz z lbp, super gierka i lepsza od assasyna tyle z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Dobra to znowu ja Upatrzyłem sobie taki bundle http://allegro.pl/konsola-ps-vita-gra-lbp-4gb-prezent-24h-wawa-i3328529576.html plus karta pamieci 16 gb http://allegro.pl/karta-pamieci-do-ps-vita-16gb-sony-gamestacja-wawa-i3332821700.html Do czasu jakby mi nie przyszła ta 16 to gralbym na tej 4GB. Moje pytanie brzmi,czy jakbym na tej 4 aktywowalbym moje konto SEN i pobral pare gierek z plusa to czy bym mógł potem aktywować konto na tej 16? Edytowane 22 Czerwca 2013 przez Szprota Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 tak, ja mam 4gb i 16gb karte i na obu kartach mam przypisane moje główne konto z psn. Mogę bez problemu żonglować kartami. a oferta nie jest atrakcyjna. Kod na LBP kupilem na allegro za 50zł, karty 4gb schodzą za nawet taniej więc wychodzi, że vite wifi bedziesz miec za jakies 750zl wiec wcale nie jakas okazja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 W ogóle jak z awaryjnością Vity? Czesto padają? Mają swoje choroby tak jak PS3 YLOD a XBOX RROD? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 bezawaryjna w 99% przypadków, nie ma żadnych chorób wieku dziecięcego Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Kurde ,obcując z vitą naprawde czuje sie ten powiew nextgenu:-) . Multi tasking wrecz powala ps3 na glebe . A weelug zapowiedzi wszystko przed nami, bo vita ma pokazac pazurki wspolpracujac z ps4 . Naprawde nie zaluje zakupu. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 diolek Twoja fascynacja Vita jest zapewne spowodowana brakiem smartfona/tableta. Ja tam w Vite gram najmniej ze swoich wszystkich growych sprzetow. Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Mam smartfona ,mam tablet ,ale to nie są konsole więc nie porownuje tego do vity. Za to ps3 jak najbardziej porownuje do vity i multi zadaniowosc w vicie zabija ps3 :-) . Gdyby tylko nie ta bateria Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 kiedyś nawet czytałem, że sony ma restrykcje by gry na baterii działała minimum te 3h przez co wydawcy muszą czasem ciąć coś w oprawie by odciążyć procesory. Nie pamiętam czy to przy wipeoucie czy przy uncharted o tym wspominali, że niby mogły być na lajcie ładniejsze gdyby nie to. Ponoc na smartfonach/tabletach jest podobnie. Z drugiej strony mamy Killzone:Mercenary, który wygląda jak gra z ps3 więc raczej to ploty to był czysty bullshot Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Mnie zastanawia co bedzie bo kilku tysiacach ladowan baterii, gdy jej żywotnosc znacznie spadnie, a niema mozliwosci wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 serwis w cenie 80% wartości nowej vity wymienią Ci baterię na nową btw. ponoć wymiana baterii w niej nie jest jakaś trudna, problem leży w tym, że trzeba ją rozebrać więc się traci gwarancję i trzeba skądś skombinować zamiennik. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zakładając, że dorwiesz oryginalną baterię (przy odrobinie szczęścia - da się ), to: - odkrecasz tylną obudowę, - wyciągasz baterię, - wkładasz nowa o gwarancje bym się nie martwił, bo nie ma plomby i da sie to rozebrać bez powodowania jakichkolwiek uszkodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi