Daffy 10 582 Opublikowano 27 czerwca 2013 Opublikowano 27 czerwca 2013 patrzę na aktualizację ps store w us...a tam muramasa rebirth w przystępnej cenie...myślę sobie..super jak wyjdzie w pl to kupię...a tu wszystko wskazuje na to, że premiery w euro nie będzie lipa straszna...w ogóle plan zakupowy na vitę na najbliższe miesiące ostry: dragons crown, killzone, tearaway, rayman legengs...na ps3 myślę tylko o gtav i pes2014 jeśli faktycznie japończykom ta edycja się uda Cytuj
diolek 43 Opublikowano 27 czerwca 2013 Opublikowano 27 czerwca 2013 Ja czekam na gamescom , zobaczymy czy spelnia sie obietnice sony ze w calosci bedzie poswiecone vicie. Moze gravity rush 2 ? :-) Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 27 czerwca 2013 Opublikowano 27 czerwca 2013 (edytowane) na cuda się nie napalaj, już prędzej uwierzę, że te całe szoł to będzie pokaz możliwości remote play z ps4 - plotki głoszą, że w przeciwieństwie do psp RP pozwoli na grę przez wifi czyli nie będziemy musieli być w zasięgu ps4. Może też ujawnią więcej szczegółów odnośnie gaikai na vitę i możliwości odpalania gierek z ps2 i ps3. Co do tytułów dedykowanych vicie to czują, że szału nie będzie...może z 1 lub 2 killery zapowiedzą i tyle. A ja się zastanawiam czy nie importować Muramasy...gra dalej nie ma dystrybutora w EU więc możliwie, że jeszcze przez długi czas sie nie ukaże...twórcy dragons crown na razie obiecują tylko, że wyjdzie wersja w eu ale o konkretnych terminach milczą...plotki głoszą, że może dopiero w 2014 ehhh a jak sobie wspomnę ile gier w ogóle nie opuściło Japonii Edytowane 27 czerwca 2013 przez Ficuś Cytuj
Ukukuki 7 011 Opublikowano 28 czerwca 2013 Opublikowano 28 czerwca 2013 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/playstation-memories/cid=STORE-MSF75508-PS_MEMORIES_CH Super promocja na gry z PSXa, hity za mniej niż 10 zł Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 29 czerwca 2013 Opublikowano 29 czerwca 2013 (edytowane) zamówiłem muramasa z play-asia...ehhh, że takie hiciory nie chcą wydawać w eu :confused: edit: słyszeliście o Soul Saga? kolejny projekt z kickstartera...parę dni temu uzbierali kwotę dzięki, której wypuszczą ten tytuł na vitę (wyjdzie tez na ps4 i wii u). Czym on jest? spełnieniem marzeń grupki fanów japońskich rpg z czasów psx - jak sami siebie określają - wychowali się na klasykach gatunku i chcą stworzyć własnego jrpg marzeń, z w pełni turowym systemem, mapą świata, miastami, a nawet walkami statków w powietrzu. Trzeba im kibicować http://youtu.be/gAL4wtSInwY Edytowane 29 czerwca 2013 przez Ficuś Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 Ktoś grał w Epic Micky 2 na Vicie ? Jak konwersja ? Dubing pl jest jak na ps3 ? bo to był jej bardzo mocny punkt Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 Dubbing ten sam. Praktycznie wersja 1:1 z PS3, z tym, że w dużo niższej rozdzielczości i z większymi problemami dotyczącymi płynności gry. 1 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 (edytowane) A jak trylogia Jack'a? Nie doczekałem się recenzji w PE, więc pytam. Czy grafika nie odstaje za bardzo od dzisiejszych standardów? Jakoś mi te gry umknęły na PS2 więc jest okazja nadrobić. Oczywiście chodzi mi tylko i wyłącznie o wersje na Vite. Edytowane 2 lipca 2013 przez _daras_ Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Ściągnąłem pierwszą część i coś im nie wyszło. Dobrze, że dostałem to za darmo poprzez cross buy, bo nie byłbym zadowolony. Idzie grać, ale gra dziwnie się zachowuje jak ruszam kamerą, strasznie skacze w tedy obraz, co mnie mega irytowało. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 A jak trylogia Jack'a? Nie doczekałem się recenzji w PE, więc pytam. Czy grafika nie odstaje za bardzo od dzisiejszych standardów? Jakoś mi te gry umknęły na PS2 więc jest okazja nadrobić. Oczywiście chodzi mi tylko i wyłącznie o wersje na Vite. nie instaluj nawet - dramat - framerate lezy i kwiczy (szczegolnie tragicznie jest w dwojce) i kazda z czesci dziala w tragicznie niskiej rozdzielczosci. Na dowod jak na szybko i niechlujnie byl robiony ten port niech swiadczy fakt, że w jedynce w opcjach dalej jest zakladka dotycząca wibracji w padzie on/off Cytuj
gandi77 23 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 (edytowane) A jak wyglądają gierki z PSX-a które są obecnie w promocji? Czy działają w formacie 4:3,tzn mamy pasy po lewej i prawej stronie? Edytowane 2 lipca 2013 przez gandi77 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 (edytowane) dowolnie mozesz dostosowac wielkosc ekranu(chyba 4 czy 5 opcji z czego jedna to pełny manual), wystarczy podczas grania w gry z psx przytrzymac paluch przez 3sek na ekranie - masz wtedy menu emu psx - mozesz ustawic filtr, przypisac sterowanie np pod prawa galke, wielkosc ekranu itp Edytowane 2 lipca 2013 przez Ficuś 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Gram delikatnie w te Lego Władcę Pierścieni z Pusa i pytanko na szybko, czy pozostałe wersje Lego na Vitę są też tak okrojone graficznie względem tych z PS3? Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Tak, bo to konwersje z 3DS-a. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Litości to już nie mają z czego konwertować Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Też sie właśnie zdziwiłem, czemu ta gra jest tak brzydka Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 gra sama w sobie bardzo fajna ale grafika jak tytul prosto z psxa. Ciężko się przestawić z przerw od bety Killzone'a Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Zaraz, zaraz... jakiej bety Killzone? Chyba nie mówisz o najnowszym Killzone Mercenaries? Gadaj prędko skąd masz betę! Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Sony rozdaje już jakieś dwa tygodnie. Otwarta beta będzie pod koniec miesiąca. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Zaraz, zaraz... jakiej bety Killzone? Chyba nie mówisz o najnowszym Killzone Mercenaries? Gadaj prędko skąd masz betę! Musiol odpowiedział, swoją drogą ostry zapłon, przecież w temacie o Mercenaries u nas na forum od prawie tygodnia opisuje jak wszystko działa i wygląda i nawet wklejam własne foty Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Sorry, ale ostatnio Vita mnie nie za bardzo jara i tylko kurz zbiera, więc nie śledzę za bardzo tych tematów :confused: Czekam na gamescom, albo szarą strefę, albo vita idzie na Allegro, ale ok, nie chcę się powtarzać. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 na szarą strefę chyba juz nie trzeba czekać... no ale też wszystkiego jeszcze nie wymyslili Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Wzialm sobie do fuchy vite i nie dziala... miga przycisk ps, wcisnalem power to swieci ciagle i nic sie nie dzieje. Jak sie wlacza tu jakos tryb serwisowy/recovery czy co tam? Akurat kiedy wciagnalem sie w Lego (oceniane na jakies 50% wg Metacritic:). Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Power + PS Button + R Trigger Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi