Gość Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Na PSS leży dla Plusowiczów za darmo Jak and Daxter Trilogy! Polecam brać póki jest, bo to chyba jakiś błąd Cytuj
diolek 43 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Nie jest to błąd ,od poczatku wrzesnia jest w plusie . cross buy z wersja ps3 Cytuj
Gość Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) w każdym razie, taki kubson się dowiedział dzięki temu wpisowi, więc mój meldunek uważam za sensowny i pożyteczny Edytowane 18 września 2013 przez Gość Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Zakupić sobie LBP na Vite? Grałem tylko w pierwsza czesc i byla spoko. Czy lepiej kupic sobie LPB2 na ps3? Czy moze poczekac az pojawi sie w ps+? 1 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 lbp na vite. chyba 20 zł, a tyle frajdy. rzygalem szmacianka na ps3, ale tutaj to jedna z najlepszych gier. wykorzystuje potencjał konsolki, wciąga niesamowicie, polecam, nie będziesz żałował. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Najlepsze LBP jest wlasnie na Vite. Tylko chyba promocja sie juz skonczyla. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 ano chyba teraz coś koło 50zł kosztuje ale i tak warto, super część choć oczywiście zawsze istenieje ryzyko, że trafi do plusa Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 To juz chyba wole ja sobie kupic w wersji pudelkowej bo wyrwac ja mozna za 59zł (tyle samo co aktualnie w psn). Oki, to wiadomo ze zakup obowiazkowy ale i tak jeszcze poczekam bo mam jeszcze inne gry do ogrania z plusa Dzieki e-koledzy. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Potwierdzam, najlepsze LBP to te na Vitę. Ekran dotykowy mega wykorzystany, a mini gierki często nawet bardziej wciągające jak normalne, genialne levele. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Kupiłem nówke na mix electronis za 34 zł. Później nawet widziałem na ich stronie za 29 zł. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Nieźle, tak tanich gier na ten high endowy handheld;), nie widziałem. Skończył mi się abonament plusa, kupiłem na trzy miechy, bo w sumie, mając Vitę, trza mieć plusa i... bieda w tym miechu straszna. Katamari z launchu konsoli, czy bijatyka na tym dpadzie/grzybkach. Trochę toto niegrywalne. PS. Ten Street Fighter chodzi w 60 klatkach? Dawno nie widzialem tak płynnej gry, chyba że tak widać różnice po graniu w GTA V Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 tak - sf ma 60fps ale wg analizy z digital foundry czasem spada animka do ok 45fps W każdym razie dość dobrze capcom przeniósł swój engine na handhelda. A na d-padzie fajnie się gra w bijatyki...akurat ja się bardzo cieszę z ulicznego wojownika bo po MK, które ograłem na ps3 z wersji na vitę nie miałem pożytku i czekałem na jakąś fajną bitkę. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 (edytowane) Fajnie jakby dali ultimate marvel vs capcom 3, bez kitu mając plusa praktycznie nie opłaca sie kupować pudelkowych gier xD ja z pudełek jedynie mam soul sacrifice, killzone i czekam teraz na muramasa rebirth, przy czym killzone i soul sacrifice pewnie sprzedam bo na bank SS pojawi sie na święta w plusie Edytowane 26 września 2013 przez kubson Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 ja kupiłem muramase, która sprzedałem (lekko mnie zawiodła) i teraz mam mercenary, którego o ile będzie cały czas ruch na serwerach, to na pewno nie sprzedam bo jestem zakochany w jego multi w planach pudełkowe legends i tearway. Ogólnie zastanawiam się nad kartą 32gb bo powoli na mojej 16gb robi się ścisk od indyków i gier z plusa i coraz częściej bawię się z przerzucaniem na linii pc-vita Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Ja liczę ze do świat wydadzą karte 64gb w przystępnej cenie, teraz z pudełek planuje kupić tearway i dragon's crown tylko muszę ograć to co mam do ogrania wiec pewnie dopiero na początku grudnia je kupie:) killzone fajny ale na multi nie mam czasu wiec muszę go pogonić Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Poza tym co mam z Plusa to kupilem jak na razie Rayman Legends i LBP Vita. Obie gry sa fantastyczne i nie chcialoby mi sie czekac zeby pojawily sie w Plusie. Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Ja czekam na paczke z LPB z mix electronics, gdzie sama gra mnie kosztowala 29zł. Ogralem Killzone singla, teraz musze go wywalic i sciagnac uncharted z plusa bo karta 8gb na wiele mi nie pozwala =/ Musze kupic 32gb kartę ale nigdzie nie moge znalezc tej karty w cenie 200zl ;( Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 (edytowane) Czy jakiś dobry e-kolega mógłby mi podać dokładny rozmiar, co do megabajta, owych gierek? *MotorStorm RC *Oddworld: Stranger's Wrath HD Na sklepiku napisali np. 1,2GB, a ja potrzebuję dokładny rozmiar. Wystarczy wejść w listę pobierania i tam będzie (Plusowicze). Ja niestety, Vitę już zapakowałem w karton i nie mam jak sprawdzić. --- Będę Was tak prosił do końca roku (i dawał plusiki:), a potem kończę ten spis. Edytowane 2 listopada 2013 przez grzybiarz Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 Nowa reklama PS Vita TV: http://youtu.be/w4hYS51Hjk8 Nie powiem, jeśli byłoby to w całkiem spoko cenie to może bym kupił. Pady od Ps3 mam więc i wygodnie by się grało Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 po przeliczeniu wersja bez pada to 100 dolców więc bardzo tanio. Jeszcze w dniu premiery wychodzi God Eater2, a w grudniu remastery Finala X więc końcówka roku w ojczyźnie dla vity może być bardzo dobra. Na razie jednak brak planów wydania tego vita tv w us lub eu Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 Remake FFX bedzie miał ang napisy? sprowadził bym to , bo za(pipi)iscie jestem napalony na te gre Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 po przeliczeniu wersja bez pada to 100 dolców więc bardzo tanio. Jeszcze w dniu premiery wychodzi God Eater2, a w grudniu remastery Finala X więc końcówka roku w ojczyźnie dla vity może być bardzo dobra. Na razie jednak brak planów wydania tego vita tv w us lub eu Za 100dolców bym to jeszcze mógł kupić, w sam raz cena jak za taką konsolkę. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 boli mnie mimo wszystko dalej kompatybilność, niby logiczne, że gier z obsługą bajerów vity to nie obsłuży(dwa dotykowe ekrany,dwie kamerki itp) bo przecież pad od ps3 tego nie ma ale w związku z tym w chwili obecnej patrząc na oficjalną listę wspieranych gier z vity odpadają praktycznie wszystkie super tytuły - np tearaway,uncharted,gravity rush,killzone czy wipeout. Musiały by chyba wyjść do tych gier patche dodające np zwykłe operowanie przyciskami po menu by na vicie tv były grywalne (bo wspomniane przeze mnie gry chociażby same menu mają przystosowane tylko do dotyku) Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 Mi by jedynie tego Gravity Rush brakowało z tytułów co podałeś, reszta niezbyt mnie interesuje. No ale może twórcy będą wypuszczać patche do swoich gier, bo po co marnować okazję by dodatkowo zarobić na nowych potencjalnych klientach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi