Opublikowano 8 grudnia 201311 l Metal Gear Solid HD Collection na vite ma w zestawie jedynke? Wiem ze nie ma jej na karcie, ale chyba cos czytalem ze jest kod na sciagniecie jej ze sklepu?
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Ten mura effect to standard dla Vity z tym, że podczas gry jest on niewidoczny, więc tak naprawdę nie ma czym się przejmować.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Guernica, nie ma jedynki. Lenistwo dewelopera - łatwiej mu w HD sklecić tytuły z PS2, niż ze starego PSXa.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Ale trzeba zaznaczyć że na małym ekranie mgs1 wygląda bardzo dobrze, pare lat temu grałem na PSP więc pewnie na vicie również będzie wyglądało super
Opublikowano 9 grudnia 201311 l ja na psp przeszedlem całą plejadę jrpg z psx - xenogears,finala9,chrono crossa itp i za każdym razem grało się wybornie. Na vicie odpalilem tylko ff9 i też wyglądał bardzo fajnie. Moim zdaniem jeśli chcesz w dzisiejszych czasach ograć cos z psx to tylko na psp/vita, duże ekrany odpadają
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Dzisiaj zakupiłem vite i lekko zawiedziony ze tak malo darmowych malych produkcji nie mowiac o demach z ktorych wiekszasc triale. Nawet fify nima.
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Juz tak zrobiłem wczoraj . Coś tam jest niewiele ale jest. Mam nadzieje ze się to poprawi. Zły ze angry birds płatne. Kartę pan trzeba będzie kupić bo z kredytowka problemy jak zwykle przy rejestracji.
Opublikowano 10 grudnia 201311 l polecam virtualne karty mbanku. Do tego jest bezpieczna, przez fakt, ze sam przelewasz na nia pieniadze.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z podróbkami kart 64GB? Planuję sprowadzić z Japonii (ebay) ale nie chcę się naciać. Zna ktoś jakiś sprawdzony sklep wysyłający do europy?
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Na play-asia wychodzi 350zł z wysyłką (darmowa przy tej kwocie) za 64gb.
Opublikowano 13 grudnia 201311 l Macie jakieś folie ochronne na ekran?Mimo że Vity nie wynoszę z domu to na ekranie pojawiają się rysy .Kupiłem jakiś badziew za 10 zł z allegro ale folia była jakaś krzywa i nie dało jej rady porządnie dokleić więc wywaliłem.
Opublikowano 13 grudnia 201311 l Mam jakas folie z empiku. Nawet nie otworzylem przez caly rok bo narazie mi sie nic nie brudzi ani nie rysuje.
Opublikowano 13 grudnia 201311 l Ja mialem hori podrobke z przodu i z tylu ale refleksy i odciski palcow mnie dobijaly i kupilem jakas matowa i jestem bardzo zadowaolony - nic sie nie odbija, jest matowa wiec palce sie nie slizgaja.
Opublikowano 13 grudnia 201311 l Panowie, pytanie. Czy po wrzuceniu gry na karte z PS Store nadal potrzebny jest wykupiony Playstation Plus tak jak w przypadku gier na PS3, czy nie?
Opublikowano 13 grudnia 201311 l Jesli gra nie byla w plusie za free to nie jest potrzebny plus. Pytanie nie jest jednoznaczne. Edytowane 13 grudnia 201311 l przez LOKI7777
Opublikowano 14 grudnia 201311 l Nie ma w sumie odpowiedniego tematu, wiec zapytam tutaj. Ma ktos ochote pograc online dzisiaj wieczorem w Rayman Legends albo LBP Vita?
Opublikowano 14 grudnia 201311 l Wcale nie ma . http://www.psxextreme.info/topic/104677-ps-vita-online-wsp%C3%B3lne-granie/
Opublikowano 19 grudnia 201311 l Dzis w domu znalazlem przypadkowo pre-order na Swiateczna paczke Vita(konsolka+karta+lbp+ps+). Pewnie zonka cos dla mnie maci. Ale sie ciesze.. jak dziecko bo nie dosc ze mam ps4 to jeszcze dostane Vite - Mega Swieta normalnie B-) Wesolych Swiat chlopaki. Edytowane 19 grudnia 201311 l przez MEVEK