Soban 4 043 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Miło by było gdyby stało się tak jak w przypadku psp gdzie pierwszy model znacznie potaniał po wprowadzeniu slima,ale tu jest trochę większa róznica między obiema wersjami,wiec ciężko coś wyrokować zawczasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Lecą po kosztach. Wystarczyło mi info o wprowadzeniu LCD. Pierwszy model z czasem podrożeje i w końcu stanie się towarem tak samo deficytowym jak PS3 60GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Mam pytanie - czy na Vicie pogram np. Chrono Cross, Xenogears (niewydane w Europie)? Czy np. zależy to od założenia konta, np. na USA? Tak w ogóle to nie rozumiem polityki, dotyczącej tej konsoli. Mogliby nawet wydawać porty z dużych konsol, np. NFS: Rivals, a nawet tego nie robią. Dużo by też dało odpalanie na Vicie tytułów z przebogatej biblioteki PS2. Skoro emuluje gierki z PSXa i PSP, to chyba zrobienie, by odpalać na niej gierki z PS2 nie jest wielkim przedsięwzięciem. Edytowane 2 Lutego 2014 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Musisz mieć aktywne konto na usa z tymi grami, ewentualnie robić tak jak ja... Grać przez remote play z ps3 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Płynnie działa Ci ten RP ze wszystkimi grami z PS One ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Dużo jest gier na PSP, które obsługują prawego analoga Vity? Macie gdzieś taką listę, bo nie mogę wygooglować coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Każda bo jego się ustawia co ma robić: możesz np. zmusić żeby robił to co normalnie robią przyciski kwadrat, kołko trójkąt i X. Nie można za to ustawić żeby robiły coś czego normalnie gra z PSP nie miała np. podpiąć sterowanie kamerą w GTA VCS. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Ale na przykład mogę go używać do celowania w Medal of Honor i COD z PSP? W takim sensie, żeby był to normalny FPS jak na stacjonarnej konsoli, a nie tak jak na PSP, że celuje się po wciśnięciy R, czy tam L? Edytowane 2 Lutego 2014 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Hhmmm akurat w te nie grałem. Wiem że w MGS: PO i Resistance działa to dokładnie tak, że na drugiego analoga wrzucam wymienione w poprzednim moim poście przyciski i wtedy gram jak w normalne shootery na dwa analogi. Jezeli w MH albo COD po wciśnieciu tego L lub R celuje np. lewym analogiem lub strzałkami to chyba lipa z tego. Edytowane 2 Lutego 2014 przez pawelgr5 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 No z tego, co pamiętam to celowało się właśnie analogiem, bo w momencie celowania nie można było się poruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) Robię sobie listę gier, które chciałbym ograć na PSV. Interesują mnie tytuły, które wyszły po premierze Gravity Rush. Ułożyłem cuś takiego: Tearaway Dragon’s Crown Persona 4 Golden Rayman Legends Soul Sacrifice Guacamelee FFX HD DLC HD/Fury do Wipeouta Zapomniałem o czymś istotnym? Nie interesuje mnie LBP i Killzone. Aha, Disgaea 4 wyszła w Europie? Coś nie mogę jej nigdzie znaleźć. Jest może na PSN? Edytowane 8 Lutego 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
w_s 30 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Most Wanted, jest całkiem fajny, no i oczywiście Uncharted,Unit 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Uncharted miałem w zestawie z moją pierwszą Vitą, Unit 13 to słabizna, a MW ograłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Mozna jescze sprobowac Ninja Gaiden Sigma Plus, Muramasa Rebirth i Lumines. To chyba wszystko z ciekawych pozycji na Vite =/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Czy The walking Dead, albo Broken Sword są po polsku ? Pewnie nie, ale zapytać nie grzech. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Nope. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Batman jeszcze moim zdaniem. SoQ pier.doli od rzeczy. No i Killzone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Robię sobie listę gier, które chciałbym ograć na PSV. Interesują mnie tytuły, które wyszły po premierze Gravity Rush. Ułożyłem cuś takiego: Tearaway Dragon’s Crown Persona 4 Golden Rayman Legends Soul Sacrifice Guacamelee FFX HD DLC HD/Fury do Wipeouta Zapomniałem o czymś istotnym? Nie interesuje mnie LBP i Killzone. Aha, Disgaea 4 wyszła w Europie? Coś nie mogę jej nigdzie znaleźć. Jest może na PSN? jak wpisujesz soul sacrifice to powinien zaciekawic cie jeszcze Toukiden czyli najbardziej wzorujacy sie na MH klon jaki jest, do tego w przeciagu pol roku wyjdzie masa zlokalizowanyh jrpg jak deception IV, demon gaze czy danganronpa, no i masz morze indykow jak hotline miami, terraria, spelunky, broken sword itp, a dojdzie jeszcze rouge galaxy, football menager, hotline miami2 czy ekluzywny indyk z wloch robiony w wspopracy z sony czyli murasaki baby disgaea 3 jest w europie, d4 na razie wyszlo tylko w jpn Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 kupiiłem 2 raz vite. jak coś w saturnie jest za 649 wifi z kartą 4gb i lbp Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Na Vitę powinni zrobić port XCOMa i Resident Evil: Revelations. Na pewno nie byłoby z tym dużo roboty, a gry zacne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 kupiiłem 2 raz vite. jak coś w saturnie jest za 649 wifi z kartą 4gb i lbp LBP jest na nośniku normalnie, czy kod do zassanie z PSN? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 nie wiem właśnie, będe miał pewnie koło środy przesyłkę, ale obstawiam że voucher. i tak do żyda pójdzie razem z kartą 4gb Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 A na stronie Saturna nie ma takiej promocji, wszystkie Vity w kosmicznych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 http://www.saturn.pl/ofertyweekendowe.phtml?owCat=gaming łap ogarnij weekendową okazje Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Na Vitę powinni zrobić port XCOMa i Resident Evil: Revelations. Na pewno nie byłoby z tym dużo roboty, a gry zacne. XCOM to nie jest, ale Frozen Synapse Tactics wygląda ciekawie: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi