Skocz do zawartości

PSVita - temat ogólny

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie - czy na Vicie pogram np. Chrono Cross, Xenogears (niewydane w Europie)? Czy np. zależy to od założenia konta, np. na USA?

Tak w ogóle to nie rozumiem polityki, dotyczącej tej konsoli. Mogliby nawet wydawać porty z dużych konsol, np. NFS: Rivals, a nawet tego nie robią. Dużo by też dało odpalanie na Vicie tytułów z przebogatej biblioteki PS2. Skoro emuluje gierki z PSXa i PSP, to chyba zrobienie, by odpalać na niej gierki z PS2 nie jest wielkim przedsięwzięciem.

Edytowane przez [InSaNe]

Hhmmm akurat w te nie grałem. Wiem że w MGS: PO i Resistance działa to dokładnie tak, że na drugiego analoga wrzucam wymienione w poprzednim moim poście przyciski i wtedy gram jak w normalne shootery na dwa analogi. Jezeli w MH albo COD po wciśnieciu tego L lub R celuje np. lewym analogiem lub strzałkami to chyba lipa z tego.

Edytowane przez pawelgr5
Gość ragus

Robię sobie listę gier, które chciałbym ograć na PSV. Interesują mnie tytuły, które wyszły po premierze Gravity Rush. Ułożyłem cuś takiego:

Tearaway

Dragon’s Crown

Persona 4 Golden

Rayman Legends

Soul Sacrifice

Guacamelee

FFX HD

DLC HD/Fury do Wipeouta

Zapomniałem o czymś istotnym? Nie interesuje mnie LBP i Killzone. Aha, Disgaea 4 wyszła w Europie? Coś nie mogę jej nigdzie znaleźć. Jest może na PSN?

Edytowane przez ragus

Robię sobie listę gier, które chciałbym ograć na PSV. Interesują mnie tytuły, które wyszły po premierze Gravity Rush. Ułożyłem cuś takiego:

Tearaway

Dragon’s Crown

Persona 4 Golden

Rayman Legends

Soul Sacrifice

Guacamelee

FFX HD

DLC HD/Fury do Wipeouta

Zapomniałem o czymś istotnym? Nie interesuje mnie LBP i Killzone. Aha, Disgaea 4 wyszła w Europie? Coś nie mogę jej nigdzie znaleźć. Jest może na PSN?

jak wpisujesz soul sacrifice to powinien zaciekawic cie jeszcze Toukiden czyli najbardziej wzorujacy sie na MH klon jaki jest, do tego w przeciagu pol roku wyjdzie masa zlokalizowanyh jrpg jak deception IV, demon gaze czy danganronpa, no i masz morze indykow jak hotline miami, terraria, spelunky, broken sword itp, a dojdzie jeszcze rouge galaxy, football menager, hotline miami2 czy ekluzywny indyk z wloch robiony w wspopracy z sony czyli murasaki baby

disgaea 3 jest w europie, d4 na razie wyszlo tylko w jpn