krupek 15 475 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Aa no mnie i tak nie urządza, bo planuję kupić gdzieś pod koniec miesiąca. LBP jest jako voucher, ale i tak dobra cena Jakbym brał, to skusiłbym się na zestaw z kartą i Jak and Daxter trylogia, widziałem na Allegro za 770 chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Jeszcze dopisałbym do tego NFS: Rivals. Akurat wyścigi mnie nie interesują, ale żeby na przenośniaka tak ich mało było, to trochę słabo. Jak robić porty, to na wszystko, tak jak np. z Most Wanted. Cytuj Odnośnik do komentarza
w_s 30 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Rivals by wyszedł na Vitę, ale jej słaba sprzedaż, tak jak i Most Wanteda, który był świetny, nie pozwoliło na ukazanie się kolejnej odsłony i na Vitę i na Wii U. 3DS tak pięknie się sprzedaje, choć przez 1 rok była tragedia, ale Ninny sypnęło kasą na nowe gry i sprzedaż wystrzeliła do góry, Sony zobaczyło że Vita się nie sprzedaje, więc sobie ją zupełnie odpuścili, a teraz się dziwią, że nikt tego nie kupuje, no ale po co kupować konsole skoro nie ma na nią gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 6 stówek za vitę w stanie idealnym (cała ofoliowana) + pokrowiec + karta 16gb to chyba spoko cena co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Jasne, że tak. Gdzie takie sprzedają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Kupiłem przed chwilą na allegro ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 ciekawe jak szybko wsyatwisz na pchlim targu spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) nie no, trochę się pobawię. przejdę na 3ds'ie Bravely Default i Ace Attorney 5, po czym nadejdzie okres suszy aż do MH4 (i DQVII mam nadzieję ;_; ), więc vita ładnie mi wypełni tą pustkę a że bez handhelda nie umiem żyć, to tym bardziej Edytowane 10 Lutego 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 http://www.saturn.pl/ofertyweekendowe.phtml?owCat=gaming łap ogarnij weekendową okazje otrzymałem swoją sztukę, w zestawie okazuje się oprócz tego co jest wypisane czyli konsola+lbp+kable i karta 4gb dostałem ps+ na 3 miechy i motorstorma rc w wersji pudełkowej wooow Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Motorstorm pudelkowy ale w srodku kod do pobrania;) W kazdym razie sam przyjalem ta vite z tej promocji. Ps warto kupic dragons crown na vite w normalnej cenie tj jakies 160zł? czy czekac az potanieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 160 to dosc drogo bo tyle duze produkcje kosztuja na starcie na vite w dniu premiery, a gra jak wiadomo ma juz prawie pol roku. sam kupilem w listopadzie uzywke na allegro za 130zl ale jak teraz widze to dalej mimo uplywu czasu jest deficyt na ta gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 No ale nie chce uzywki bo z tego co widzialem 3/4 ludzi wystawia wersje us i mnie to strasznie irytuje. Bo jakbym chcial taka to sam bym ja kupil a nie podaja wiadomosci wiec wole kupic nowke tylko pytanie czy gra jest na prawde tego warta? Bo po przeczytaniu kilkunastu recenzji wydaje mi sie ze tak ale czy na pewno? Za tyle co dales za uzywke mozna miec nowke ale z usa na progamingshop. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 mam wersje z us - wolalem dac 130 za uzywke ktora mialem na drugi dzien niz czekac 2tyg na przesylke za occeanu - cardridge i tak nie nosza sladow uzywania wiec mi to zwisalo. Na szczescie gra nie ma platnych dlc, region locka na online itp wiec nie ma problemu. Czy warto? sa i tacy co hejtuja gta5 czy tlou wiec nie ma obiektywnego sposobu oceny gier. Masz recki, temat na forum, gameplaye na youtube - tak ta gra prezentuje sie w pelni, nie ma ani fabuly, ani jakis zwrotow akcji, ani gigantycznych lokacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Wersja us nowa kosztuje 130 i nie trzeba jakos duzo czekac:) A ja chce wersje europejska bo maja w stacjonarnym sklepie ktory mam pod reka jak dolicze do zwyklej ta wysylke to mi na jedno wyjdzie. Gameplay ogladalem, gra generalnie gatunkiem i wszystkim mi pasuje tylko zastanawiam sie czy jest warta swojej dosc wysokiej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Ale czekaj czekaj, czy ty pytasz czy ta gra jest warta swojej wysokiej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Ale czekaj czekaj, czy ty pytasz czy ta gra jest warta swojej wysokiej ceny? Tak dokladnie, bo widze ze dluzszy czas utrzymuje sie na rynku z taka cena i po prostu pytam tych co grali jakie maja odczucia co do tej gry w wersji wlasnie na vite i czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Vita umiera. Danganronpa trigger happy 2 - wrzesien Xblaze:code embryo - czerwiec Disgaea 4 - sierpien Fiary Fencer F - 2014 TBA. Umiera jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Ktoś ma namiary na Personę 4: Golden w dobrej cenie i najlepiej w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Ale czekaj czekaj, czy ty pytasz czy ta gra jest warta swojej wysokiej ceny? Tak dokladnie, bo widze ze dluzszy czas utrzymuje sie na rynku z taka cena i po prostu pytam tych co grali jakie maja odczucia co do tej gry w wersji wlasnie na vite i czy warto? Komus sarkazm jest obcy Ja tam sie wstrzymuje z zakupem na razie, ale gra jest wyjatkowo obszerna (kilkadziesiat do kilkuset godzin), wiec jak akurat nie masz w co grac to raczej warto Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Vita umiera. Danganronpa trigger happy 2 - wrzesien Xblaze:code embryo - czerwiec Disgaea 4 - sierpien Fiary Fencer F - 2014 TBA. Umiera jak nic. a w tym miesiacu jak pisalem w innym temacie: olliollie,TxK, toukiden, ys celceta, danganronpa - kazdy ex i kady co najmniej b.dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 W marcu jeszcze FF X i FF X-2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Ja mam od września vite, i jestem zadowolony, w wolnym czasie gram w gry z PS+ którego jestem członkiem od 1 dnia i sobie chwale. Za niedługo pewnie wymienię sobie na slima ;P, a tą wersje dam chrześnicy . Gier jest od groma, jak dla mnie - myślałem o kupnie 3DS-a ale za dużo gier ciekawych mam na Vicie i co ciekawe wszystko z przecen na PS+ lub z samego PS+ - ostatnie miesiące to same skarby .Jeszcze w tym miesiacu terraway ma być za około 40zł , pograłem w demo i jestem zachwycony grą. IMO jak by na konsole z 20 gier wydawali rocznie ale porządnych konsola by znalazła wielu nabywców, razem w połączeniu z PS+ to coś pięknego. P.S. Kupował ktoś karte pamięci na play-asia. Myślę nad tym zakupem: http://www.play-asia.com/playstation-vita-memory-card-64gb-paOS-13-49-en-70-76ap.html Bo w granicy max 250zł nie kupie w PL 32GB nowej karty pamięci, a 8GB które mam nie domaga... a 16 to za mało Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) O! Podłączam się pod to pytanie powyżej o kartę. Też myślałem nad tym zakupem. Ale ja znalazłem na stronie nieco inną ofertę: http://www.play-asia.com/playstation-vita-memory-card-64gb-paOS-13-49-en-70-7279.html Te karty się czymś różnią? Jak tam jest z wysyłką? Do Polski wysyłają? Są przez to jakieś dodatkowe koszty? Jakieś cło itp.? Edytowane 15 Lutego 2014 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Ale czekaj czekaj, czy ty pytasz czy ta gra jest warta swojej wysokiej ceny? Tak dokladnie, bo widze ze dluzszy czas utrzymuje sie na rynku z taka cena i po prostu pytam tych co grali jakie maja odczucia co do tej gry w wersji wlasnie na vite i czy warto? Komus sarkazm jest obcy Ja tam sie wstrzymuje z zakupem na razie, ale gra jest wyjatkowo obszerna (kilkadziesiat do kilkuset godzin), wiec jak akurat nie masz w co grac to raczej warto Pisalem z tel, nie wczytywalem sie wybacz;) Ostatecznie nie kupilem, gosc w lokalnym sklepiku pogieta cene mial za 189zl. Wzialem sie za soul sacrifice w miedzyczasie i musze przyznac gra super, warto bylo vite kupic na gry z plusa mimo ze tego mam dosc krotko i na kilka fajnych tytyulow sie nie zalapalem. Ale nadchodzi sporo dobrych jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 O! Podłączam się pod to pytanie powyżej o kartę. Też myślałem nad tym zakupem. Ale ja znalazłem na stronie nieco inną ofertę: http://www.play-asia.com/playstation-vita-memory-card-64gb-paOS-13-49-en-70-7279.html Te karty się czymś różnią? Jak tam jest z wysyłką? Do Polski wysyłają? Są przez to jakieś dodatkowe koszty? Jakieś cło itp.? Wysyłają bez problemu, na 99% nic nie dolicza Różnią sie tym, że jedna jest z rynku japońskiego, a druga z azjatyckiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi