Skocz do zawartości

PSVita - temat ogólny

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O! Podłączam się pod to pytanie powyżej o kartę. Też myślałem nad tym zakupem. Ale ja znalazłem na stronie nieco inną ofertę: http://www.play-asia.com/playstation-vita-memory-card-64gb-paOS-13-49-en-70-7279.html

Te karty się czymś różnią?

Jak tam jest z wysyłką? Do Polski wysyłają? Są przez to jakieś dodatkowe koszty? Jakieś cło itp.?

Wysyłają bez problemu, na 99% nic nie dolicza

Różnią sie tym, że jedna jest z rynku japońskiego, a druga z azjatyckiego

Tylko trzeba się liczyć z tym że darmowa wysyłka to jakieś 3-4 tygodnie czekania.
Opublikowano

A znacie jakiś polski sklep, w którym warto zaopatrzyć się w kartę i pokrowiec, czy może lepiej szukać na Allegro? Może polecicie jakieś dobre pokrowce?

Opublikowano

Pokrowiec firmy Hama - 50 złotych w Media Markt. Na karty mieli promocję niedawno. Byłem zadowolony z zakupu, ceny na Allegro podobne, ale wysyłka plus czekanie, zadecydowały o kupnie w MM.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Co do futerałów to się zastanawiam nad tym (ten już kiedyś miałem i świetnie się sprawdzał) albo po prostu jakiś tańszy, np. ten. Co myślicie? Jest też w Agito taki tani. Pasuje do PSP/Vity i darmowa wysyłka do paczkomatu.

Edytowane przez Emtebe
Gość yaczes
Opublikowano (edytowane)

Ja mam podobny do tego drugiego. Dzisiaj jak bieglem na tramwaj wypadl mi z torby i przelecial pare metrow po chodniku.

Konsola dziala, ale pokrowiec wyglada jak po wybuchu granatu.

Edytowane przez Dave Czezky
Opublikowano

ja mam ta najtansza opcje i jest spoko. Sztywne, 2 paski do trzymania Vity, czesto nosze ja w plecaku.

No właśnie chyba mi ta tańsza wersja wystarczy. Nie potrzebuję zbędnych kieszonek na karty z grą czy na kabelki, a ta droższa wersja posiada takie udogodnienia - dla mnie zbędne.

Opublikowano

Jeśli chciałbym zacząć przygodę z Vitą od jakiejś platformówki, to co wziąć na pierwszy ogień? Myślałem nad Sly Cooper, albo Batman Blackgate, choć 2D średnio mnie przekonuje. Tearaway raczej odpada.