Emtebe 2 524 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 W Empiku, w Galerii Mokotów są karty 32GB za 149 zł. Jest też przecena na akcesoria. Folie na ekran SpeedLink tańsze o 70%, czyli za około 6 zł. Zestaw SpeedLink 7w1 (sztywny futerał, folia, pudełka na gry itp.), też tańszy o 70% za 21 zł. Może w każdym Empiku takie wyprzedaże są. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 A Personę 4: Golden gdzie najtaniej kupię? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Jeśli chciałbym zacząć przygodę z Vitą od jakiejś platformówki, to co wziąć na pierwszy ogień? Myślałem nad Sly Cooper, albo Batman Blackgate, choć 2D średnio mnie przekonuje. Tearaway raczej odpada. Krupek jak 2d to koniecznie Tales from Space: Mutant Blobs Attack. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 A Personę 4: Golden gdzie najtaniej kupię? obserwuj play-asia. sklep pewny(sam bralem na premiere stamtad muramasa rebirth), przesylka idzie ok 2tyg i kilka razy p4g byla tam juz przeceniona na 25-30dolcow z free przesylka. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Nie no Ficuś, żadnych krzaków nawet na pudełku i czekania pół miecha na grę Edytowane 23 Lutego 2014 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Na amazonie uk masz za £22 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Nie no Ficuś, żadnych krzaków nawet na pudełku i czekania pół miecha na grę Na progamingshop masz za 100zł + wysylka 20zł ale wersje USA (co jest bez roznicy bo nie ma locka). Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Posiada ktoś oficjalną ładowarkę przenośną od Sony ? Na ile to przedłuża życie konsoli ? Muszę w końcu zaopatrzyć się w jakiś przenośny akumulator, bo czasem nie mam źródła zasilania, a 4 godziny to raczej niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Czy dwa lata po premierze, Sony już się pochwaliło do czego służy ten tajemniczy port po lewej? Bo chyba nadal nie ma żadnych akcesoriów, które by wykorzystywały ten port? Jak myślicie, co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jest rok 2010, inżynierowie Sony kończą projektować nową, przenośną konsolę. Wywiązuje się między nimi rozmowa: - Dobra, to chyba kończymy, co? - No nie wiem, ja bym coś dodał jeszcze. - Ale co? 3D jak Nintendo? Trzeci analog, żeby tym razem znowu nie było za mało? - Niee, za dużo roboty. Lepiej coś takiego wiesz, później będziemy się martwić do czego to będzie. - Dobra, to yebnę tu jakiś port, USB tam nie wciśniesz, żadnego złącza audio i video też nie. Niech ludzie myślą, że kiedyś to do czegoś będzie służyło. - Ok, niech będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Czy dwa lata po premierze, Sony już się pochwaliło do czego służy ten tajemniczy port po lewej? Bo chyba nadal nie ma żadnych akcesoriów, które by wykorzystywały ten port? Jak myślicie, co to może być? nie pochwalilo i sie nie pochwali - nowa vita czyli ta wersja 2000 lcd, ktora zaraz zastapi wszystkie stare modele nie jest wyposazona w ten tajemniczy port wiec to jednoznaczny znak, ze cokolwiek to bylo juz zawsze zostanie tajemnica sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ale kurde, chociaż by mogli napisać co mieli na myśli tworząc ten port i zaspokoić ciekawość. Nawet jakby to miało być podłączenie do turbobumbulatora z przystawkami do maszyny ssąco-ciupciającej Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Mysle, że jakby napisali co to miało być to od razu pojawił by się miliard hejterów, którzy by darli morde w necie jakie to Sony jest słabe bo nie chce dokończyć pracy nad czymś co pewnie w ich oczach by zostało uznane za za(pipi)iste (nawet jak większość i tak nie planowałaby tego kupić). Lepiej dla Sony że jest cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 A to nie coś dla developerów? Albo do zgrywania obrazu? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel188 0 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 chcialbym zauwazyc ze jest to zrobione podobnie jak w psp 1004 street na kamerke i usb ;-) tez sa tam takie dziurki po bokach i srubki Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 kiedy czytałem jakis wywiad z jednym z hardwareowców sony i twierdził, że ten konkretny port, to poprostu złącze do peryferiów, które mogłyby się pojawić w przyszłości - mozliwosci jest sporo: GPS, dodatkowy kontroler, drukarka, uchwyt na cole, etc gdyby vita lepiej się sprzedała, to pewnie coś by się pojawiło, co można by podłączyć do tego portu. w każdym razie video z tego nie da się wyciągnąć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Czy ktoś ma jakiekolwiek pojęcie na temat DLC do gry Michael Jackson The Experience HD? Wyczytałem w Internecie, że na Vitkę też pojawiły się DLC do gry... Tymczasem nie mam pojęcia gdzie one są do kupienia. w PS Store nic nie ma na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Dragon's Crown - warto kupić? Gra trzyma cenę i jak Persona 4: Golden, kompletnie niedostępna w "zwykłych" sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 jak lubisz chodzone bijatyki w starym stylu automatowym typu aliens vs predator czy cadiillac& dinosours bedziesz w domu. Do tego otoczka rpg, farmienie itemow niczym diablo i co-op do 4 graczy na raz i tona leveli trudnosci i questow pobocznych. Fabuly tu sie nie spodziewaj - to po prostu chodzona bjatyka z przeznaczniem na konczenie etapow po kiladziesiat razy w nadziei ze wypadnie jakis rare item by potem miec latwiej przechodzic je ponownie tym razem na wyzszym poziomie trudnosci i tak w kolko. Nie bez kozery niektorzy nazywaja ja diablo w 2d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 jak dla mnie tam jest zdecydowanie za malo lokacji. Raz to przeszedlem i srednio chce mi sie wracac do tych samych przeciwnikow. Ins, moge Ci sprzedac Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 zalezy kto sie spodziewa - 9 światów/lokacji to wcale nie tak mało jak na chodzoną bijatykę. Ja kiedyś pisałem w temacie poswieconym tej grze - nie wyobrazam sobie jak niektorzy potrafia w to grac po kilkanascie godzin pod rzad. Do mnie natomiast jako rozgrywka na 20-40min sprawdza sie idealnie - wybieram amazonke, dolacza sie 3 randomow z neta i robimy rajd przed lokacje w miedzy czasie gotujac przy ognisku - po rajdzie wpada exp, czasem jakis rare item albo majac szczescie wypelnie jakis quest i zostane nagrodzony fajnym artem. Jak pisalem - jak ktos to kupuje to niech nie nastawia sie na rpg, to jest po prostu zwykla chodzona bijatyka w starym stylu z inventory, loftem i masa questow i poziomow trudnosci by miec motywacje i powod by po jej jednokrotnym skonczeniu przechodzic ja na okraglo Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Jak pisalem - jak ktos to kupuje to niech nie nastawia sie na rpg, to jest po prostu zwykla chodzona bijatyka w starym stylu z inventory, loftem i masa questow i poziomow trudnosci by miec motywacje i powod by po jej jednokrotnym skonczeniu przechodzic ja na okraglo A ja bym właśnie napisał że DC to bardziej RPG (przede wszystkim jeśli chodzi o jej żywotność). Jak ktoś przejdzie raz każdą lokację i sprzeda- wtedy DC nie ma racji bytu. W temacie o DC są goście co grali po 150h (w te 9 "gupich" lokacji!). Ja mam narazie 36h i bawię się coraz lepiej. Ta gra zaczyna się robić zapipista dopiero od 20h kiedy już wszystko kumamy, bo wcale nie jest taka prosta jak się wydaje (w sensie rozumienia jej a nie skilla). Levelowanie postaci mega wciąga (a nie jestem fanem RPG) i preferuję grę offline, ponieważ jest miodniej- sam decyduję dotykowo co otworzyć, czy wykorzystać rune magic i uwalenie bossa przyjemniejsze samemu. Ze wszystkich gier na Vitę w jakie grałem DC jest najmocniejsze (może równo z Wipeout 2048). Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Kupował ktoś z Was bundla Vita + Tearaway? Bo mam zafoliowane pudełeczko z kuponem na grę. Jednak jak nim potrząsnę to w środku coś grzechocze. Myślę, że jakby to był sam kupon to by nie robił takiego hałasu. A tam jakby coś małego latało. Nie chcę otwierać, bo wystawiłem ten kupon na sprzedaż. Myślicie, że jest tam coś w środku poza kuponem? Gdzieś widziałem, że do Tearaway dodawali breloczki z bohaterami z gry. To może być to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 to grzechocze glos zdrowego rozsadku bys wreszcie opchnal to w ludzkiej cenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) Haha, owned A jaka to będzie ludzka cena? Gdzie znajdziesz taniej? Daj jakieś linki W ogóle to chyba daruje sobie sprzedaż, bo nabrałem ciśnienia na zagranie w to. W końcu jedna z najlepszych gier na Vitę. Edytowane 18 Marca 2014 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi