Yakubu 3 048 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Vita ma jeden Plus jesli chodzi o gry logiczne, czasowe itp. Mianowicie po wcisnieciu PS aplikacja sie nie zamyka, czy wygasza, a pauzuje i minimalizuje ujawniajac zawartosc ekranu, a to bardzo ulatwia zaliczenie czegokolwiek :-) Zależy jeszcze co to za gra jest, bo w takim smart us takie coś nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Vita ma jeden Plus jesli chodzi o gry logiczne, czasowe itp. Mianowicie po wcisnieciu PS aplikacja sie nie zamyka, czy wygasza, a pauzuje i minimalizuje ujawniajac zawartosc ekranu, a to bardzo ulatwia zaliczenie czegokolwiek :-) Zależy jeszcze co to za gra jest, bo w takim smart us takie coś nie przejdzie no to sie w pore zorientowali, bo taki kocik powitalny (trofeum ponizej munity), zrobilem w ten wlasnie sposob jeden wyjatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Pytanie takie odnośnie oferty PS+: w Store są dwie wersje Sly: Złodzieje w czasie na Vitę. Jedna do pobrania osobno, a druga pobiera się razem z wersją na PS3 (klikamy pobieranie na wersji PS3 i od razu zasysa się wersja na Vitę). Teraz pytanie: bo plik z wersją, która pobiera się razem z grą na PS3 zajmuje 3175MB, natomiast ta "samotna" wersja na Vitę zajmuje o około 200MB więcej... Coś tam dodali dodatkowo do niej? Czy o co chodzi? Dodam, że oba pliki, do obu wersji mają takie same nazwy i sądząc po podpisie zawierają te same wersje językowe (cztery). Którą więc pobierać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ściągnął ktoś już może DN na Vite? Jak wrażenia? Wygodnie się w to gra? W sensie lepiej niż przez Remote Play czy to to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nie grałem przez Remote Play (ale grałem na PS3 a stawiam że na PS4 jest podobnie). Wszstko można robić bez tylego ekranu dotykowego więc jak dla mnie spoko. Przeszedłem dwie misje na Normal (od tak na szybko) i podoba mi się. Wersję na PS3 skonczyłem na 100% - tutaj może będzie podobnie (jak znajde chętnych do grania w coopa). Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Mi się właśnie przez Remote Play niewygodnie grało i zastanawiam się czy jakoś bardziej przystosowali to pod Vite, czy to po prostu copy/paste z RP. Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Ten cross-buy chyba nie do końca działa z DN. W sklepiku via www, pokazuje mi normalnie cenę i "dodaj do koszyka", mimo, że dawno temu zakupiłem wersję na PS3. EDIT: Odpaliłem store na PSV i DN jest za free. Ale niestety DLC wciąż jest jako płatne, mimo, że kupiłem je na PS3 wieki temu. Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ten cross-buy chyba nie do końca działa z DN. W sklepiku via www, pokazuje mi normalnie cenę i "dodaj do koszyka", mimo, że dawno temu zakupiłem wersję na PS3. Mi nie działa cross-bur jak chodzi o DLC. NA 100% kupowałem Road to Devastation a na Vicie pokazuje mi, żebym zapłacił. Może trzeba troche poczekac az cały update sklepiku bedzie już normalnie dostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 melduje ze wlasnie przycebulowalem jedna czesc sly na vite - kiedys dawno temu sly1 byl w ps plusie na ps3. Jak sie wpisze na vicie w sklepiku "Sly" to wyszuka wszystkie trzy czesci na vite osobno - kazda do kupienia oddzielnie za 39zł ale przy pierwszej odsłonie miałem "free" Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) @Ficuś No właśnie mi wyskoczyło w powiadomieniach na Vicie, że uzyskałeś za darmo Sly PS. Polska na 5. miejscu w DN na Vicie. Panowie! NAPIERD.ALAĆ DO ZOMBIAKÓW! PS2. Wygląda na to, że nie ma opcji cross-save, więc można ponownie zdobywać trofea na Vicie. Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Na PS3 przez bardzo długi okres czasu Polska prowadziła w Dead Nation, wątpie aby na PSV/PS4 się to powtórzyło. Polak miał też najwyższy wynik w kampanii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Chyba juz poprawili bo ja mam normalna cene 39zl Cytuj Odnośnik do komentarza
zte 13 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Sly byl jakos w lutym/marcu 2012 w plusie mozliwe ze nie miales wtedy plusa . Za 3 tyg bedzie god of war hd na vice , a gowa 1 hd mamy z plusa z okazji premiery wstąpienia moze tez sie załapiemy na cross-buy:) Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Jak wygląda sterowanie w DN na vicie? Jak wiadomo nie ma przycisku do biegania/uderzania, jak to rozwiązali? R1 strzelanie, L1 rzucanie granatem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 No fakt ja mam plusa od niedawna ale w sumie nmie mam jakiegos parcia na slya jeszcze nie ogralem najnowszej czesci z plusa. Ps. ficuś wyrwalem to dragons crown dzisiaj za 90zeta wersje europejska nasza;) To mam kombo dragon crown+persona 4 golden i jeszcze final X hd. Chyba zbule xillie limitowana zeby pokryc to co wydalem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Jak wygląda sterowanie w DN na vicie? Jak wiadomo nie ma przycisku do biegania/uderzania, jak to rozwiązali? R1 strzelanie, L1 rzucanie granatem? Jest tak jak napisałeś, broń i przedmioty zmienia się strzałkami, przeładowanie to kwadrat, meele to kółko, rushowanie to X. Tylny ekran nie jest wykorzystywany. Gra się wygodnie, tylko polecam grac w ciemnym pomieszczeniu bo miejscówki dosyć ciemne a zombiaki malutkie i ze dwa razy mnie podeszły jak grałem w pełnym świetle dziennym (chociaż możliwe że to ja ślepne ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 wiecie, ze sony chciało pierwotnie dogadać się z respawn i titanfall miało wylądować na vicie???!!!!!!!!! http://www.eurogamer.net/articles/2014-04-17-sony-wanted-a-playstation-vita-version-of-titanfall Developer Respawn reached out to Sony before Titanfall's exclusivity agreement with Microsoft was signed to discuss PlayStation 4 target specs, but was told the platform holder wasn't ready to divulge the details. Sony suggested a PlayStation Vita version instead, and offered to help make it. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Czy nadal nic się nie zmieniło w kwestii DLC do Dead Nation na Vitę? Nadal Ci co go wcześniej kupili na PS3, mają go jako płatny na Vite? Nie ma jakiś nowych wieści w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Czy nadal nic się nie zmieniło w kwestii DLC do Dead Nation na Vitę? Nadal Ci co go wcześniej kupili na PS3, mają go jako płatny na Vite? Nie ma jakiś nowych wieści w tej sprawie? Mieli poprawic juz to wiec sprawdz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Jak wygląda sterowanie w DN na vicie? Jak wiadomo nie ma przycisku do biegania/uderzania, jak to rozwiązali? R1 strzelanie, L1 rzucanie granatem? Ograłem DN na PS3 i PS4 i miałem ochotę ograć na Vicie i właśnie sterowanie mnie odrzuciło -mega niewygodne .Jakoś zawsze potrafiłem się dostosować i nigdy nie miałem z tym problemu ,ale na Vicie nie gra mi się najlepiej i nie wiem czy bede miał chęci by dalej grać. Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreas 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Czy nadal nic się nie zmieniło w kwestii DLC do Dead Nation na Vitę? Nadal Ci co go wcześniej kupili na PS3, mają go jako płatny na Vite? Nie ma jakiś nowych wieści w tej sprawie? DLC jest już do ściągnięcia za darmo,dla tych którzy wcześniej je nabyli na PS3. Właśnie aktualizowałem Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Andreas Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Z tych wszystkich rimajków, to chciałbym jeszcze zobaczyć wersje HD Silent Hill 2,3,4 i serii Fatal Frame. To pierwsze zrealizowane jak Bóg przykazał z mgłą jak Bóg przykazał. To drugie z lepszej jakości grafiką(tekstury). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ja bym chcial devil may cry na vite przerzucone az sie prosi o porzadnego slashera ta konsolka. Cytuj Odnośnik do komentarza
w_s 30 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 A ja bym chciał nowego Gowa tylko na Vitę czy nowe GTA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi