Skocz do zawartości

PSVita - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Fajne jest to DN na vicie, ale jednak dużo lepiej to wszystko smiga na ps4 wiec pewnie przy tej wersji zostanę, jak ktos jest chętny na coopa to pisac

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 427,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Może przeczyta ten geniusz który zmienił nazwę kategorii na Mortem:                   Ostatnio dużo czytam, zwłaszcza na PPE.PL, o śmierci PS Vity. Nieważne że nazwa konsoli mówi co innego. Ciężko s

• jakby kogos interesowalo to ponizej spis gier z obrazkami/gifami jakie zmierzaja oficjalnie na vite i ktore oficjalnie wyjda w eu/us - ponad 150 tytulow, chcialem wkleic tutaj ale niestety, niektore o

• Tak jak mowi Rayos, obie konsole sa swietne. Prawdziwy gracz nie jest gamingowym rasista. U mnie wszystkie handheldy zyja ze soba w zgodzie  

Opublikowano
13938738926_c38a4122b4_b.jpg

2014-04-21-190041yykob.jpg

Od tera chyba wszystkie gry działają z psx na vicie! :D Crashe/spyro/ FF etc :D 

Narazie wszystko to chodzi w NA, ale na bank już na dniach zostanie wprowadzone w EU (o ile już nie jest).

Będę musiał kupić 32gb memorkę :D

Opublikowano

??????

residentów i spyro nie sprawdzalem ale w crashe i finale gralem na vicie juz rok temu bez zadnych problemow

Opublikowano

ponoc gniot - zarowno technicznie jak i grywalnosciowo, przynajmniej takie opinie spotkalem na gafie, malo ludzi kupilo bo cena kosmiczna jak na indyk z kickstartera

Opublikowano

Czyżby efekt ogłoszenia upadłości przez avans? Warto brać tą kartę nie mając obecnie vity? Zakup konsoli planuje najwcześniej na jesień/zimę.

Opublikowano

Warto, cena bardzo dobra. Bierz 32GB. Ostatnim razem najlepsze ceny były w empiku, po 149 zł.

Opublikowano

tu sie nie ma na co ogladac tylko brac jak ktos jeszcze nie ma 32GB :D

Opublikowano

Tylko przy 32GB podają

Zapytaj o dostępność
tel: 22 417 87 27

więc może ich nie być... jutro sobie do nich zadzwonię czy mają, bo bym z chęcią zakupił.

Zresztą samą konsolę również mają w ciekawej cenie... :)

--- edit ---

Dzwoniłem do nich i okazuje się, że jak jest taka informacja, to nie ma ich na magazynie i nie da się zamówić przez sklep internetowy. Jedyne co pozostaje, to szukać w ich sklepach stacjonarnych. Miła Pani jest w stanie w razie co, sprawdzić czy mają na stanie konsole i akcesoria... :)

Edytowane przez piotros

Opublikowano

jakie atelier lepszy? meruru czy totori?

Opublikowano

Kupilem Persone 4 Golden za 34 Funty 99 Pensow jak nie bedzie tego warta to macie wszyscy bany !

Opublikowano

ja pitole jak drogo, w polsce sa przeciez nowki w folii do zgarniecia za 100-110zł a gdzie tam np taki amazon jak pisze Hela

Opublikowano

No przeplacilem strasznie ale chcialem miec juz !!! To mam za 15 funtow wiecej z PSN

Opublikowano

Amazon teraz ma za £15, gdybym nie miał w co grać to bym brał

Opublikowano

Kupilem Persone 4 Golden za 34 Funty 99 Pensow jak nie bedzie tego warta to macie wszyscy bany !

A od dzisiaj Persona 4 w promocji za £14.99/€19.99 :P

Additional 10% discount for PS Plus members

Poza tym na Vite taniej:

Assassin’s Creed III Liberation - €9.99/£6.99

Rayman Origins - €7.99/£6.49

Rayman Legends - €12.99/£9.99

Luftrausers - £4.25/€5.19

http://blog.eu.playstation.com/2014/04/30/big-savings-start-today-assassins-creed-far-cry-rayman/

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

jakby nie ten piepsz.ony framerate to bralbym tego assasina - tak olewam bo ponoc jest skopany na maxa, a czuje ze za jakis czas i tak wyladuje w plusie

Opublikowano

Ja sie wstrzymuje z kupnem gier na vite, bo prędzej czy pózniej bedą w plusie lub jakaś duża obniżka,

Jedyne gry które kupie na premierę poki co to Hotline Miami 2 oraz Rogue Legacy, ewentualnie jakiś indyk który mną pozamiata:)

Opublikowano

dzisiaj tez będzie przecniona Persona. Ja ewentualnie zastanawiam się nad Luftrausers.

Opublikowano

Zakupiłem persone i nie żałuje, co prawda miałem czas aby pograć dopiero 1h ale gra mi się podoba. Pierwszy raz gram w tego typu grę.