Zdunek 1 121 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 oo obadam demo ratchety sa juz do kupienia, recznie je trzeba wyszukac - 42zl za czesc, ceny bundla znalazc na szybko w vitowym sklepie nie potrafilem Fakt. Ale za 2dni będą po 39zł a w kolekcji 99zł za wszystkie(tak twierdzi blogplay) Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 Panowie, gdzie najtaniej idzie dorwać Persona 4 Golden ? (potrzebuję kupić na prezent, a swojej nie ma mowy, abym oddał ) Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 chyba w progamingshop, 99zł za nówkę Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 apropo ratcheta - rzuccie oko na to....przecena i promocja na trylogie z ps3 gdzie w opisie pisze ze to cross-buy z vita - 71.10zł https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/the-ratchet-clank-trilogy/cid=EP9000-NPEA00385_00-RCTRILOGYBUND001 1 Cytuj
Gość Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 Haha niezle zwlaszcza ze wersja na vite dopiero weszla za 99zl chyba nie pomysleli o tym;d Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 jednak kupilem child of light, ratchety choc cena fajna bo za 71zl dostajemy 3 swietne gry to jednak sa to remastery gier, ktore ogralem wzdloz i wszerz na ps2 i jakos nie mam az takiego parcia by znowu je powtarzac. Za to ogralem demko CoL i sie zakochalem - uwielbiam gry 2d, kocham ubi art engine od ubisoftu (choc port w pelni idealny nie jest - animka wcina gdy gra cos wczytuje np po dialogach czy wgrywaniu lokacji itp), ktory napedzal tez raymany i kocham turowe jrpg i platformowki - wybor mogl byc zatem jeden Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 Czy wszystkie gry z PSX kupione w PSS mają cross-buy PS3+PSVITA? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 prawie wszystkie - pisze ci przy grze z czym jest kompatybilna - ps3/psp/vita Cytuj
Gość Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 Ja jednak na ps4 ogralem i nawet w porownaniu do ps3 bylo o wiele lepiej i szybsze loadingi. Gierka warta kasy i idealna do zaliczenia na 100procent Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 Jakiś czas temu stałem się posiadaczem Vity i jestem zachwycony jakością obsługi sieciowej (tyle złego się naczytałem o PSN) intuicyjnością i szybkością interfejsu. Baza gier także prezentuję się imponująco, co prawda z gier pudełkowych interesuję mnie tylko Tearaway,LPB,Uncharted i Killzone ale za to liczba małych perełek zarówno tych dostępnych jak Flower,Spelunky czy Hotline Miami jak i zapowiedzianych (Broforce, Rogue Legacy) jest IMO olbrzymia. Co prawda większość z nich mógłbym ograć na X360 ale to właśnie Vita wydaję mi się stworzona do tego typu gier 1 Cytuj
Gość Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Psn na vicie dziala lepiej niz na ps3 i to fakt:) Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Działanie PSN jak i całego systemu Vity to rewelacja. PS3 to żółw przy Vicie. Ta wojenna gra Ubi, co wyszła ostatnio, to pewnie też na Vicie się pojawi? Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Vita to najlepszy sprzet Sony do grania aktualnie imo. trofea i psn dziala bez zarzutu. PS3,4 to porazka :-( Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 na razie nic nie zapowiedzieli ale jak dotad kazda gra na tym engine od ubi wychodzila na vite wiec pewnie ta tez za jakis czas skonwertuja Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 (pipi)a jak mnie kusi ta vita :< ale trochę mi szkoda kasy na trupa, Miałbym już kilkanaście gier z plusa no główną zaletą dla mnie jest to że na vite wychodzi pełno japońskich gierek. Musze się ogarnąć Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 kup, pokoncz gry za darmo jakie uzbieraly ci sie z plusa, ktore pewnie starcza na setki godzin o ile kolekcjonowales je od dawna, ewentualnie kup kilka gier ktore cie interesuja i pozniej sprzedaj konsole - wielu tak robi, a cena vity jest teraz tak smieszna ze i odsprzedasz z mala strata Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 (pipi)a jak mnie kusi ta vita :< ale trochę mi szkoda kasy na trupa, Miałbym już kilkanaście gier z plusa no główną zaletą dla mnie jest to że na vite wychodzi pełno japońskich gierek. Musze się ogarnąć Bierz tym bardziej jak masz ps4. Jak pisze Ficuś vita teraz jest dostępna za śmieszne pieniądze a korzyści z niej wiele. A jak masz kolekcję z psplus to nawet się nie zastanawiaj tylko bierz z jakąś porządną kartą. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 konsola z memorka na aukcjach czy w pchlim na forumku to teraz cena dwoch nowych gier w pudelkach na next geny kupionych w dniu premiery, a jak ktos zbieral plusa od poczatku to ma na starcie chyba juz z 40gier na ta konsole, w tym wiele zaje.bistych perelek, a zawsze potem konsole mozna sprzedac z mala strata lub wykorzystac do remote play z ps4 kiedy ktos inny bedzie chcial okopywać tv Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 jest juz, widzialem w media i saturn w bundlu z vita pets za 800zl i raczej taniej go nie wyrwiesz, czy oplaca sie go brac to juz sam odpowiedz - wg mnie nie oled (pierwszy model konsoli) - super ekran, 3-4h pracy dzialania, brak wbudowanej pamieci, mura effect mniej lub bardziej widoczny(wada technologii), dostepna w wersji 3g/wifi lub samej wifi lcd (drugi model konsoli od miesiaca juz tez do kupienia w pl) - gorszy jakosciowo ekran choc pozbawiony wad technologicznych, dodatkowa godzina dzialania, wbudowane 1gb pamieci, minimalnie zmieniony ksztalt przez co ponoc jest bardziej ergonomiczny, port ladowania to mini-usb, dostepna tylko wersja wifi Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Zależy mi żeby wyrwać jak najtaniej bo rzeczywiście za cene dwóch premierowych gier na ps4 to aż żal nie kupić. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 To zerknij co wklejalem z tydzień temu tu po tematach. Kupiłem nowke z 8gb karta i trylogia Jaka za 644 z przesyłką. Jestem b.zadowolony Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Niestety już nie mają tej oferty sam chciałem ją łyknąć Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 11 lipca 2014 Opublikowano 11 lipca 2014 (edytowane) Jakby kogoś interesowało to ten najlepszy grip z trigerami na licencji Sony jest w Amazon US za 21,47$ z przesyłką standardową do Polski (2-4 tyg.) http://www.amazon.com/gp/product/B0072A4JVW/ref=ox_ya_os_product_refresh_T1 Zależy ile bank skroi za przewalutowanie, ale ok 80 zł max powinno wyjść (mam nadzieję). Nigdzie, a szczególnie w Europie, nie da się kupić taniej. Dla przykładu na playasia.com to sam grip bez wysyłki jest droższy Na razie czekam, aż status płatności się zmieni na zapłacone.. Edit:Bank pobrał mi 65,19 zł z konta po zapłacie kartą za to zamówienie i status: Preparing for Shipment bardzo mnie cieszy Mam nadzieję, że już nic więcej sobie nie doliczy bank, ale BGŻ nie pobiera prowizji od przewalutowania - kosztem są różnice kursowe PLN->EURO->USD Edytowane 11 lipca 2014 przez KIELiCH Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi