kubson 3 189 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 kurde mam nadzieje ze przyjedzie certyfikacje strasznie pogralbym sobie w duka na vicie <3 Cytuj
nemix 36 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Sprzedaje vitę i jakbym zostawił na karcie pamięci gry z plusa i zmienił hasło do konta to gry zainstalowane będą działać normalnie ? Plusa mam do 2015 lipiec jakoś. Cytuj
pawel188 0 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 tylko jesli bedziesz zalogowany na to konto Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 kurde mam nadzieje ze przyjedzie certyfikacje strasznie pogralbym sobie w duka na vicie <3 wlasnie poiformowali ze nie przeszlo certyfikacji ale maja pracowac by to naprawic btw jesli sony odrzuca gierke w procesie certyfikacji patrzac jakie czasem crapy ja dostaja to az strach sie bac jak dziadowski byl to port Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Musiał być gorszy od Proteusa.... Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Wara od Proteus. To produkcja nie dla każdego ale nie crap :-) Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Nie crap, to coś znacznie gorszego. 1 Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Proteus, bardzo przyjemny i fajny. Polecam. Cytuj
nemix 36 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 tylko jesli bedziesz zalogowany na to kontoTzn jak nie jestem zalogowany to gra się nie uruchamia ? Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Tak, gry się nie odpalą na innym profilu.Vita może mieć w pamięci tylko jeden profil, nowy właściciel musi usunąć twój profil i wpisać swój, rozpoczyna zabawę bez żadnej gry.Pozdrawiam. Cytuj
nemix 36 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 To rozumiem,chodzi mi jednak o sytuacje ze zostawiam swój profil na konsoli z zainstalowanymi grami z plusa.Do konta nie będzie się można zalogować ale czy będzie można grac w gry? Abonament mam do sierpnia 2015 powiedzmy i czy do tego czasu gry będą sie normalnie odpalać ? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 No ale dostęp do gier masz poprzez zalogowany profil więc. .. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 (edytowane) To rozumiem,chodzi mi jednak o sytuacje ze zostawiam swój profil na konsoli z zainstalowanymi grami z plusa.Do konta nie będzie się można zalogować ale czy będzie można grac w gry? Abonament mam do sierpnia 2015 powiedzmy i czy do tego czasu gry będą sie normalnie odpalać ?Tak dlugo, jak dlugo nie bedzie kombinowal z Twoja karta, bedzie mogl normalnie grac z tym ze bez trybu multi. Singla bedzie bezproblemowo odpalal. Edytowane 20 września 2014 przez MEVEK 2 1 Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 Mam zamiar kupić Vitę, ale mam kilka pytań i jeśli ktoś mi wyjaśni to będę wdzięczny. Obecnie dzielę konto z abonamentem Plusa z kumplem i jak każdy wie, nie ma problemu z przełączeniem się na konto główne, by w te gry grać. A jak wygląda sytuacja z Vitą? Jak wygląda procedura ściągnięcia gry na VItę? Czy robi się to wprost z samej kieszonsolki czy po prostu mogę ściągnąć grę na PS3, przerzucić się moje konto główne, podłączyć Vitę i voila? Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 Jak plus jest na kącie kolegi to niestety nie pograsz. 1 konsola= 1 profil Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 Nie jest kolegi. Jest to konto do ściągania gier z plusa, by grać na naszych własnych. Napiszę to jaśniej jak ja sobie to wyobrażam, a Wy mnie poprawcie jeśli się mylę. Wchodzę na konto plus z poziomu ps3 i ściągam grę, potem wchodzę na moje konto główne i logując się także na konto główne na Vicie zrzucam sobie grę przez kabel. Czy tak to działa? Gier na vitę mam masę, bo plusa opłacam od dwóch lat i żal by było w nie nie pograć. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 Krótko: nie da rady tak zrobić. Cebulowałeś konto z Plusem, to teraz masz (a raczej nie masz ). Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 powierdzam co pisze Szczerek jedna vita = jedno konto = mozliwosc odpalania gier kupionych tylko na tym koncie nie ma mozliwosci obejscia i odpalenia na vicie na koncie X gry kupionej na koncie Y jedyne wyjscie to przypisac do vity te konto plusowe co dzielicie z kolega i przez caly czas grac na nim Cytuj
nemix 36 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 To rozumiem,chodzi mi jednak o sytuacje ze zostawiam swój profil na konsoli z zainstalowanymi grami z plusa.Do konta nie będzie się można zalogować ale czy będzie można grac w gry? Abonament mam do sierpnia 2015 powiedzmy i czy do tego czasu gry będą sie normalnie odpalać ?Tak dlugo, jak dlugo nie bedzie kombinowal z Twoja karta, bedzie mogl normalnie grac z tym ze bez trybu multi. Singla bedzie bezproblemowo odpalal. Dzięki o taka odpowiedź mi chodziło.Rozumiem że po wygaśnięciu plusa mimo braku logowania sie na konto system sie połapie że sie skonczył abonament i gry stracą wazność ?czyli działają do końca ważności plusa ? Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 Nie ogarniam tego co chcecie teraz zrobić. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 (edytowane) To rozumiem,chodzi mi jednak o sytuacje ze zostawiam swój profil na konsoli z zainstalowanymi grami z plusa.Do konta nie będzie się można zalogować ale czy będzie można grac w gry? Abonament mam do sierpnia 2015 powiedzmy i czy do tego czasu gry będą sie normalnie odpalać ?Tak dlugo, jak dlugo nie bedzie kombinowal z Twoja karta, bedzie mogl normalnie grac z tym ze bez trybu multi. Singla bedzie bezproblemowo odpalal. Dzięki o taka odpowiedź mi chodziło.Rozumiem że po wygaśnięciu plusa mimo braku logowania sie na konto system sie połapie że sie skonczył abonament i gry stracą wazność ?czyli działają do końca ważności plusa ? PSVita ma swoją pamięć, także sie połapie, po wygaśnięciu umowy. wszystko sie zgadza. tymczasem będzie giercował. edit. pamiętaj, by zostawić ja aktywowana w menu PSN > Games Edytowane 20 września 2014 przez MEVEK 2 1 Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 (edytowane) Jak to jest z save'ami jak mam gre na karcie i sciagam z psn - czy musze trzymac obie czy wystarczy zsynchronizowac save'y przez Plus'a - jak sie go ma a jak to wyglada w innym wypadku? Kupilem plusa i chce pobrac Battle Royale, ktore to rowniez posiadam w domu ale kod online zostal wykorzystany na innej konsoli. Edytowane 2 października 2014 przez LOKI7777 Cytuj
Gość Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Po ściągnięciu łatki konsola nie łączy mi się z PSN. Znowu mają konserwację? Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 (edytowane) Jest nowy update 3.30(chyba ze to masz na mysli piszac latka;) - moze musisz go wpierw pobrac. To samo u mnie, pewnie cos majstruja po update'cie. Update:Juz dziala. Edytowane 2 października 2014 przez LOKI7777 Cytuj
LwiaNerka 3 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 ten nowy update miał zmieniać wyświetlanie trofeów - można niby sprawdzić ich rzadkość. gdzie to się włącza, bo po updacie właściwie nic się u mnie nie zmieniło. Chyba że czegoś nie widzę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi