Opublikowano 5 października 201410 l Czy gierki z Vity trzeba instalować na karcie pamięci czy też jest to opcjonalne? Ile taka instalka może ważyć,karta 4gb starczy na chociaż 2-3tytuły jak P4Golden i Murasama? Wzorem PS3 mogę sobie zrobić konta z różnych regionów jak US/Jap/EU i ściągać z nich demka itd? Tak na koniec to czy Vity są mocno awaryjnym sprzętem czy też zakup używki raczej nie będzie rosyjską ruletką i czekaniem,kiedy sprzęt padnie?
Opublikowano 5 października 201410 l Czy gierki z Vity trzeba instalować na karcie pamięci czy też jest to opcjonalne? Ile taka instalka może ważyć,karta 4gb starczy na chociaż 2-3tytuły jak P4Golden i Murasama? Wzorem PS3 mogę sobie zrobić konta z różnych regionów jak US/Jap/EU i ściągać z nich demka itd? Tak na koniec to czy Vity są mocno awaryjnym sprzętem czy też zakup używki raczej nie będzie rosyjską ruletką i czekaniem,kiedy sprzęt padnie? Niekiedy trzeba instalować updaty do gier. Takie pliczki powinny ważyć po 50mega, dokładna informacja powinna być na pudełku. Na konsoli może być tylko jeden profil. Bardzo mocna i wytrzymała, spadała mi wielokrotnie. Od siebie dodam że nie polecam wersji Slim, to straszna tandeta.
Opublikowano 5 października 201410 l Dzięki za info. Eh,czyli mogę zapomnieć o sprawdzaniu jap demek gier na Vitę.Wpierw Nintendo z region-lockiem ale widzę,że Sony też "dba" o graczy
Opublikowano 5 października 201410 l Na upartego możesz, tylko potrzeba sporo czasu bo musisz zgrać zapisy do chmury/pc potem usunąć profil, pobrać i tak w koło Macieju.
Opublikowano 5 października 201410 l Albo miec po prostu druga karte pamięci. Te nieduze kosztuja grosze przeciez.
Opublikowano 5 października 201410 l ja 8gb kupilem za 29zl w promocji i mi wystarcza gier nie kupujena psn ani plusa nie mam wiec jest w sam raz:)
Opublikowano 5 października 201410 l Bardzo mocna i wytrzymała, spadała mi wielokrotnie. No nie wiem... Mi moja spadła dwa razy i niestety o ten jeden raz za dużo. Poszedł wyświetlacz a ja po nową konsolę...
Opublikowano 5 października 201410 l vita to super sprzet jesli chodzi o wytrzymalosc, brak wad wieku dzieciecego, stabilny soft, swietne i solidne wykonanie - jedynie jak celujesz w oleda to dostaniesz mura effect ale to juz pewnie wiesz
Opublikowano 5 października 201410 l Bardzo mocna i wytrzymała, spadała mi wielokrotnie. No nie wiem... Mi moja spadła dwa razy i niestety o ten jeden raz za dużo. Poszedł wyświetlacz a ja po nową konsolę... OLED czy LCD?
Opublikowano 6 października 201410 l Mialem Vite na samym poczatku sprzedalem bo ogralem gierki ktore mnie interesowaly. Waszym zdaniem warto kupic Vite jako dodatek do ps4?
Opublikowano 7 października 201410 l @Zdunek - OLED Sam wyświetlacz to ok 400-450 zł. Za 550 wyrwałem nową konsolę. Edytowane 7 października 201410 l przez lechu
Opublikowano 7 października 201410 l Mialem Vite na samym poczatku sprzedalem bo ogralem gierki ktore mnie interesowaly. Waszym zdaniem warto kupic Vite jako dodatek do ps4? Nie. Vita tylko dla popierdółkowatych Indie.
Opublikowano 7 października 201410 l Mialem Vite na samym poczatku sprzedalem bo ogralem gierki ktore mnie interesowaly. Waszym zdaniem warto kupic Vite jako dodatek do ps4? Nie. Vita tylko dla popierdółkowatych Indie. I japońszczyzny.
Opublikowano 14 października 201410 l W tym roku 160 gier. Jest parę dużych tytułów. Jakaś lista? Indyki są fajne, ale to dla dużych tytułów kupiłem tę konsolkę.
Opublikowano 14 października 201410 l Jest sporo dużych tytułów w tym roku na Vitę - Senran Kagura, Tales of Hearts R, Danganronpa 2, Freedom Wars, Disgaea 4. Jeśli lubi się japońszczyznę to Vita jest idealną konsolą.
Opublikowano 15 października 201410 l Martwi mnie trochę to, że poza Disgaeą nie znam tych tytułów. Cóż, poczekam na recenzje.
Opublikowano 15 października 201410 l No ja bym sie cieszyl jakbym nie znal, odgrzewane kotlety to tragedia.
Opublikowano 15 października 201410 l Jak ktoś planuje zakup Vity to opycham wypasiony zestaw, bo jak dla mnie trzecia próba podejścia do Vity okazała się nieudana.
Opublikowano 15 października 201410 l Jeśli chodzi o japońszczyznę to preferuję styl Soul Sacrifice nad Disgaeę. @Aem: a sprzedajesz może taki plastik w który wkłada się kartę SIM do wersji 3G? Edytowane 15 października 201410 l przez WezyrBiałegostoku