Skocz do zawartości

PSVita - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

trofea przegladaj w trybie psn/sieciowym

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 427,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Może przeczyta ten geniusz który zmienił nazwę kategorii na Mortem:                   Ostatnio dużo czytam, zwłaszcza na PPE.PL, o śmierci PS Vity. Nieważne że nazwa konsoli mówi co innego. Ciężko s

• jakby kogos interesowalo to ponizej spis gier z obrazkami/gifami jakie zmierzaja oficjalnie na vite i ktore oficjalnie wyjda w eu/us - ponad 150 tytulow, chcialem wkleic tutaj ale niestety, niektore o

• Tak jak mowi Rayos, obie konsole sa swietne. Prawdziwy gracz nie jest gamingowym rasista. U mnie wszystkie handheldy zyja ze soba w zgodzie  

Opublikowano

Czy gierki z Vity trzeba instalować na karcie pamięci czy też jest to opcjonalne? Ile taka instalka może ważyć,karta 4gb starczy na  chociaż 2-3tytuły jak P4Golden i Murasama?

Wzorem PS3 mogę sobie zrobić konta z różnych regionów jak US/Jap/EU i ściągać z nich demka itd?

Tak na koniec to czy Vity są mocno awaryjnym sprzętem czy też zakup używki raczej nie będzie rosyjską ruletką i czekaniem,kiedy sprzęt padnie?

Opublikowano

Czy gierki z Vity trzeba instalować na karcie pamięci czy też jest to opcjonalne? Ile taka instalka może ważyć,karta 4gb starczy na  chociaż 2-3tytuły jak P4Golden i Murasama?

Wzorem PS3 mogę sobie zrobić konta z różnych regionów jak US/Jap/EU i ściągać z nich demka itd?

Tak na koniec to czy Vity są mocno awaryjnym sprzętem czy też zakup używki raczej nie będzie rosyjską ruletką i czekaniem,kiedy sprzęt padnie?

Niekiedy trzeba instalować updaty do gier. 

Takie pliczki powinny ważyć po 50mega, dokładna informacja powinna być na pudełku.

Na konsoli może być tylko jeden profil.

Bardzo mocna i wytrzymała, spadała mi wielokrotnie.

Od siebie dodam że nie polecam wersji Slim, to straszna tandeta. 

Opublikowano

Dzięki za info.

Eh,czyli mogę zapomnieć o sprawdzaniu jap demek gier na Vitę.Wpierw Nintendo z region-lockiem ale widzę,że Sony też "dba" o graczy :/

Opublikowano

Na upartego możesz, tylko potrzeba sporo czasu bo musisz zgrać zapisy do chmury/pc potem usunąć profil, pobrać i tak w koło Macieju. 

Opublikowano

ja 8gb kupilem za 29zl w promocji i mi wystarcza gier nie kupujena psn ani plusa nie mam wiec jest w sam raz:)

Opublikowano

vita>ps4 na chwile obecna i taka jest prawda

Opublikowano

No nie wiem... Mi moja spadła dwa razy i niestety o ten jeden raz za dużo. Poszedł wyświetlacz a ja po nową konsolę...

Opublikowano

vita to super sprzet jesli chodzi o wytrzymalosc, brak wad wieku dzieciecego, stabilny soft, swietne i solidne wykonanie - jedynie jak celujesz w oleda to dostaniesz mura effect ale to juz pewnie wiesz

Opublikowano

No nie wiem... Mi moja spadła dwa razy i niestety o ten jeden raz za dużo. Poszedł wyświetlacz a ja po nową konsolę...

OLED czy LCD?

Opublikowano

Mialem Vite na samym poczatku sprzedalem bo ogralem gierki ktore mnie interesowaly. Waszym zdaniem warto kupic Vite jako dodatek do ps4?

Opublikowano

@Zdunek - OLED :/ Sam wyświetlacz to ok 400-450 zł. Za 550 wyrwałem nową konsolę.

Edytowane przez lechu

Opublikowano

Mialem Vite na samym poczatku sprzedalem bo ogralem gierki ktore mnie interesowaly. Waszym zdaniem warto kupic Vite jako dodatek do ps4?

Nie. Vita tylko dla popierdółkowatych Indie.

Opublikowano

Nie. Vita tylko dla popierdółkowatych Indie.

I japońszczyzny.

Opublikowano

160 gier z tego 159 japonskie a ta 1 chinska:D

Opublikowano

Jest sporo dużych tytułów w tym roku na Vitę - Senran Kagura, Tales of Hearts R, Danganronpa 2, Freedom Wars, Disgaea 4. Jeśli lubi się japońszczyznę to Vita jest idealną konsolą.

Opublikowano

Jak ktoś planuje zakup Vity to opycham wypasiony zestaw, bo jak dla mnie trzecia próba podejścia do Vity okazała się nieudana.

Opublikowano

Jeśli chodzi o japońszczyznę to preferuję styl Soul Sacrifice nad Disgaeę.

@Aem: a sprzedajesz może taki plastik w który wkłada się kartę SIM do wersji 3G?

Edytowane przez WezyrBiałegostoku