Skocz do zawartości

PSVita - temat ogólny

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy gierki z Vity trzeba instalować na karcie pamięci czy też jest to opcjonalne? Ile taka instalka może ważyć,karta 4gb starczy na  chociaż 2-3tytuły jak P4Golden i Murasama?

Wzorem PS3 mogę sobie zrobić konta z różnych regionów jak US/Jap/EU i ściągać z nich demka itd?

Tak na koniec to czy Vity są mocno awaryjnym sprzętem czy też zakup używki raczej nie będzie rosyjską ruletką i czekaniem,kiedy sprzęt padnie?

Opublikowano

Czy gierki z Vity trzeba instalować na karcie pamięci czy też jest to opcjonalne? Ile taka instalka może ważyć,karta 4gb starczy na  chociaż 2-3tytuły jak P4Golden i Murasama?

Wzorem PS3 mogę sobie zrobić konta z różnych regionów jak US/Jap/EU i ściągać z nich demka itd?

Tak na koniec to czy Vity są mocno awaryjnym sprzętem czy też zakup używki raczej nie będzie rosyjską ruletką i czekaniem,kiedy sprzęt padnie?

Niekiedy trzeba instalować updaty do gier. 

Takie pliczki powinny ważyć po 50mega, dokładna informacja powinna być na pudełku.

Na konsoli może być tylko jeden profil.

Bardzo mocna i wytrzymała, spadała mi wielokrotnie.

Od siebie dodam że nie polecam wersji Slim, to straszna tandeta. 

Opublikowano

Bardzo mocna i wytrzymała, spadała mi wielokrotnie.

No nie wiem... Mi moja spadła dwa razy i niestety o ten jeden raz za dużo. Poszedł wyświetlacz a ja po nową konsolę...

Opublikowano

vita to super sprzet jesli chodzi o wytrzymalosc, brak wad wieku dzieciecego, stabilny soft, swietne i solidne wykonanie - jedynie jak celujesz w oleda to dostaniesz mura effect ale to juz pewnie wiesz

Opublikowano

Mialem Vite na samym poczatku sprzedalem bo ogralem gierki ktore mnie interesowaly. Waszym zdaniem warto kupic Vite jako dodatek do ps4?

Nie. Vita tylko dla popierdółkowatych Indie.

Opublikowano

Mialem Vite na samym poczatku sprzedalem bo ogralem gierki ktore mnie interesowaly. Waszym zdaniem warto kupic Vite jako dodatek do ps4?

Nie. Vita tylko dla popierdółkowatych Indie.

I japońszczyzny.

Opublikowano

Jak ktoś planuje zakup Vity to opycham wypasiony zestaw, bo jak dla mnie trzecia próba podejścia do Vity okazała się nieudana.