Daffy 10 582 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 i super znizki - ateliery dla plusowcow za niecalego 80zl, w podobnej cenie danganrompa2, a disgaea4 revitalized za troche ponad 50zl Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Ta metroidvania w klimatach symulatora kopalni jest za(pipi)ista. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 ale na dlusza mete nuzaca, przynajmniej taka do mnie byla jak jakis czas temu kupilem ja w promocji Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Ja SteamWorld diga przeszedlem na 3dsie swego czasu, ale chetnie przejde na Vicie <3 tylko dlaczego mi tak mega wolno wsyzstko sciaga... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Boże, jaki ten Isaac jes tświetny <3 ogrom zmian wzgledem oryginału, wszystkie in plus irytuje tylko przycinajaca sie muzyka i loadingi miedzy pokojami, tak to geniusz <3 Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Boże, jaki ten Isaac jes tświetny <3 ogrom zmian wzgledem oryginału, wszystkie in plus irytuje tylko przycinajaca sie muzyka i loadingi miedzy pokojami, tak to geniusz <3 Przeinstaluj grę, ja nie mam żadnego wczytywania i muzyka chodzi bez zarzutu. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Nie będę przeinstalowywał, jak mi się ściągało wieki ;_; może jutro Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Zawsze Ci tak pobierało?Może ustawienia sieci.U mnie godzinka na pobranie 5 gier. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Nie, właśnie nie Coś dziś strasznie wolno ciągnie Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Ewentualnie zrzuc na pc i ten sposób przeinstaluj. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Jezuuuu jaka ta konsolka jest śliczna, zakochałem się <3 1 Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Witaj w Vitowej rodzinie, pamiętaj o zasadach:-bronimy Vity-bronimy użytkowników Vity-i delektujemy się w nietuzinkowym gronie 6 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Pawcio kupiłeś Vitę za ten hajs ze zdrapki? 1 Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Gralem do 3 rano w Steamworld... super giera! Klon Motherload 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Podbijam. Zamknąłem ją na dwa posiedzenia, genialny szpil. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Ja zbieram naklejki w Zombie Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 BoI jest za mocne. Nie do końca łapię na jakich zasadach działają te serca. Tzn. niektóre są czarne, inne czerwone, a jeszcze inne szaro-granatowe. Byłem level przed bossem (chodzi mi o pierwszą mapkę, tam gdzie masz 5 kratek i czaszkę) i zabrałem jakiegoś familiara. Serca raz znikają raz się pojawiają. Niby miałem obrożę od kota i powinienem mieć jedno życie więcej, a tu zonk. No i do czego służą te kody? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 a ja dziś przeszedłem drugi raz Isaaca jest prostszy niż oryginał. Ale nadal przegenialny nie można się oderwać od tej chorej gry! Kody? to seedy danego przejścia. przed rozpoczęciem gry możesz wpisać ziarno właśnie, jak wpiszesz takie jakie masz w trakcie innej gry, to zaczniesz grać na dokładnie takim samym wygenerowanym "świecie". Minecraft działa na takiej samej zasadzie. Żaden znany mi familiar nie miesza przy sercach, może bug jakiś? Czerwone serca to te najbardziej podstawowe, możesz nimi "płacić" u diabła (jak się pojawi), możesz je również odnawiać przez po prostu zbieranie ich na planszy. Czarne serca to są jakieś demoniczne, pojawiły się w rebirth dopiero chyba, nie wiem co one dokładnie robią, oprócz tego, że działają na podobnej zasadzie jak srebrne - robią za "tarczę", tj. za bonusowe, nieodnawialne serca. są jeszcze białe, święte serca, jak dotrwasz z takim sercem do końca levelu, to na początku kolejnego zyskujesz dodatkowe jedno czerwone . W Zombie jeszcze nie grałem. Luftwafers czy jak to się nazywa jest całkiem przyjemne. Cieszę się z Waszej reakcji na Steamworld Diga Ja odkryłem tę perełkę jeszcze na 3dsie, wciąga ogromnie, jest świetny 2 Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Cieszę się z Waszej reakcji na Steamworld Diga Ja odkryłem tę perełkę jeszcze na 3dsie, wciąga ogromnie, jest świetny Dla takich gier warto miec przenosna konsole jaka jest nasza kochana Vita. Steamworld zaliczony. Pochwalcie sie swoim czasem przejscia gry. Moj to 8h:03m Ostatni raz bawilem sie tak dobrze przy rownie swietnym Guacameele. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Ja na 3dsie mialem ukonczona na 100% w jakies 5h na vicie za malo gralem jeszcze, ale moze przejde po dlugim weekendzie Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Nie no, o połowę krótszy Ogólnie wynik końcowy wyglądał tak: = czas, lekko ponad 4h - srebro = hajs - srebro = orby - srebro = ilość zgonów - brąz Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Muszę pobrać tego steamworlda ale mam tyle gier że w każdą gram po 15 minut xD Za to tearaway... ja yebie jaka ta gra jest śliczna 2 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 mnie zauroczyl escape plan,luftrausers jakos mi sie nie spodobal ale moze dam mu szanse Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Robił ktoś z was platyne w allstars battle royale? Próbowałem grać online Ale pustka na serwerach.. Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Robił ktoś z was platyne w allstars battle royale? Próbowałem grać online Ale pustka na serwerach.. Zrobilem, jakis tydzien temu. Ciezko bylo przezyc 3 minuty bo wszyscy graja do 3 fragow i troche trwa znalezienie 3 chetnych do gry. Ciezko moze byc ze znalezieniem kumpla, ktory zagral by online. Zabicie 3 za jednym razem - nie ma wiekszego problemu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi