Daffy 10 570 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 ano zlamana vita to niesmiertelna vita i ultimate urzadzenie do ogrywania starych systemow :( niestety watpie czy komus kto by potrafil tego dokonac sie w ogole chce w to bawic Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Sony powinno zrobić jakąś lukę dla hakerów przecież sprzedaż by wzrosła a gry i tak się słabo sprzedają Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Mała popularność sprzętu to gwóźdź do trumny tej całkiem fajnej konsolki. Prawilnie przypominam: - PSP 80mln - PSV 8mln Co poszło nie tak? Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 mnostwo rzeczy - poczawszy od ceny - konsolka z porzadna memorka przez dlugi dlugi czas kosztowala tyle co ps3, po lineup gier gdzie sony interesowalo sie ta konsola tylko przez 12 miesiecy gdzie przez ten czas probowalo przenosic praktycznie tylko gatunki znane z duzych konsol na przenosniaka, po oddanie serii monster hunter nintendo i brak dedykowanego final fantasy, do tego konkurencja - za czasow psp rynek smartonow praktycznie nie istnial, a gierki jakie wtedy byly na komorkach to byla era kamienia lupanego, teraz nie dosc nie jakos super brzydko to jeszcze wiekszosc jest darmowych lub bardzo tanich Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 (edytowane) Project Vita to pasmo durnych pomysłów. Jednym z gwoździ do trumny jest cena kart pamięci, które do dziś nie staniały na tyle, aby można je nabyć bez grymasu wkur...nia. Edytowane 6 grudnia 2014 przez kazuyoshi Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Pewnie sporą konkurencją dla Vity są obecne tablety/smartfony, kiedyś tego nie było, a jedynym konkurentem dla handheldów, był wąż na komórkach Nokii:). Prawie 200 złotych za grę na konsolę, ma się nijak do cen gierek za dolca, czy do popierdółek za free. I chociaż na tablecie/smartfonie, nie będziesz miał nigdy Wipeouta, czy Uncharted, to zrobisz na nim więcej rzeczy niż na konsolce przenośnej. Cytuj
Emtebe 2 547 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Też mnie to irytuje. Płacę za konsole kilka stów a gram na niej w idyki. Jasne, jest kilka fajnych. Ale indyki mam za dolara na smartfona a nie na drogą konsolę. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Tyle, że tablety nie wystraszyły 3DSa i ten ciągle otrzymuje świetne gry, a nowe modele tylko dowodzą, że popyt dalej jest ogromny. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 (edytowane) tyle jest pięknych darmowych gier na andka , multum. a na vitę ? Dno, tylko płacić No pewnie lepiej by było,gdyby taką Personą4 Golden,Danganronpa albo Gravity Rush dawali za dolara no bo na komórkach tyyyyyyleeee gierek jest za taką kasę. Prawda jest taka,że handheldy mają się dobrze. Co pokazuje przykład 3DSa. Z Vitą jest ten problem,że nie ogary z Sony sami doprowadzili do takiego marazmu tego sprzętu ale za to dzięki wsparciu devów 3rd party na brak gier z czasem nie było można narzekać. Ja sam sprzęt kupię na pewno, może w styczniu jak fundusze pozwolą bo uzbierała się na tyle spora lista gierek,że zakup maszynki Sony wchodzi w grę. Edytowane 6 grudnia 2014 przez Paliodor 1 Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Ja mam aktualnie 20 gier w pudelkach i jeszcze co najmniej 10 do kupienia, jak to jest malo to ja nie wiem jak ktos nie jest fanatykiem mariana to vita jest 100x lepsza konsolka do japonskich gier od 3dsa 2 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 (edytowane) Smartfony i tablety - tanie karty pamięci o dużej pojemności - cud malina karty dla każdego, wiele firm do wyboru. 3DS - tanie karty pamięci o dużej pojemności - cud malina karty dla każdego, wiele firm do wyboru. Sony PS vita - burżuazja i trzykrotna przebitka - zero zamienników, jedna słuszna firma sony - żałosne podejście i niestety przędą jak przędą. Szkoda tylko użytkowników i świetnego systemu przenośnego. Edytowane 6 grudnia 2014 przez kazuyoshi Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Gra ktoś jeszcze w Virtua Tennis online czy serwery święcą pustkami? Fifa zniszczyła mnie psychicznie ale pograłbym w coś online Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 (edytowane) A jest jakaś różnica? Różnią się przecież tylko numerkami ;d Fifa football W ogóle jest jakiś dobry multiplayer na Vite? Fifa irytuje, Killzone dla gracza wychowanego na Halo jest mocno przeciętny,Nidhogg to raczej ciekawostka. Edytowane 6 grudnia 2014 przez asax Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Ja mam 13 a bym pograł z kimś z forumka. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Właśnie przeglądam oferty na allegro z Fifą 13, ale jednak nie uśmiecha mi się wydawać 50 zł na tą samą znienawidzoną już grę ;d Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 ja vite kupilem glownie dla indykow i sprawdza sie mozna powiedziec idealnie szkoda tylko ze na pc jest ich znaczenie wiecej i sa tansze, ale jednak wygoda grania robi swoje mimo malo wygodnych galek szkoda ze duzo osob wlasnie patrzy na vite poprzez pryzmat samrtfonow typu ze tam gierki sa po $1 ale czy ktos normlany wyobraza sobie granie w hotline miami, spelunky, rogue legacy czy velocity na smartfonie ? btw nie sadzilem ze az taka przepasc jest miedzy psp a ps vita w sprzedazy o_O Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Do jutra wieczorem (do 07,12,2014) z europejskiego PS Store można ściągnąć pełną wersję Need for Speed: Most Wanted na PSV za darmo. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Rozumiem, że Most Wanted przypisuje się do konta, nie jest to jednorazowy prezent EA, prawda?;] Cytuj
pawel188 0 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 na stale do konta jest przypisany 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 (edytowane) dzięki wielkie, wolałem się upewnić ponieważ mam tylko 4gb karte pamięci, plusa dam jak tylko mi się odnowią Edytowane 7 grudnia 2014 przez asax Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Gry możesz zrzucać na PC za pomocą content media manager. Tak mam zapisane wszystkie gry jakie dostałem w plusie. 2 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Czy ktoś wie co się stało z crashem na vicie? Kupiłem wszystkie części dawno temu, ale gier na sklepie nie widzę i nie mogę ściągnąć. Chciałbym wierzyć w teorię spiskową o odridzeniu lisa, ale tak pewnie nie jest Sprawdzi ktoś sklep z ps3 bądź z Vity? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 ja przed chwila kupilem Crasha 2 z poziomu vity, jedynke juz jakis czas temu i z tego co widze wszystko jest w sklepiku Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Dobra, udało mi się znaleźć na liście plików do pobrania, ale w sklepie pustka i nic nie ma. Ehh ponadczasowy tytuł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi