Pupcio 18 424 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Ja ściągałem trójke z miesiąc temu, w ogóle na vicie wszystko można ładnie znaleźć z ps1 dokopać się do tych gier z poziomu pc albo ps3 to jakaś masakra. ;_; Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Kiedy można się spodziewać Paper please na Vite? Od zapowiedzi na E3 cisza Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Chyba nigdy. Na oficjalnej stronie piszą, że jutro będzie wersja na iPada! http://papersplea.se/ Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 Dopiero teraz dowiedziałem się, ze Geometry Wars 3 będzie na Vitę <3 Resogun + GW3 i nie potrzebuję nic więcej <3 Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 (edytowane) Hej, poświęciłem troszeczkę czasu i stworzyłem rozpiskę gier które wylądują na Vicie w najbliższym czasie(do 2015 włącznie): Premiery na najbliższe miesiące(2014/2015): 3rd Super Robot Wars Z Tengoku-hen Airship Q Alone with You Atelier Ayesha Plus: The Alchemist of Dusk Atelier Escha & Logy Plus: Alchemists of the Dusk Sky Axiom Verge Baboon! Bastion Bokosuka Girls: Tatsunoko Gakuen Climax Broforce Broken Age Captain Earth: Mind Labyrinth Chrono Rider Chū Shingura 46+1 V Citizens of Earth Clock Zero: Shūen no Ichibyō ExTime Cosmic Star Heroine Criminal Girls: Invite Only Daitoshokan no Hitsujikai: Library Party Dark Blade: Mirage Darkest Dungeon Day of the Tentacle Special Edition Demon Gaze 2 Diabolik Lovers More,Blood Limited V Edition Diabolik Lovers: Dark Fate Digimon Story: Cyber Sleuth Disney Infinity: Marvel Super Heroes (2.0 Edition) Dragon Fin Soup Duke Nukem 3D: Megaton Edition Dungeon Travelers 2-2 Durarara!! Relay Earth Defense Force 2 Portable V2 EarthNight Fantasy Hero: Unsigned Legacy Fenix Rage FIFA16 Final Fantasy Agito Plus Friend to Lover Fuuraiki 3 Gakuen Heaven: Boy's Love Scramble! Genji Koi Emaki Geometry Wars 3 Grim Fandango Grisaia no Rakuen: Le Eden de la Grisaia Gyossait Hajime no Ippo: The Fighting! Hakuōki: Zuisouroku Omokage-ge Hana Hanayaka Kana, Ware ga Ichizoku Modern Nostalgie Hand of Fate Harukanaru Toki no Naka de 6 Hatoful Boyfriend Heart Forth, Alicia Helldivers Higurashi When They Cry Sui Hitotsu Tobashi Ren'ai V Hotaru no Nikki: The Firefly Diary Hotline Miami 2: Wrong Number htoL#NiQ: The Firefly Diary Hyakka Ryōran Elixir: Record of Torenia Revival Hyakka Yakō Hyper Light Drifter Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2: Sisters Generation I Doll U IA/VT Colorful Inferno 2X Inner City Kids Invizimals: The Resistance Irotoridori no Sekai: World’s End Re:Birth Justy×Nasty: Maō Hajimemashita Kadenz Fermata Akkord: Fortissimo Kaku-San-Sei Million Arthur Kaleidoeve KanColle Kai Ken ga Kimi for V Klap!! Kind Love and Punish Klaus Kodoku Kurochō no Psychedelica Kurogane Kaikitan: Senya Ichiya La-Mulana EX Lego Ninjago: Shadow of Ronin Makai Shin Trillion MechRunner Mercenary King Mighty No. 9 MilitAnt MLB 15: The Show Moon Hunters MotoGP 14 Compact Mr. Pumpkin’s Adventure Ninjin: Clash of Carrots NORN9: Last Era Norn9: Var Commons Not A Hero Nova-111 Octodad: Dadliest Catch OlliOlli 2: Welcome to Olliwood One Piece: Pirate Warriors 3 One Way Trip OniKira: Demon Killer Otoko Yūkaku Ozmafia!! Vivace Parfait Persona 4: Dancing All Night Poncho Possession Magenta Project Phoenix Project Root Qian Ji Bian Red Goddess: Inner World Reine des fleurs Resident Evil: Revelation 2 Resogun Risk of Rain Road Not Taken Root Rexx Roundabout Run Sackboy! Run! Saki: Zenkoku-hen Salt and Sanctuary Sengoku Hime 5: Senka Tatsu Haou no Keifu Sengoku Musou 4-II Senran Kagura Estival Versus Severed Shinobi, Koi Utsutsu Shinsō-ban Crimson Empire Shinsō-ban Mahōtsukai to Goshujin-sama Shinsō-ban Okashi na Shima no Peter Pan Shovel Knight Shu Sketchcross Skullgirls Encore Söldner-X 2: Final Prototype Soukiden Soukiden 2 Soul Saga: Episode 1 Space Hulk: Ascension Starwhal: Just the Tip SteamWorld Heist Stranger of Sword City: Black Palace Super Time Force Ultra Sword Art Online: Lost Song Teslagrad The Banner Saga The Sun & Moon Titan Soul Tokyo Twilight Ghosthunters Toukiden: Kiwami TowerFall Ascension Twilight Struggle Ultratron Untitled Ys game Volume We Are Doomed Winning Post 8 Winning Post 8 2015 World Trigger: Borderless Mission Xblaze: Lost Memories Yūki Yūna wa Yūsha de Aru: Memory of the Sea of Trees Zodiac Edytowane 13 grudnia 2014 przez Zdunek Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 Brales pod uwage japonskie premiery czy digimony maja juz potwierdzone zangielszczenie? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 Tam polowa tego to japonskie premiery. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 Potwierdzam że 28% z tych gier na premierę zostaje w JAP. W tygodniu zrobię rozpiskę z blokadami regionalnymi. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 Chaos Rings 3 będzie mieć angielskie tłumaczenie dodane. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 No ale przyznać trzeba że Vita nie wygląda jeszcze na martwą. Cytuj
w_s 30 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 (edytowane) Wygląda, prawie same chińskie giereczki. Edytowane 13 grudnia 2014 przez w_s 1 1 Cytuj
Emtebe 2 547 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 Wygląda. Japońskie kupy, indie kupy. Może ze trzy gry warte zagrania. Sprzęt za kilkaset złotych a służy do grania w indyki. Ogram zaległości z PS Plus i pewnie konsola pójdzie do futerału na długi czas. 3 Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 Ktoś z Was chociaż przejrzał tą listę?Serio same indie i japońskie kupy?Ręce mi opadają. Cytuj
KUBUŚ 49 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 Działą już invokers tournament? Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 Zdunuś, musisz zrozumieć, że gry są, ale mówienie, że Vita jest żywa i w pełni sił jest na wyrost. To jest bardziej podtrzymywanie przy życiu na indykach i konwersjach. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 Działą już invokers tournament? ściągnąłem wczoraj - nie. Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 indyczki z pc i japonszczyzna to jedyne zrodlo nowych gier na vite - ja nie gram na pc i lubie japonszczyzne wiec zapowiedzi tytulow mnie jaraja, jest tam kilka wg mnie super pozycji nie zmienia to jednak faktu, ze o duzych aaa, czy zachodnich eksluzywach na ta maszynke mozna zapomniec - killzone mercenary i teraway to byly ostatnie duze aaa wyciskajacy cos technicznie z tej maszynki(szczegolnie ten pierwszy) - nic ladniejszego czy kolejnej pozycji probujacej je przebic juz nei zabaczymy Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 Jak na potenciał sprzętu, to z tego co wkleił Zdunek, straszna lipa. Fajnie będzie zagrać w Hotline Miami 2, Grim Fandago, The Banner Saga czy Broken Age. Ale możliwości sprzętu ją ogromne i żadna z tych gier tego nie wykorzysta i nie chodzi tu tylko o grafikę ale również wykorzystanie tylnego panelu czy żyroskopu. Druga sprawa, to premiery tych gier. Teslagard na PS3,4 już jest na Vicie brak. W ciągu ostatniego półrocza może z 3 fajnie indyczki na sprzęt wyszły, kiedy na PC jest tego cała masa miesiącami. Vita to sprzęt marginalny, nawet dla zespołów niezależnych. 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 I dobrze Majac PSP najelpiej bawilem sie przy emulatorach malych gierek i te wszystkie daxtery, god of war, resistance ledwo zmeczylem Podobnie jest z Vita, jedyna dobra pudelkowa gra na nia dostepna to Tearaway, Killzone i Uncharted to najwieksze wydmuszki w jakie gralem, w gravity rush zagralem 15 min bo odciagnal mnie Rogue Legacy, LBP bylo tak zapadajace w pamiec, iz musialem zajrzec do szuflady i sprawdzic czy rzeczywiscie w ta gre gralem Natomiast indyki i male produkcje z PSN to juz zupelnie inna bajka Formula tych gierek zdaje sie wrecz idealnie pasowac do przenosnej konsoli, a ich grywalnosc oraz oryginalnosc na nowo przywracja mi wiare w gejming Sorry ale jezeli ktos ma konsole ktora dostanie w przyszlym roku The Banner Saga, Broforce, Super Time Force, Octodad, Resogun i Geometry wars, a zamiast tego wyczekuje duzych pustych i wtornych produkcji to jest Januszem gejmingu Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 (edytowane) Jak się nie ma co się lubi... Wolę GTA, God of War, Wipeouta, PataPony, Loco Roco, Tekkena, Tactics Ogre i Medievil od genialnego FEZa, jakiś śmiesznych wektorowych giereczek za dolara. PSVita jest komercyjnym niewypałem i dlatego gry AAA leżą. Indyk też może być tripple A. Tyle, że na Vicie nie będą, bo stawia się na odrzuty z PC. Jestem Januszem gamingu. Firma Sony tworzy Journey i Flower na PS3, na Vitę nie dadzą rady zrobić czegoś dobrego? Zapowiedź Duke Nukem 3D na Vitę, w 2014 seriously? Edytowane 14 grudnia 2014 przez WezyrBiałegostoku Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 I dobrze Majac PSP najelpiej bawilem sie przy emulatorach malych gierek i te wszystkie daxtery, god of war, resistance ledwo zmeczylem Podobnie jest z Vita, jedyna dobra pudelkowa gra na nia dostepna to Tearaway, Killzone i Uncharted to najwieksze wydmuszki w jakie gralem, w gravity rush zagralem 15 min bo odciagnal mnie Rogue Legacy, LBP bylo tak zapadajace w pamiec, iz musialem zajrzec do szuflady i sprawdzic czy rzeczywiscie w ta gre gralem Natomiast indyki i male produkcje z PSN to juz zupelnie inna bajka Formula tych gierek zdaje sie wrecz idealnie pasowac do przenosnej konsoli, a ich grywalnosc oraz oryginalnosc na nowo przywracja mi wiare w gejming Sorry ale jezeli ktos ma konsole ktora dostanie w przyszlym roku The Banner Saga, Broforce, Super Time Force, Octodad, Resogun i Geometry wars, a zamiast tego wyczekuje duzych pustych i wtornych produkcji to jest Januszem gejmingu Dobrze byłoby, gdyby te indyczki faktycznie wychodziły. The Swapper, The Binding of Issac, Rogue Legacy, The Wolf Among Us, to wszystko co przychodzi mi do głowy z tego roku. Z czego dwie z nich to roguelike, czyli nie dla każdego. Jak na sprzęt pod tytuły niezależne, jak swego czasy reklamowało Vitę Sony, to straszna lipa. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 "Chinskie" gierki > tytuly AAA na zachodni rynek. Ciagle nas zalewaja tym samym. Pozatym vita ma naprawde sporo ciekawych tytulow do ogrania. Jezeli tytuly takie jak danganronpa, rogue legacy, tales, freedom force itp nie przemawiaja do uzytkownika Vity to PS3 lub PS4 bedzie dla niego znacznie lepszym wyborem. Tam jest multum Call of Duty, battlefieldow, fifek, assassins creedow i innych tytulow "AAA". Co kto lubi. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 Podobnie jest z Vita, jedyna dobra pudelkowa gra na nia dostepna to Tearaway, Killzone i Uncharted to najwieksze wydmuszki w jakie gralem, w gravity rush zagralem 15 min bo odciagnal mnie Rogue Legacy, LBP bylo tak zapadajace w pamiec, iz musialem zajrzec do szuflady i sprawdzic czy rzeczywiscie w ta gre gralem Uncharted to świetna gra w serii i benchmark Vity. Killzone ze srednim singlem jest jeszcze lepszy technicznie i ma najlepsze multi FPS na przenosne konsole. LBP Vita to najlepsza czesc w serii (choc nie wiem czy LBP3 zmienia ten stan rzeczy). A Tearaway dzisiaj kupilem wiec sie przekonam czy najlepsza gra na Vite. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi