Opublikowano 8 stycznia 201510 l Duke to mistrzostwo, idealnie śmiga i pasuje do Vity. Kolejny powrót, aż chce się grać . Wcześniej nie miałem okazji zaliczyć tej tony dodatków więc czas nadrobić. Jakość prezentuje się wyśmienicie na tym ekraniku, polecam. The Swapper ciekawy, im dalej tym trudniej, trochę przypomina Vessel.
Opublikowano 9 stycznia 201510 l ano, calkiem calkiem udany prot tego duke'a - nawet dali 16.9 pelne i rozmazali piksele przez co nie ma kwadratow na ekranie, choc duke skonczylem chyba 3 razy to po tylu latach powrot bolesny - trudne to i levele dziwnie zaprojektowane hahaha
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Marzy mi się doom 1,2 oraz quake 1 i 2 na Vitę <3O to to. Duke prezentuje się świetnie. Nie widzę problemu żeby inne klasyki zadziałały na Vicie. Te gry działają nawet na pralce. Edytowane 9 stycznia 201510 l przez ireniqs
Opublikowano 9 stycznia 201510 l To co, robimy petycję? Czy czekamy aż złamią Vitę i sami gracze podrzucą porty? ^_^ Edytowane 9 stycznia 201510 l przez Rayos
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Mnie dziwi, ze nadal w Europie nie ma "kolorowych" konsol, ja chetnie bym sobie taka sprawil.
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Tak się właśnie kiedyś zastanawiałem czy złamanie Vity było by jej motorem napędowym czy gwoździem do trumny... Co by nie mówić PSP zyskało dużo na popularności właśnie dzięki szybkiej i łatwej przeróbce. Niby później wiele firm narzekało że przez bardzo wysoki odsetek piractwa nie opłacało się na to gier robić, ale z dzisiejszej perspektywy patrząc na bibliotekę gier na PSP a na PSV to mhmm... no nie wiem.
Opublikowano 9 stycznia 201510 l https://www.youtube.com/watch?v=xqas5HJ2Ey4Nie wiem czy jeszcze działa, możliwe że ostatni patch naprawił ale jakieś CF wgrywali
Opublikowano 9 stycznia 201510 l https://www.youtube.com/watch?v=xqas5HJ2Ey4 Nie wiem czy jeszcze działa, możliwe że ostatni patch naprawił ale jakieś CF wgrywali To jest CFW... dla emulatora PSP na Vicie. Można odpalać gry/homebrew tylko dla PSP
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Ale to nie to samo jak np. Duke megatone edition. Takich perełek potrzebujemy a nie kombinowania, bo tak to na tel moge pograć albo na ipadzie
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Niech chociaz jeszcze wydadza Shadow Warrior Redux. Na PC jest taka edycja i jest przystosowana do HD tak samo jako Duke wiec moze konwersja poszla by szybciej skoro odrobine doswiadczenia juz maja.
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Ma ktoś jeszcze ten glitch że w The Swapper gra zawiesza się przy próbie korzystania z teleportu?
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Ma ktoś jeszcze ten glitch że w The Swapper gra zawiesza się przy próbie korzystania z teleportu? Nie, za to miałem już pełno glitchy w djuku. I nie mogę przejść 4 misji :casual:
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Ma ktoś jeszcze ten glitch że w The Swapper gra zawiesza się przy próbie korzystania z teleportu? Godzine temu wbilem 100% z tym, ze z poradnikiem, bo inaczej sie nie da oczywiscie. Glitchy zadnych nie napotkalem, ale dosyc czesto wyskakiwal mi blad gry, ktory automatycznie zamykal aplikacje. Czeste auto-savey ratuja sytuacje. Giera na wypasie. Nietuzinkowy klimat.
Opublikowano 9 stycznia 201510 l No ja robię bez poradnika(do wątku głównego), mam tylko tylko rozpiskę gdzie są komputery. Czasami mózg mi parował przy tych zagadkach ale grzechem byłoby przejście tej gry z solucją.
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Kto chce robić pucharki w DN3D na multi niech wbija teraz na serwer na FfA bo się zglitchowało i jednego killa liczy za 100
Opublikowano 9 stycznia 201510 l No ja robię bez poradnika(do wątku głównego), mam tylko tylko rozpiskę gdzie są komputery. Czasami mózg mi parował przy tych zagadkach ale grzechem byłoby przejście tej gry z solucją. Ja mowie tylko o komputerach, które sa pochowane po świecie gry(od l do X), resztę również robiłem sam, chodź nie zupełnie.. W jednym zadaniu poprosiłem o pomoc żonkę, ale sie poddała po 10 minutach i musiałem główkować sam. Cały wczorajszy dzień nie mogłem jej rozkminic, wiec dałem na luz. Dziś podszedłem na nowo i rozkminiłem. Czasem tak mam, ze muszę sie z czym przespać, jak mi nie idzie Dziś gram do końca i oglądam zakończenie. Mega gierka, jak na Vite. Edytowane 9 stycznia 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Jak by kogos interesowalo to "The Swapper" ma dwa zakonczenia. W linku podaje zakonczenie bez zmiany:
Opublikowano 14 stycznia 201510 l o, zaraz odpalę swoja Viciuszke i zaktualizuje jej elektroniczny mózg
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Suikoden powinien byc do ogrania za tydzien. takie info pojawilo sie na PS Blogu w odpowiedzi na jedno z pytan o jego premiere: "When is Suikoden planned to come out?Im looking forward to playing Suikoden, please Jawad Ashraf 14 January, 2015 @ 3:14 pm 4.1 It should be next week. Check back to be certain, however "