Whisker 1 450 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Duke to mistrzostwo, idealnie śmiga i pasuje do Vity. Kolejny powrót, aż chce się grać . Wcześniej nie miałem okazji zaliczyć tej tony dodatków więc czas nadrobić. Jakość prezentuje się wyśmienicie na tym ekraniku, polecam. The Swapper ciekawy, im dalej tym trudniej, trochę przypomina Vessel. Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 ano, calkiem calkiem udany prot tego duke'a - nawet dali 16.9 pelne i rozmazali piksele przez co nie ma kwadratow na ekranie, choc duke skonczylem chyba 3 razy to po tylu latach powrot bolesny - trudne to i levele dziwnie zaprojektowane hahaha Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 (edytowane) Marzy mi się doom 1,2 oraz quake 1 i 2 na Vitę <3O to to. Duke prezentuje się świetnie. Nie widzę problemu żeby inne klasyki zadziałały na Vicie. Te gry działają nawet na pralce. Edytowane 9 stycznia 2015 przez ireniqs Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Wyobraźmy sobie quake, doom, blood ahh cudeńka Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 (edytowane) To co, robimy petycję? Czy czekamy aż złamią Vitę i sami gracze podrzucą porty? ^_^ Edytowane 9 stycznia 2015 przez Rayos Cytuj
saptis 620 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Mnie dziwi, ze nadal w Europie nie ma "kolorowych" konsol, ja chetnie bym sobie taka sprawil. Cytuj
lechu 21 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Tak się właśnie kiedyś zastanawiałem czy złamanie Vity było by jej motorem napędowym czy gwoździem do trumny... Co by nie mówić PSP zyskało dużo na popularności właśnie dzięki szybkiej i łatwej przeróbce. Niby później wiele firm narzekało że przez bardzo wysoki odsetek piractwa nie opłacało się na to gier robić, ale z dzisiejszej perspektywy patrząc na bibliotekę gier na PSP a na PSV to mhmm... no nie wiem. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=xqas5HJ2Ey4Nie wiem czy jeszcze działa, możliwe że ostatni patch naprawił ale jakieś CF wgrywali Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=xqas5HJ2Ey4 Nie wiem czy jeszcze działa, możliwe że ostatni patch naprawił ale jakieś CF wgrywali To jest CFW... dla emulatora PSP na Vicie. Można odpalać gry/homebrew tylko dla PSP Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 No DOOM, itd. odpali Chyba patch listopadowy naprawiał tą lukę. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Ale to nie to samo jak np. Duke megatone edition. Takich perełek potrzebujemy a nie kombinowania, bo tak to na tel moge pograć albo na ipadzie Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Niech chociaz jeszcze wydadza Shadow Warrior Redux. Na PC jest taka edycja i jest przystosowana do HD tak samo jako Duke wiec moze konwersja poszla by szybciej skoro odrobine doswiadczenia juz maja. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Ma ktoś jeszcze ten glitch że w The Swapper gra zawiesza się przy próbie korzystania z teleportu? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Ma ktoś jeszcze ten glitch że w The Swapper gra zawiesza się przy próbie korzystania z teleportu? Nie, za to miałem już pełno glitchy w djuku. I nie mogę przejść 4 misji :casual: Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Ma ktoś jeszcze ten glitch że w The Swapper gra zawiesza się przy próbie korzystania z teleportu? Godzine temu wbilem 100% z tym, ze z poradnikiem, bo inaczej sie nie da oczywiscie. Glitchy zadnych nie napotkalem, ale dosyc czesto wyskakiwal mi blad gry, ktory automatycznie zamykal aplikacje. Czeste auto-savey ratuja sytuacje. Giera na wypasie. Nietuzinkowy klimat. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 No ja robię bez poradnika(do wątku głównego), mam tylko tylko rozpiskę gdzie są komputery. Czasami mózg mi parował przy tych zagadkach ale grzechem byłoby przejście tej gry z solucją. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Kto chce robić pucharki w DN3D na multi niech wbija teraz na serwer na FfA bo się zglitchowało i jednego killa liczy za 100 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 (edytowane) No ja robię bez poradnika(do wątku głównego), mam tylko tylko rozpiskę gdzie są komputery. Czasami mózg mi parował przy tych zagadkach ale grzechem byłoby przejście tej gry z solucją. Ja mowie tylko o komputerach, które sa pochowane po świecie gry(od l do X), resztę również robiłem sam, chodź nie zupełnie.. W jednym zadaniu poprosiłem o pomoc żonkę, ale sie poddała po 10 minutach i musiałem główkować sam. Cały wczorajszy dzień nie mogłem jej rozkminic, wiec dałem na luz. Dziś podszedłem na nowo i rozkminiłem. Czasem tak mam, ze muszę sie z czym przespać, jak mi nie idzie Dziś gram do końca i oglądam zakończenie. Mega gierka, jak na Vite. Edytowane 9 stycznia 2015 przez MEVEK 1 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 Jak by kogos interesowalo to "The Swapper" ma dwa zakonczenia. W linku podaje zakonczenie bez zmiany: Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Właśnie instaluje aktualizacje oznaczoną numerkiem 3,36 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 o, zaraz odpalę swoja Viciuszke i zaktualizuje jej elektroniczny mózg Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 alez ten mozg bedzie stabilny po tej aktualizacji Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Suikoden powinien byc do ogrania za tydzien. takie info pojawilo sie na PS Blogu w odpowiedzi na jedno z pytan o jego premiere: "When is Suikoden planned to come out?Im looking forward to playing Suikoden, please Jawad Ashraf 14 January, 2015 @ 3:14 pm 4.1 It should be next week. Check back to be certain, however " Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi