kes 1 462 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Bumpery lubią zaskrzypieć Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Każda elektronika skrzypi, w mniejszym lub większym stopniu. Natomiast granie w klasyki PSX na dużym wyświetlaczu LCD, to błąd - gry tracą swój staro-szkolny blask. Tylko CRT, najlepiej do 21 cali. Cytuj
w_s 30 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Bumpery lubią zaskrzypieć rzeczywiście, mi też na początku zdarzało się że to skrzypiały, ale teraz z tego co pamiętam już nie skrzypią Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Slim czy FAT? Bampery w moim facie z czasem zaczęły skrzypieć i wydaje mi się trochę słabiej reagować na wciśnięcie poza tym nie miałem żadnych problemów z konsolą i uważam ją za kawał porządnie wykonanego plastiku. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Na wykonanie Vity nawet tutaj narzekają? xD Jeśli chodzi o jakość wykonania, to PS4/XOne wyglądają przy Vicie jak polonez przy mesiu... Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Na wykonanie Vity nawet tutaj narzekają? xD Jeśli chodzi o jakość wykonania, to PS4/XOne wyglądają przy Vicie jak polonez przy mesiu... chyba xboxa one nie widziałeś. zasilaczem od kinecta śmiało można komuś rozbić czaszkę. a samą konsolą cała rodzine. jęlsi szukacie wykania to zobaczcie jka ipady są wykonane. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 No ja widziałem X1 i nie stawiałbym go jako lepiej skrojonego. Wiadomix że PS4 obesrane najgorsze ale Vita jest idealnie dopasowana, nie dość że ładna bryłka to wszystko jest solidne i idealnie pasuje. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Bez przesady. XboxOne to jakość wykonania najwyższej półki. Tak jak Rolls-Royce wśród konsol: nieszczególnie odkrywczy i masywny, ale jaki pewny. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 dobra wypyerdalać wszyscy do console wars. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Poyebalo Cie Orzeszek?! Mialem trzy Vity w zyciu, obecnie mam dwie i żadna nie śmie mi zaskrzypić nawet na sekundke. Wykonanie tez jest super, wszystko DZIALA JAK TRZEBA SUPER STANIK. Guziczki nalezycie chodza, wytrzymaly sprzet ktory dobrze sie trzyma w lapach. Moze masz felerny egzemplarz, ale nie mow ze Vita jest zle wykonana bo sie przewracam o wlasna brode jak to czytam Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Kochajmy się. Nie może Vitowa rodzina się kłócić. Cytuj
zip_czdz 8 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Vitamasterrace! A co do skrzypienia mi również na początku lewy bumper skrzypiał, ale wyczaiłem na necie, że wystarczy lekko poluzować śrubkę przy nim i już wszystko działa okok. W ogóle właśnie mija rok od zakupu mojej Vity, używałem jej przez rok dzień w dzień, nigdy nie wyłączałem, wszystko śmiga jak nóweczka! Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Właśnie kupiłem sobie na Vite:-OlliOlli (9zł) -Rollers of the Realm (16zł) -Tiny Troopers (9zł) -SENRAN KAGURA Bon Appetit!(25zł) Za wszystko dałem 59zł dzięki łączonym promocją: Allegro mobilny kod rabatowy 10zł + najtańsza aukcje PSN zł + Aktywny Plus + Rabaty wewnętrzne "Zimowe okazje" + Rabat 10% za niedziałającą usługę Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Ja nie moge grac w Senran Kagura bo michałek wariuje. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Całkiem fajna ta Senran Kagura, też kupiłem z OlliOlli, tylko strasznie mało piosenek, a dodatek drogi Na hardzie trzeba mieć zwinne palce 1 Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Za to szanuje Vitową brać że wie jakie gry trzeba kupić. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Ten rollers i tiny troopers to popierdółki czy w mairę dobre szpile? zastanawiam się nad tym senranem, ale szkoda mi kasy, już wydałem 40 zł na guacamelee i pixeljunka shooter ultimate Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Rollers GOTY, właśnie gram- Pinball połączony z RPG. Troopers nie grałem jeszcze ale wydaje się być bardziej "popierdółką" Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Możesz coś więcej na temat tej gierki powiedzieć? Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Odbijasz piłeczkę fliperami, każda postać to inna piłeczka, np. rycerz jest większy i daje większe obrażenia, mag daje mało obrażenia ale każdy atak regeneruje życie, twój cel to zniszczyć wrogów ew. BOSSA czasami znaleźć przejście czy bronić wieży. Oprócz przeciwników w których uderzasz są specjalne itemy z np. maną i z bonusami. Każda z klas ma jedną umiejętność specjalną: -Złodziejka. (pies) 50% many- przywołanie drugiej kuli która również rani -Rycerz (tarcza) 60% many- przez pewien czas od aktywacji piłeczka może spaść bez konsekwencji w liczbie żyć -Mag (wskrzeszenie) 100% many- wskrzesza poległa postać -Łucznik (nalot) 40% many- 3 małe kulki które dają niewielki damage Po każdej misji dostajesz exp i złoto, za złoto kupujesz itemy(zbyt dużo wyboru to tu nie ma), a exp. sprawia że postać ma lepsze staty. 1 Cytuj
zip_czdz 8 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 jest dodatek do OlliOlli? I ja nic o nim nie wiem? ;o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi