Opublikowano 25 maja 20168 l Jak się gra na PS4 w jakąś grę i chciałoby się ją dokończyć na VICIE (chodzi mi o cross-buy) to save da się w jakiś sposób przenieść, ewentualnie z chmury pobrać?
Opublikowano 25 maja 20168 l cross-buy niekoniecznie znaczy cross-save. Gry które mają obsługę cross-save możesz śmiało zacyznać na PS4 a potem kończyć na Vicie, save jest autoamtycznie przechowywany w chmurze i nie musisz nic kombinować, żeby kontynuować rozgrywkę na innym urządzeniu
Opublikowano 25 maja 20168 l http://www.ricedigital.co.uk/steinsgate-0-english-2016-release-in-europe-north-america-confirmed/ MUAHAHAHAAHA. El Psy Kongroo. No to U4 będzie miało godnego rywala do tytułu GOTY 2016.
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Jest promocja na X-coma, obecnie tylko 42 zł. Czy to chodzi na tyle dobrze, żeby inwestować? Ktoś pograł dłużej niż tylko tą godzinkę czy dwie?
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Ja chwilę dłużej pograłem i sobie bardzo chwalę. Sterowanie mi odpowiada, a spadków w grafice nie ustrzegłem. Mam w planach skończyć, ale to jak będę miał dostęp tylko do przenośnej konsoli
Opublikowano 1 czerwca 20168 l No i elegancko. Biorę w takim razie i naku.rwiam w pociągu bo akurat zapowiada się dużo więcej dojazdów do pracy niż myślałem.
Opublikowano 1 czerwca 20168 l ja musze przemyslec budzet bo przytulil bym axiom verge ale za rogiem odin sphere
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Axiom od dzis na promo (46zł) więc możesz spokojnie zakupic i odkładać dalej kase na Odina.
Opublikowano 1 czerwca 20168 l a jeszcze w tym miesiacu premiery eu - grand kingdom, steamworld heist i zero time dillema
Opublikowano 2 czerwca 20168 l a jeszcze w tym miesiacu premiery eu - grand kingdom, steamworld heist i zero time dillema Vita ma najlepszy rok w swojej 4 letniej historii. Na pewno w tym roku kupię Zero Escape 3, Steins;Gate 0, Trails of the Cold Steel 2 oraz Odin Sphere. Takiego natłoku dobrych gier to jeszcze nie było nigdy. Nie wiem nawet czy finansowo wydolę na te tegoroczne gieki, a na widoku majaczą dodatkowo dwa pożeracze czasu, czyli Steins;Gate 0 oraz Trailsy 2. To będzie wspaniały rok dla Vit-owców.
Opublikowano 5 czerwca 20168 l Gral ktos w ASSASSIN'S CREED CHRONICLES na vicie?Gdzie najtaniej kupic?
Opublikowano 6 czerwca 20168 l Krótka piłka: Trials of Cold Steel - brać na Vitę czy na PS3? Są jakieś różnice między obiema wersjami poza nieco dłuższymi loadingami na Vicie?
Opublikowano 6 czerwca 20168 l a jeszcze w tym miesiacu premiery eu - grand kingdom, steamworld heist i zero time dillema Vita ma najlepszy rok w swojej 4 letniej historii. Na pewno w tym roku kupię Zero Escape 3, Steins;Gate 0, Trails of the Cold Steel 2 oraz Odin Sphere. kazda z tych gier jest na mojej liscie, tylko ze zadna nie jest exem, zero escape na 3ds mozna ograc, reszte na ps3. Nie ma sie co podniecac.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l jak coś, to God Eater 2 + God Eater można na amazonie wyhaczyć dość tanio bo za 25 funtów
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Kupiłem Steins Gate bo duzo dobrego o tym słyszałem a lubie novelki. Do tego Disgaea 3 zeby zobaczyc jak mi seria siądzie. Grałem na PSP w jedynke kilka godzin i było spoko. Zastanawiam się nad Castlevania Rondo of Blood bo za te 16zł dostałbym jeszcze SotN.
Opublikowano 29 czerwca 20168 l steins gate ponoc genialne ale czystych vizual novel czyli gierek bez grama gameplayu nie trawie disgaea'e sa rowniez genialne o ile nie odbijesz sie od grindowania i rozbudowania (ja nie dalem rady skonczyc przez do d4) do mnie te promo na japonszczyzne to gwalt do portlela, ale trzy gierki zamowilem z playasia wiec czekam na nie, oreshika bedzie w plusie wiec musze na spokojnie przemyslec co jeszcze kupic - chyba najbardziej kusi jakis atelier bo wydan pudelkowych w zrozumialym jezyku nie ma kiedy ja to wszystko ogram to nie mam pojecia bo jeszcze nawet w polowie odin sphere nie jestem, a kusil grand kingdom
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Ja sobie kupiłem Castlevania The Dracula X Chronicles bo była to jedna z moich ulubionych gier na psp no i w zestawie Symphony of the Night <3
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Z obecnego promo polecam (mała Rozpiska) P4 Golden - Gra miazgator i jeden z najlepszych tytułów na Vite. Rayosie w tę grę należy grać ciągiem, a nie rozbijać na kilka lat. Steins Gate - Jedna z najlepszych VNek w ogóle, a na vite cóż nie ma nic lepszego -BRAĆ, BRAĆ I nie gadać! FINAL FANTASY Tactics - kto nie grał na PSP ten musi chociaż spróbować Danganronpy 1&2 - Moje ulubione gry z Vity Recenzje mojego autorstwa obu części można znaleźć na PPE. Tales of Hearts - Jeden z najlepszych JRPG na Vite i jedna z najbardziej udanych odsłon tej serii. Virtue's Last Reward - No jak ktoś nie grał to po prostu Ar nosurge Plus: Ode to an Unborn Star - Świetny JRPG z naprawdę ładną grafiką, który wyszedł pod koniec 2015 roku. Można kupić Demon Gaze - za 29zł naprawdę dobrze zrobiony Dungeon Crawler Neptunie - Gierki do zrelaksowania się (nie jestem fanem, ale wiem że wiele osób lubi te animowane rzeczy) Disgaea 3/4 - Ja osobiście nie trawie tej serii, ale mój brat ją uwielbia i często pożyczał ode mnie Vite aby w nie popykać.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Dzięki Starh za rozpiskę. Do dwóch gier mnie przekonaleś... bo w sumie reszta z ważniejszych pozycji już dawno ograne. Wyjątek to Disgaea - za dużo grindu jak na mój gust. Ja polecam od siebie Trials of Cold Steel. Gram obecnie i jak ktoś lubi gameplay a'la Persona to będzie czuł się jak u siebie w domciu. Klimat natomiast trochę przypomina Valkyrię Chronicles. Ys Memories of Celceta - actionRPG niezłego kalibru i chyba jedna z lepszych odsłon Ysa. Sam nie grałem, ale wiele dobrego czytałem. Ja osobiście biorę na 100% w tej promo.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l nie no gierek w tej ofercie dobrych jest na peczki - sa digimony, ktore na neogafie sa chwalone niemilosiernie, sa dwa najlepsze klony munhun w wersjach delux czyli soul sacrifice delta i toukiden kiwami, jest wychwalana trylogia atelier, jest lista gierek co wy podaliscie ja sie waham miedzy trialsami/ys/tales - nie dosc ktora wybrac to pozniej czy nie dolozyc troche i kupic pudla bo cyfrowek nigdy nie lubilem
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Ja Trialsy ma w pudle. Talesy chciałbym mieć więc cyfra odpadnie. W sumie jest tak jak piszesz. Na wszystkie dobre gry z tej promo można by spokojnie przerżnąć kilka stówek ale nie w tym rzecz. Lepiej kupować z umiarem i na bieżąco, bo z doświadczenia wiem że im więcej gier zalega na półce (czy tej wirtualnej czy prawdziwej) tym bardziej "nie ma w co grać" bo nie wiadomo za co się zabrać. Ja biorę Ysa i tyle. Reszta będzie później na kolejnej wyprzedaży. Taka z japońskimi grami to już nie pierwsza i na pewno nie ostatnia. Edytowane 30 czerwca 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Ta promocja + premierowe gry (Odin Sphere, Zero Time Dillema) to straszny Overkill dla portfela. Ja cały czas kmienie co i w jakiej kolenosci dokupic. Z listy Starha musze sprawdzic wieksze info na temat Tales of Hearts. Mam tylko nadzieje ze nie ma tego pedofilsko-lolitkowego designu (gdyby tak było w Bravely to bym olał zakup ale tam na szczescie jest normalnie). Edytowane 30 czerwca 20168 l przez pawelgr5
Opublikowano 30 czerwca 20168 l powiem tak mój portfel zapłakał tyle kupiłem . Ja lubię cyfraki w takiej cenie bo sobie ściągam gdzie chce grę a nie szukam pudła dodatkowo te ceny na psn 39 zł a pudełko 200 lub więcej ! Mam teraz grania na vicie na kilka lat łącznie kupiłem kilka jrpg i 2 visual novel Muszę odkurzyć vite bo chciałem persone którą kupiłem za full price 2 lata temu dokończyć (moje drugie przejście bo pierwsze na ps2 prawilnie zaliczone lata temu) a potem zacznę te wszystkie giereczki przechodzić