Daffy 10 543 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 najemnik ma niby jakies tam replayality w singlu (w sumie to najwieksze w serii) bo sa kontrakty ale samo jego jednorazowe zaliczenie to max 5h gry, jak ci multi nie przypadnie do gustu to gierki juz nigdy nie odpalisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 (edytowane) Tylko pamiętaj, że jak nie masz plusa i nie wrzucisz savea do chmury, to usuwając cyfrową gierkę usuwasz jednocześnie save'a. Ew. przed usunięciem możesz rzucić grę/save na PC Trochę dłużej niż 5h, ja chyba singla z 7-8h przechodziłem, ale to nieśpiesznie. Edytowane 19 sierpnia 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 (edytowane) Myślałem o vicie tylko ze względu na football managera ale widzę, że ostatnia wersja to 14 a niestety indyki i jrpg mnie nie interesują. Może na tych dniach playstiation coś wymyślą we wrześniu, odnośnie tych plotek bo mam w (pipi)e smartphonowe gry a fajnie by było mieć coś pod ręką zawsze. Edytowane 19 sierpnia 2016 przez simonldz Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 to pierwsza i ostatnia wersja na vite, do tego oparta o tryb classic i majaca nieskonczone loadingi, nabilem w niej na vicie 100h ale obiektywnie to nie umywa sie do wersji z pc Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 (edytowane) Na pc od 13 (chyba wtedy zaczął się tryb classic?) Tylko w niego grałem bo przypominał najlepsze czasy i był wolny od wielu zbędnych bajerów więc dla mnie plus, a lapek na którym grałem zdechł(fm 14 ostatnia czesc serii) i teraz zastąpiła go hybryda na której mogę co najwyżej cm 2001/2002 odpalic. Dajcie fm 17 a biorę vite! Edytowane 19 sierpnia 2016 przez simonldz Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 069 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Czy Persona 4 Golden zmieści się na karcie 4GB (dokładnie 3822MB). Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 kazda gra wydana na vite zmiesci sie na takiej karcie - to byl warunek sony czyli maksymalna pojemnosc gry = pojemnosc najmniejszej dostepnej karty w kkw pod koniec roku z tego powodu bedzie mial premiere jakis gandam na dwoch cartridgach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 (edytowane) Ficuś a czy czasem pobierana z store wersja nie zajmuje 2 razy więcej miejsca? edit. W necie piszą coś około 3.1 GB Edytowane 21 sierpnia 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 (edytowane) absolutna nie prawda, tak bylo na ps3 ja juz dziesiatki razem na styk sciagalem jakas gierke z psn bez problemu, pajgi ostatnio cos nastraszyl ale szybko go wszyscy wyprowadzili z bledu, na 100% nie ma na vicie gry, ktora nie odpalisz na 4gb karcie, nawet swego czasu narzekali na to nawet devi i musiel np dzwiek kompresowac by sie zmiescic w tym limicie z uwagi, ze najmniejsza dostepna memorka to 4gb jakby bylo tak jak piszesz to wiekszosc nieindykow bylaby niedostepna dla kogos kto ma karte 4gb, a chce je kupic cyfrowo Edytowane 21 sierpnia 2016 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 069 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Dzięki Ficek, P4G za 40zł, więc szkoda by nie spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 to juz stala cena, ostatnio bylo promo i kosztowala 22zl z tego co pamietam ale sprobowac warto, p4g to najwyzej oceniana gra na vite i jeden z najwyzej ocenianych jrpg w historii przygotuj sie ze przez pierwsza godzine tylko X bedziesz naciskac Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Mnie Persona po kilkudziesięciu godzinach trochę zaczęła nużyć, nie dałem rady skończyć. Jednak ta gra ma coś w sobie co przyciąga do tego stopnia ze niedługo kupię 3ci raz z mocnym postanowieniem przejścia @Wezyr miej na uwadze że to gra na 100+ godzin, będziesz trzymać takiego kolosa na karcie 4gb i nic więcej do przegryzienia w między czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 069 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Korzystam z Menadżera Zawartości i czego nie potrzebuje wrzucam na dysk. Do tego na karcie ze sporym zapasem miejsca zmieścił się jeszcze Axiom Verge, którego mam zamiar splatynować. Co do Persony: szanuję jak P O Z D R O W I O N Y. Wczoraj przysiadłem na moment ok. 22 i skończyłem przed 2. Wciąga jak bagno, ekran Vity podczas intra pokazał klasę, a historia jest niezwykle intrygująca. Wyczuwam, że wsiąknę bez pamięci. Vita odzyskała moją wiarę w gry. Błagam, niech Sony nie odpuszcza handheldów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 sony odpuscilo vite dwa lata temu, rynek handheldow zdominowany i gwalcony przez komorki, nie ma szans by sony dalej sie tym interesowalo zreszta szczerze? po co ci by bylo psp3? znowu by byla powtorka z rozrywki, sony w ogole nie czuje tego rynku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 absolutna nie prawda, tak bylo na ps3 ja juz dziesiatki razem na styk sciagalem jakas gierke z psn bez problemu, pajgi ostatnio cos nastraszyl ale szybko go wszyscy wyprowadzili z bledu, na 100% nie ma na vicie gry, ktora nie odpalisz na 4gb karcie, nawet swego czasu narzekali na to nawet devi i musiel np dzwiek kompresowac by sie zmiescic w tym limicie z uwagi, ze najmniejsza dostepna memorka to 4gb jakby bylo tak jak piszesz to wiekszosc nieindykow bylaby niedostepna dla kogos kto ma karte 4gb, a chce je kupic cyfrowo dobrze ale nie spinaj sie xD tylko zadalem pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 (edytowane) w przypadku PSP przez długi czas jednak czuło. Vita stała się po prostu ofiarą, bo Sony musiało mocno ciąć koszty, żeby nie popaść w tarapaty finansowe, więc olało to, na czym im zależało najmniej, skupiając się na tym, na czym mogliby najwięcej zarobić. Zresztą, nie od dziś wiadomo, że większość szych Sony była przeciwna powstaniu Vity. To takie niechciane i niekochane przez nikogo dziecko Wierzę jednak, że Sony jeszcze raz spróbuje podbić rynek przenośniaków i że tym razem wrócą do jakości z PSP z mnóstwem exów zachodnich AAA (GTA SA Stories - WIERZĘ) Marchewka się wciął Edytowane 22 sierpnia 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 a kto im te exxy bedzie robic? pierwszy raz od stu lat wszyscy devi wewnetrzni sony robia gry na jeden system,a i tak tempo wydawania exow na ps4 wynosi hmmm 2-3 na rok, jeszcze by mieli z tej grupy wydzielac devow, ktorzy by mieli pisac exy na psp3? nie ma szans, a na horyzonie jeszcze neo gdzie tez devi beda musieli przysiasc by przygotowac jedna gre pod dwie revizje rynek handheldow jest zbyt niebezpieczny, jak piszesz - takie byly powody ze vita nie wypalila i nie ma przeslanek by identycznie nie bylo z psp3, do tego coraz wiekszy rynek smartfonow, zla opinia, ktora by sie ciagla po tym jak potraktowali vite - no marzyc mozna ale realnie to jest niemozliwe zobaczymy co przyniesie nx - wg plotek to nintendo przejmie paleczke i stragedie sony na tym rynku w wypuszczaniu "poteznego moca handhelda" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 (edytowane) Nintendo zawsze było liderem handehldów, więc mogą robić co chcą - konkurencja żadna. I żaden smartfon tego nie zmieni A co do handhelda Sony nowego - zobaczymy. Osobiście liczę na nowy sprzet od Sony, bo mim owszystko ich konsole lubię, a PSP i Vita na zawsze w moim sercu Edytowane 22 sierpnia 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 liderem handheldow byli sa i beda ale z tym, ze zaden smartfon tego nie zmieni bylbym juz ostrozny majac na uwadze jak mimo wszystko gorzej sie sprzedal 3ds od dsa, jak 3ds mial mniej super gier od dsa, i jak swiat reaguje na takie po(pipi)y smartfonowe jak pokemon go niestety z roku na rok coraz bardziej odchodzi od idei placania za sprzet przenosny gdy w kieszeni jest komorka oraz pozniejszego kupowania gierek za grubo ponad stowke, gdy na komorce milion gier czeka za friko lub za smieszne pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Prędzej mi kaktus na czole wyrośnie niż smartfony wyprą przenośne konsole, ale zobaczymy Rynek się nieustannie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Sony nie zrobi kolejnego handhelda. Jest za słabe aby utrzymać trzy konsole na rynku (PS4 PS4 Neo i PSP3) Musiałoby zainwestować w lobbing u developerów aby przekonać ich do tworzenia na PSP 3( GTA San Andreas Stories byłoby super, jakiś Monster Hunter) Do tego dość mocną specyfikacje(o to jestem spokojny) i założyć dodatkowe mniejsze studia własne do produkcji Eksów od 1 party. To za dużo na dzisiejsze Sony. Prędzej kretyni z Departamentu Mobile zaprojektują jakiegoś potworka w stylu Experia Play. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 risk of rain kupiony : jednak nie potrafiłem się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 (edytowane) Rayos w co Ty wierzysz? O tym że Vita to ostatni handheld Sony, przewidziałem już rok po premierze (piszę to zdanie po pijaku i mi jakoś nie pasuje). Po pół roku, od premiery, już było widać spadek zainteresowaniem developerow. Dzisiaj ta konsola jest martwa. Nawet jej nie widzę w sklepach. Może gdyby nie było smartfonów, to dzis rządziłyby by konsolki od Nintendo i Sony, a tak - jakos radzi sobie Nintendo. http://www.ppe.pl/blog/13509/1863/porazka-vity.html - tekst z 2013 roku Edytowane 24 sierpnia 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 W co ja wierzę? W nic Na co mam nadzieję? To już napisałem. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Dobre retro promocje znowu na PSN. Czy ktoś może testował wersje The Warriors na Vite?Działa ok? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi