mozi 1 978 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Jak ktoś nie miał psp to polecam Prinny Can I really be a hero. Fajna gierka ale w (pipi) trudna. Jak ktoś lubi challenge polecam. Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 (edytowane) Mam dwa pytania odnośnie save'ów:1. Czy jest jakiś sposób na skopiowanie save'a z Vity bez posiadania plusa i późniejsze wgranie go na konsolę?2. Mam na karcie Disgaeę 4 z naszego psn i chcę niedługo kupić wersję amerykańską w pudełku. Czy ktoś z Was może potwierdzić czy save'y z obu wersji są kompatybilne? Edytowane 21 września 2016 przez columbo Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 1 - na pc lub ps3 przez menadzera 2 - obstawiam, ze raczej nie 1 Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Mógłbym to napisać w HP w "co mnie wku.rwia", ale z racji tematyki żal wyleję tutaj.Łapy mi opadają na dostępność niektórych gier na Vitę w Polsce. Pomalutku w miarę możliwości robię sobie kolekcję 6-7 ulubionych gierek w pudłach i części z nich albo u nas nie ma (chodzi o nówki), albo są ale w cenach stanowiących trzykrotność cyfrowego odpowiednika. To jest kuźwa niepojęte - nie dość, że konsola zarżnięta przez swego producenta, to jeszcze nakład co lepszych gier jest mega żałosny. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Ostatnio przeglądałem Allegro to tylko 4 nowe konsole były. Chyba już jej nawet do Polski nie sprowadzają? Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Niestety. Za to można znaleźć w niektórych sklepach ciekawe importy z USA a i są sklepy które ściągają nowości. Gorzej z tym, że wiele gier wydawcy nie wydają w pudełkach poza japonią w ogóle (patrz Attack On Titan na vitę - pudełko tylko JAP I to bez angielskiego w ogóle). Plus jest taki, że jak patrzę to dość często są promocje na Vita na PS Store. Można nieco rzeczy wyrwać w dobrych cenach. Last Virtue kupiłem chyba za 30 zł, na PS4 takich promocji prawie nie ma. Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 (edytowane) Czy ktoś z was ma aktualnie zainstalowane na karcie FFX, FFX-2 oraz Odin Sphere? Jeśli tak to czy można uzyskać info ile dokładnie zajmują te gierki (każda osobno po ew. spatchowaniu)? Chodzi ofkoz o cyfrówki z PSN.Edyta: Odin Sphere już nieaktualny, kupiłem w aktualnej promocji Edytowane 8 października 2016 przez columbo Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 17 października 2016 Opublikowano 17 października 2016 Czy jest jakiś sposób żeby podłączyć PSVITA'ę do telewizora lub monitora. Jakieś kable z końcówką HDMI, DVI, VGA (d-sub), chinch, s-video, czy wtyk do gniazda antenowego ? Cytuj
piotros 220 Opublikowano 17 października 2016 Opublikowano 17 października 2016 Raczej nie ma, ale zawsze możesz kupić PS TV, teraz bywają w niskich cenach i wtedy możesz grać na TV i dodatkowo używać pada od PS3 lub PS4. Tylko nie wszystkie gry działają z PS TV, więc musiałbyś wcześniej sprawdzić. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 17 października 2016 Opublikowano 17 października 2016 chyba ze chce sie bawic z 3.60 i scena, wtedy mozna uruchomic wszystko na ps vita tv Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 17 października 2016 Opublikowano 17 października 2016 chyba ze chce sie bawic z 3.60 i scena, wtedy mozna uruchomic wszystko na ps vita tv Można uruchomić, ale kilka gier jak np: Uncharted od pewnego momentu jest niegrywalne. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 O, wypuścili 3.63. Stabilności nigdy za wiele <ok> Chociaż do 3DS-a Vita i tak nie ma startu pod tym względem. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Grał ktoś w spelunky hd na vicie? Jak jakościowo wyszedł port? Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Bardzo dobrze, a wręcz doskonale. Kupiłem Vite dla przenośnego Spelunky i nawet ociupinke się nie zawiodłem Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 I takie odpowiedzi mi się podobają. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Jest bardzo solidnie. Śmiało bierz. Cytuj
kosci85 19 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Czy gdzieś na internetach można znaleźć listę gier z ps4 które można streamować na vicie, czy sony juz z tego zrezygnowało? Jeszcze nie posiadam ps4, ale była by to dla mnie fajna opcja. Z góry dzięki za każdą odpowiedz Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 (edytowane) Skad bierzecie gierki? Dołączam do pytania. Kupiłem Vitę ostatnio, a w nowych grach na konsole nie siedzę od kiedy mi zdechło PS3 (5 lat temu?) i kompletnie się nie orientuję. Jakie sklepy są teraz warte polecenia? Edytowane 22 listopada 2016 przez Accoun Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 najtaniej ps store na promocjach niestety co ciekawsze produkcje w pudelkach powoli robia sie bialymi krukami, szczegolnie na polskim rynku warto ogladac zagraniczne sklepy - szczegolnie playasia, videogamesplus, czasem ebay, no chyba ze celujesz w najpopularniejsze produkcje wtedy allegro Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 25 listopada 2016 Opublikowano 25 listopada 2016 Dobra promocja na trylogie Sly i Ratchet na pss, możecie coś powiedzieć o jakości portu na vite? Słyszałem że Jak jest spartolony a jak te porty? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 listopada 2016 Opublikowano 25 listopada 2016 (edytowane) Dobre, zwlaszcza sly Edytowane 25 listopada 2016 przez Ficuś Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 listopada 2016 Opublikowano 25 listopada 2016 Forumku, wzięło mnie ostatnio na konsolę przenośną i wybór padł na vitę, 3ds niby fajny ale brakuje mu jednej ważnej dla mnie rzeczy - indyków z pc. Wizja masterowania leveli w Hotline Miami na konsolce naprawdę mnie kręci, dlatego pytam - czy na 25.11.2016 warto jeszcze kupować vitę? Czy może są jakieś powody bym poszedł w stronę Nintendo? Wiem że wiele gier już na vitę nie wychodzi, przynajmniej tych AAA, ale dotychczasowa biblioteka jest w miarę satysfakcjonująca? Oczywiście odliczając japońskie nowele które raczej mnie nie interesują na tę chwilę. I czy na psstore są często promocje, przynajmniej na te indie, ewentualnie porty z PSP? Bo z tego co widzę w pudełkach, czy choćby cyfrowe gierki to niekiedy 1/4 ceny całej konsoli, przerażające. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi