Skocz do zawartości

PSVita - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Ja mam kreskę mury na lewo od środka i choć na początku irytowala tak teraz nie zwracam uwagi już

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 428,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Może przeczyta ten geniusz który zmienił nazwę kategorii na Mortem:                   Ostatnio dużo czytam, zwłaszcza na PPE.PL, o śmierci PS Vity. Nieważne że nazwa konsoli mówi co innego. Ciężko s

• jakby kogos interesowalo to ponizej spis gier z obrazkami/gifami jakie zmierzaja oficjalnie na vite i ktore oficjalnie wyjda w eu/us - ponad 150 tytulow, chcialem wkleic tutaj ale niestety, niektore o

• Tak jak mowi Rayos, obie konsole sa swietne. Prawdziwy gracz nie jest gamingowym rasista. U mnie wszystkie handheldy zyja ze soba w zgodzie  

Opublikowano

Panowie, jak się obchodzić z baterią aby utrzymać wydajność ?
Lepiej mieć konsolę podpiętą do zasilania kiedy tylko można czy trzymać się cyklu rozładowanie -> naładowanie ?

Opublikowano

Cykl rozładowanie naładowanie. 

Trzymając na zasilaczu nie używasz baterii tylko zasilacza, bateria pozostaje nie używana i traci swoją moc szybciej niż gdybyś jej używał. 

Opublikowano

dobra odebralem dzsiaj vite oled i kurde zapomnialem jaka ona jest fajna i jak bardzo ekran robi no nic zostaje ze mna.

Opublikowano

Darkest Dungeon czy octodad? 

Szampan czy piwo za biedy?

Opublikowano

cos ty sie tak tego gownianego octodad przyczepil? 

Opublikowano

Nowej Vity chyba się już nie dostanie. Sprawdziłem chyba wszystkie sklepy i "pusto". 

Opublikowano

cos ty sie tak tego gownianego octodad przyczepil? 

a nie wiem :dunno: 

Opublikowano

No też nie wiem co ten rajos z tym Octodadem, oprócz tego że słabo to wygląda to jeszcze starcza na jakieś 1.5h - 2h. La Mulanę bym też brał.

Opublikowano

No już już, po prostu wydawało mi się, że fajna gierka, nie wiem czemu xD wziąłem darkest dungeona i la-mulana :cool: ależ soczyste zakupy zrobiłem na tym sale :fsg: a czesc z tych gierek bedzie jeszcze grana na PS4 :banderas: 

Opublikowano

Ja finalnie kupiłem Hotline Miami 1 i 2, Uncharted, Personę 4 Golden, Steamworld Dig i Minecrafta (ale to nie na promocji), no i jeszcze Resident Evil 4 na PS3. No a jeszcze Tearaway jest do dokończenia, więc na razie czas przystopować z kupowaniem gierek i ograć to wszystko. :cool:

Opublikowano

zaluje tylko ze nie udalo mi sie przcebulic kodu znizkowego, zadnego nie dostalem :( 

polecam severed, naprawde super szpil

Opublikowano

widzialem na grupie vitowej :) koles jest naczelnym mypsvita.pl ;) 

Opublikowano

W sensie że na grupie vitowej na fb? Podeślij linka jak tam jest coś ciekawego :ogor:

Opublikowano

W sensie że na grupie vitowej na fb? Podeślij linka jak tam jest coś ciekawego :ogor:

nie ma nic ciekawego, ale łap 

https://www.facebook.com/groups/992891190791825/?fref=ts

EDIt

i sorry, zdjecia nie widzialem na grupie vitowje tylko na fp mypsvita xD 

Edytowane przez Rayos