XM. 10 888 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Czekam juz na shakedown hawaii Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 no RCR DX za 8 zl to grzech nie kupic, nawet jak sie gralo w zwykla wersje, ja tak zrobilem Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Lepsze od GTA1? Sam może kupię, bo i tak w crossbuy jest. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 (edytowane) Ta gra to parodia miliona rzeczy z lat 80-90 a przy tym dość solidna gra w stylu gta. Nie zawiedziesz się. Bierz Edytowane 8 lutego 2017 przez Rayos Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Panowie przyszła mi dziś ta Vita i od razu problemy :/ Podlaczyłem kablem pod PC zainstalowałem menadzera a i tak mi nie widzi Vity a jak chcę zrzucić muzykę czy cokolwiek to pokazuje że nie udało się połączyć z PC ? jakies sugestie? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 uruchom menadzer zawartosci na vicie? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Nie mam pojęcia w czym tkwi problem (ale i tak spróbuj podłączyć kabel do innego portu), ale polecam spróbować połączyć się przez WiFi, fajna opcja. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 No to wiadomo.... po podłączeniu coś tam pika pod usb ale w końcu wyskakuje "nie udało się nawiązać połączenia z komputerem" Próbowałem na kilku portach usb,restartowałem lapka jak i vitę . Na pasku pokazuje się tylko bezpieczne usuwanie sprzetu i wysuwanie nośników - jak kliknę jest wysuń Vita type B . Coś jakby problem ze sterownikami usb . Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 uruchamiales tego menagera na pc? probowales reinstalacji? Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Wszystkie operacje trzeba robic przez sonowskiego managera zawartosci To nie jest jak z komorka i innym sprzetem przenosnym ze ci pc go pokaze jako nosnik zewnetrzny i dasz kopiuj wklej Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Issaca zapowiadali jakas nowsza wersje na vite? Bo spokojnie moge sie wstrzymac jak ma cos w najblizsych tygodniach wyjsc. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Wręcz odwrotnie, Afterbirth a tym bardziej Afterbirth na Vitę nie zawitają ze względu na niewydolność sprzętu przy co bardziej szalonych combach. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Czyli tylko ten rebirth jest? To i tak dluga gierka? I na to przecen zadnych nie było? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Nigdy nie było przecen, pewnie nigdy nie będzie. Jak się wciągniesz, to sam Rebirth starczy na parędziesiąt godzin. A później możesz przesłać save'a do wersji na PS4 (tylko osobno płatna ;/) i tam kontynuować jak zakupisz dodatek na PS4 kiedyś może. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Dobra, kupiłem zagram jeszcze jednego runa przed snem. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Trzeba by je,bnąć jutro jakiegoś posta z tipami dla początkujących, c0r niedługo też zacznie to się Wam przyda. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Zagrałem jedna rundę, doszedłem do 3 bossa i bajka gra prócz spelunky i rogue legacy są jeszcz ejakies fajne rogue like gry na vite? Właśnie dla takich tytułów kupiłem te konsolkę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Rouge Legacy, Crypt of the Necro Dancer. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Zagrałem jedna rundę, doszedłem do 3 bossa i bajka gra prócz spelunky i rogue legacy są jeszcz ejakies fajne rogue like gry na vite? Właśnie dla takich tytułów kupiłem te konsolkę. Nuclear Throne jest podobno dobre. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 (edytowane) Ja już wszystko ogarnąłem, genialna konsolka! Odpaliłem ffX i opad kopary, tak ogromną piękna gra na wyciągnięcie ręki. Martwi mnie jedynie mura efekt, rzuciło mi się to w oczy wczoraj w nocy. Niby jak zerkam na necie to i tak u mnie jest spoko ale martwi mnie to bo nie ukrywam że następny tv jaki miałem kupić to oled. I po ledach z bandingiem/cloudingiem liczyłem że Olaf będzie ideał. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 lutego 2017 przez Schranz1985 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Tipy dla Isaaca? Kruku, szaleju się najadles? Najlepsze w Isaacu jest właśnie odkrywanie wszystkiego samemu, to poczucie zagrożenia przy nowym przeciwniku, ekscytacja nowym itemem nie warto psuć zabawy innym, jedyna dobra rada to : Nie martwić się zgonami, tylko się bawić, bawić i jeszcze jeden run ^^ I zacznijcie grę azazelem, to taki easy mode. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 (edytowane) Nie zgadzam się, Isaac ma za dużo rzeczy których sam za ch,uja nie odkryjesz dopóki ktoś Ci nie wskaże. Ja się w ten sposób odbiłem już dwa razy od gierki w poprzednich latach, bo grałem jak znafcy radzili bez żadnej wiedzy nt. gry. Dopiero jak obejrzałem trochę Northernliona i zrozumiałem, że są różne item poole, jak szukać secret roomów, jak dostać deal with the devil, że istnieje coś takiego jak tinted rock itd zaczęło mi w ogóle się udawać przejść dalej niż drugie piętro i robić coś innego niż męczyć się najsłabszym isaaciem. Jest pewna elementarna wiedza dzięki której zaczynasz się w ogóle w grze odnajdywać, a dopiero później przychodzi radocha z odkrywania nowych itemków i kombinacji (a o tym nie mam zamiaru rozmawiać). No i ciekawe jak mają grać Azazelem, do którego potrzebne są 3x deal with the devil żeby go odblokować, do których nie możesz dostać red heart damage, a do tego potrzebujesz tinted rocków głównie lub zaje,bistego skilla (którego na początku nie masz, ew. ja jestem takim lamusem). Edytowane 9 lutego 2017 przez raven_raven 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 (edytowane) Azazel nie był odblokowany od początku? To mogło mi się coś poyebac. Nie no w sumie o takich rzeczach o których mówisz to warto opowiedzieć, masz rację.Ja tam wsio starałem się sam ogarniać, ale fakt faktem, czasem czytałem opis mechanik i L. O. R. E na necie EDIT generalnie zachecam do pisania w odpowiednim temacie poswieconym isaaca, tam juz jest mala skarbnica wiedzy chyba :) Edytowane 9 lutego 2017 przez Rayos Cytuj
Emtebe 2 549 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Można gdzieś u nas jeszcze kupić nówkę Vita TV? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi