Skocz do zawartości

PSVita - temat ogólny

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja odkad mam vite lezy przy lozku w tym samym miejscu, dostawca neta ten sam, router ten sam i kiedys bylo super, a teraz kijowo - ewidentnie imo przyzydzili na serwerach

Opublikowano (edytowane)

Potwierdzono Axiom Verge na Vitę, PS4 i Wii U w boxie :banderas: to będzie moja trzecia kopia tej gry którą zakupię :fsg:

Q2 2017

http://www.iplaypsvita.com/2017/02/23/axiom-verge-multiverse-edition-announced-for-ps-vita-ps4-and-wii-u/

The Multiverse Edition of Axiom Verge will include:

Axiom Verge for PS Vita, PS4 or Wii U
A deluxe booklet with developer commentary and art
A double-sided poster
An exclusive making-of documentary on DVD
A Standard Edition will also be available but only for PS4.

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Grindowanie nuży, a na easy jest zerowa satysfakcja z gry. Ciekawy artstyle, mechanika walki jest głęboka (drużyna jak w pokemonach, ataki oparte na żywiołach), ale czegoś tej grze brakuje. Podchodziłem dwa razy, ale gdzies po 10-15h mnie nudziła powtarzalnością. Można sprawdzić na promocji.

Opublikowano

podobno gra sie rozkreca po pierwsyzch 10-15h ale sam nie moglem wytrzymac, doszedlem do 1 bossa tylko. klimat ciekawy, fabula wydaje sie byc ciekawa, ale gameplay... ugh 

Opublikowano

Pewnie tym samym cudem co każda popularna gra, która nie przypadnie do gustu wypowiadającej się źle o niej osobie. Persona jest dosyć specyficzna nawet jak na jRPGa, mi się podobała do czasu, aż nie umarłem od niej na schemat.

Opublikowano (edytowane)

Panowie jakie polecicie gry multi na 1 vicie ?

Chodzi mi o to aby móc grac razem z kolegą w pracy .

Coś na zasadzie wormsów że najpierw ja się ruszam później on .

Albo ala Tony howk kto lepszego tricka wykręci itd .

Prosze o jakieś ciekawe propozycję :)

Grał ktoś może w dj max technica? uwielbiam dj hero i amplitude(ps2) 

Edytowane przez Schranz1985