Meanthord 325 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 (edytowane) https://www.playstationlifestyle.net/2021/07/20/ps-vita-last-releases-new-games/ Dwie ostatnie gry (cyfrowe) wjechały do PSS, więcej nie będzie, decyzją Sony żaden nowy tytuł już nie zawita w sklepie. Koniec pewnej epoki :(. Edytowane 22 lipca 2021 przez Meanthord 1 Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 27 lipca 2021 Opublikowano 27 lipca 2021 Cześć. Ktoś może orientuje się czy te słuchawki współpracują z PS Vita ? SŁUCHAWKI SONY PLATINUM WIRELESS HEADSET PS4 VR PC Niby BT a w opisie brak kompatybilności z Vita. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Opublikowano 1 sierpnia 2021 (edytowane) Mam wielka ochotę na pogranie w parasite eve i dino crisis na hh. Nie kupię tego na store w eu i mam zagwozdke. Przerobić vitke i grać na romach czy założyć konto na us i tam kupić. Jakieś opinie co lepiej? Edytowane 1 sierpnia 2021 przez LiŚciu Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Przerobic jak najszybciej, n.p. dla samej opcji uzywana SD kart z adapterem Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Śmierć Vity to tragedia dekady. Nie ma fajniejszego HH. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Zacznijmy od tego, że to ostatni handheld, po prostu, bo Switch Lite, a co dopiero standardowy są na drugim biegunie przenośności. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Szkoda, że nie można obecnie kupić vity bo przenośna konsola by mi się teraz mega przydała. Wiem, że jest switch ale lineup nintendo w ogóle do mnie nie trafia. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Opublikowano 6 sierpnia 2021 1 godzinę temu, PanKamil napisał: Szkoda, że nie można obecnie kupić vity bo przenośna konsola by mi się teraz mega przydała. Wiem, że jest switch ale lineup nintendo w ogóle do mnie nie trafia. W Japonii jest jeszcze sporo nowych sztuk w cenie 1200-1400 zł więc nie tak źle. Slimka bazowo kosztowała 900-950 zł. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Opublikowano 6 sierpnia 2021 1 minutę temu, Ukukuki napisał: W Japonii jest jeszcze sporo nowych sztuk w cenie 1200-1400 zł więc nie tak źle. Slimka bazowo kosztowała 900-950 zł. Mnie tylko właśnie nówki interesują. Gdzieś w pl przez jakiegoś pośrednika można to zamówić? Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Teraz, PanKamil napisał: Mnie tylko właśnie nówki interesują. Gdzieś w pl przez jakiegoś pośrednika można to zamówić? Ebay.pl i tam będziesz miał ogłoszenia z Japonii po angielsku, bez problemu się dogadasz. Tu masz limitowaną edycję za 1250 zł, biała z limonką https://www.ebay.pl/itm/123538816847?hash=item1cc37cbf4f%3Ag%3A0CQAAOSwohVcD7zk&LH_ItemCondition=1000 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Opublikowano 6 sierpnia 2021 No to teraz dałeś mi niezłą rozkmine Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Uzywane z Japonii to prawie jak nówki, mam taka biala lemonke, kupilem kilka lat temu z JP za grosze Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Fajnie, że nówki, ale za mniej niż połowę można dostać "jak nową" wersję OLED. Swoją drogą czy ktoś miał okazję solidnie przetestować wersje LED i OLED i może powiedzieć czy faktycznie jest niebo, a ziemia między tymi ekranami? Mocno rozważam Slimkę (Z racji nowszej produkcji), ale boję się zdarzenia tych ekranów (miałem dwa OLEDowe). Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Opublikowano 7 sierpnia 2021 mam obie, nie ma niebo a ziemia, w ciemnym pokoju może zauważysz różnice ale to jak byś miał obie obok siebie, dla mnie wygodniejszy slim na dłuższe granie 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Vita czyli z łaciny „życie” a ta konsola tak szybko umarła:) Pamietam, jak dawali gierki z plusa: jeden (z reguły) crap, oraz drugi tytuł AAA. Po czasie biblioteka Plusa wynosiła większość tytułów na ten sprzęcik. Szkoda, 3DS z biedniejszymi bebechami wygrał tamto starcie. PS Niedawno wyszła nowa gierka na ten martwy sprzęt - UnMetal. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Opublikowano 7 sierpnia 2021 6 godzin temu, Labtec napisał: Uzywane z Japonii to prawie jak nówki, mam taka biala lemonke, kupilem kilka lat temu z JP za grosze coś w tym jest, od pinga kupowałem uzywanego nintendo ds, to wygląda igła Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 11 września 2021 Opublikowano 11 września 2021 W dniu 7.08.2021 o 22:27, grzybiarz napisał: Vita czyli z łaciny „życie” a ta konsola tak szybko umarła:) Pamietam, jak dawali gierki z plusa: jeden (z reguły) crap, oraz drugi tytuł AAA. Po czasie biblioteka Plusa wynosiła większość tytułów na ten sprzęcik. Szkoda, 3DS z biedniejszymi bebechami wygrał tamto starcie. PS Niedawno wyszła nowa gierka na ten martwy sprzęt - UnMetal. I to te gierki dobre dawali Wlasnie odkopalem Soul Sacrifice z plusa i na spokojnie przygram. Jeszcze bylo m.in. Uncharted Golden Abyss, Killzone Mercenary, Gravity Rush, Mgs 2&3 Hehe, na Vite nie mialem nigdy zadnej fizycznej gry, nawet nie wiem czy ten slot dziala Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 31 października 2021 Opublikowano 31 października 2021 Pytanko, leży u mnie Vita już od jakiegoś czasu i chyba pora ją sprzedać, mam tam wgrane CFW i dodany swój profil PSN którego używam teraz na PS5. Oczywiście na Vicie nie logowalem się do sieci przez CFW ale da się jakoś zrobić przed sprzedażą żeby usunąć mój profil a zawartość na karcie została? Appki i gry Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 (edytowane) On 10/31/2021 at 10:51 AM, bartiz said: Pytanko, leży u mnie Vita już od jakiegoś czasu i chyba pora ją sprzedać, mam tam wgrane CFW i dodany swój profil PSN którego używam teraz na PS5. Oczywiście na Vicie nie logowalem się do sieci przez CFW ale da się jakoś zrobić przed sprzedażą żeby usunąć mój profil a zawartość na karcie została? Appki i gry Edytowane 14 listopada 2021 przez Labtec Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 18 listopada 2021 Opublikowano 18 listopada 2021 stary dobry OLED daje po oczach 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 615 Opublikowano 8 stycznia 2022 Opublikowano 8 stycznia 2022 Jeżeli ktoś z forum ma jeszcze Vitę (ewentualnie zna rozwiązanie problemu), to będę wdzięczny poradę. Mianowicie w ubiegłym roku kupiłem Darkest Dungeon na PS4 w wersji Ancestral Edition (zawiera wszystkie dodatki). Jest to oczywiście wersja pudełkowa. W sklepie PSS dużej konsoli przy Darkest Dungeon Ancestral Edition widnieje "niedostępne - posiadasz już poniższe produkty powodujące konflikt z produktem, który próbujesz kupić". Przy dodatku The Color of Madness posiadam informacje "zainstalowano". Podobnie jest przy postaci Muszkieterk (The Musketeer), jak i Łamaczki Tarcz (The Shielbreaker). Oczywiście przy samej grze też widnieje "zakupione". Dodam, że PS4 i Vita w tej pozycji oferują opcję cross-buy. No. Na Vicie, żeby pograć kupiłem wersję cyfrową samej gry plus ściągnąłem Muszkieterkę. The Color of Madness jest zainstalowany, ale łamaczki w ogóle nie ma, a przy Ancestral Edition nic nie widnieje - ani opcja zakupu, ani możliwość pobrania DLC. Żeby było zabawniej, The Crimson Court na Vicie w ogóle nie figuruje, a na dużej PlayStation, choć Karmazynowy Dwór mam zainstalowany, jest do kupienia. Poprosiłem dwóch użytkowników, by sprawdzili mi jak u niech to wygląda i Darkest Dungeon Ancestral Edition mogą bez problemu na Vicie zakupić (tak w ogóle to gorąco polecam wybrać się w ten growy masochizm, ta wersja ma 80% zniżki i kosztuje niecałe .... 30zł). Macie jakiś pomysł, jak zainstalować tę wersję - próbowałem nawet usunąć grę z pamięci na PS piątej i PS Vita, zainstalowałem raz jeszcze, ale wciąż widnieje "konflikt danych" na dużej konsoli, a na małej brak możliwości pobrania, czy nawet ponownego zakupu. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 8 stycznia 2022 Opublikowano 8 stycznia 2022 Brzmi to jak niezły bałagan. Niestety nie mam wiedzy jak to naprawić, nigdy nie kupowałem, instalowałem i nie grałem w Darkest Dungeon. Dopiero mam w planie. Kiedyś miałem jednak problem z dodatkami do Wipeout 2048 i pomogły konsultacje na infolinii PlayStation. Polecam spróbować. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi