Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Dziękuję za radę. Na szczęście odbyło się bez dzwonienia na infolinię. Już wszytko gra, ale co za kombinacje alpejskie trzeba zrobić to głowa mała. Czas przemierzyć kilka lochów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Forumki, tak przeglądałem sobie jakieś analizy nt. Silent Hill i trafiłem na info, że Masahiro Ito (jeden z designerów maszkar w serii) przyczynił się do powstania na PS Vitę i PC gry NightCry. Podobno jest to okrutny crap, ale nie mogę znaleźć nigdzie w necie czy sama gra doczekała się fizycznego wydania na przenosniaka. Wiecie coś o tym? To może być prawdziwy, biały kruk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 872 Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Forumki, tak przeglądałem sobie jakieś analizy nt. Silent Hill i trafiłem na info, że Masahiro Ito (jeden z designerów maszkar w serii) przyczynił się do powstania na PS Vitę i PC gry NightCry. Podobno jest to okrutny crap, ale nie mogę znaleźć nigdzie w necie czy sama gra doczekała się fizycznego wydania na przenosniaka. Wiecie coś o tym? To może być prawdziwy, biały kruk. Tylko cyfrowo jest dostępna gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 No cóż, bywa. Dzięki Snejki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 373 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zniknęło mi większość zawartości w PS Store na Vicie. Zostało tylko kilka klasyków z PSXa, kilka gier z PSP i usunięto również dużą część gier z Vity. Też tak macie czy u mnie jest coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Też tak mam. Jeśli wyszukasz grę po tytule, to się wyświetli dostępna do zakupu. Jeśli jednak przeglądasz katalog, to jest mocno okrojony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Kur.wa myślałem że jakiś news, że Vita 2 wjeżdża na pełnej. Ale dzienks za materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Piękna to była konsola do indyków, nie zapomnę jej nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Jeszcze raz dzięki sony że zabiłeś swoją najlepszą konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 jakościowo do dziś niedościgniony handheld, szkoda, że sony zajebało jak wszystko dobre co mieli Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Chcialem sobie ograc MediEvila na Vitce ale pokazuje ze mam kupic, a wszystkie czesci z PS Stora mam wykupione Co za scie.rwo. Nie zapłacę ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Jak wejdziesz w Download List, to nie masz do pobrania, skoro kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Pewnie kupione u turasa na innym koncie Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 12 minut temu, Suavek napisał: Jak wejdziesz w Download List, to nie masz do pobrania, skoro kupiłeś? Wiesz ile tam jest scrolowania niestety nie ma żadnej sortowni. Wszystko jest porozrzucane i szukasz na pale. Odechcialo mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 9 minut temu, MEVEK napisał: Wiesz ile tam jest scrolowania niestety nie ma żadnej sortowni. Wszystko jest porozrzucane i szukasz na pale. Odechcialo mi sie. No wiem, ale nie widzę innego rozwiązania. Sprawdź na mailu powiązanym z PSN kiedy dokonałeś zakupu i spróbuj "na oko" zawęzić miejsce poszukiwań z tej listy. Kupiłeś grę na PSX czy PSP? Bo na Vicie widzę tylko tą drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Sa obie na Vicie: Orginal i Ressurrection z tym ze za R musze zaplacic. Wzial i wykupilem plusa aby ograc i przypomniec sobie niektore klasyki a sie okazuje ze sa tylko dostepne na duzych sprzetach Wiec odpalilem sobie tego MediEvilka i widze ze chociaz grafike poprawili, chodz spadki dalej sa Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Szlag by to. Odkurzyłem sobie VitaTV i po niecałej godzince użytkowania zdechła mi karta pamięci... Nie instaluje mi żadnych gier z cartów, nie formatuje, nie kasuje danych. Error C1-2741-4. Jest na to jakieś rozwiązanie, czy muszę kupić "nową" kartę i modlić się, że będzie działać? EDIT: Teraz to już nawet nie formatuje. Karta pewnie RIP. Save'y przy tym przepadły... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi