Skocz do zawartości

PSVita - temat ogólny

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie żebym był jakąś acziwmentową kufą, ale za wprowadzanie aczików onlain, powinni dawać w(pipi) co niektórym developerom. Do dziś nie mogę łyknąć onlainowego aczika w Sonic AS Racing Transformed.

Opublikowano (edytowane)

w FEZ'ie na Vite nie można wejść w tryb widoku z oczu, bowiem przycisk odpowiadający temu znajduje sie  pod L3, a vita takiego nie posiada. male niedopatrzenie. musiałem skorzystać z wersji na PS3.

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano (edytowane)

A nie ma w "controls" odpowiedniej kombinacji?
Jednym z dziwniejszych niedopatrzeń, było włączenie wibracji na Vicie w Jak & Daxter.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Steamworld kozak- żałuję, że dopiero teraz dzięki plusowi mogę się poznać na tym tytule. Widziałem go wielokrotnie na promocjach ale jednak odrzucał mnie ten flashowy styl grafiiczny

Opublikowano

Oczywiście że można wejść w tryb FPP w Fez na Vicie. Nie pamiętam już ale tylnym albo przednim panelem się przelacza. Jak w większości portów z resztą więc.

sprawdzałem tylny i nic, ale o przodzie nie pomyślałem :/  łap plusa.

Opublikowano

sieć marketów Real zamienia się w Auchan, więc wyprzedają co się da przed zmianą ekspozycji

PS VIta 3G + karta 8GB + Killzone Najemnik za 560 zł

KyAiPhN.jpg

Opublikowano

Mam takie proste pytanie, czy kasa z doładowania może być dodawana z pieniędzmi z karty?

Przedstawię to na przykładzie. Mam psn 100zł, kupuję grę za 59zł, zostaje mi 41zł, interesuje mnie druga gra za 59zł, lecz brakuje mi środków, jak wiadomo mam tylko 41zł, a gra kosztuje 59. Czy w takim razie mogę jakoś ją kupić na tej zasadzie, że psn zje 41zł, a resztę weźmie z konta bankowego, karty?

Opublikowano (edytowane)

No i proszę, kolejny miesiąc udowadnia, że opłaca się mieć Plusa właścicielom Vity. 5 gierek! Ja w tym miechu łykam Escape Plan i Steamworld. Ten Hungry i Luftrausers mnie nie interesuje, a Isaac dobry? Grafika mnie trochę odrzuca...

Edytowane przez _daras_
Opublikowano

Wszyscy sie zachwycaja Isaac'iem wiec chyba dobry aczkolwiek jest to mocno specyficzna gra z dziwnym nieprzyjemnym klimatem ( nie kazdemu sie spodpba)