Skocz do zawartości

PSVita - temat ogólny

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ano ano 1 i 2 przeciez zapowiedzili miesiac temu na playstation experience - hamburgery dostali od razu w grudniu, my w styczniu za tydzien

ile ja bym dal by tez wydali w eu chrono cross i chrono trigger

Opublikowano

Co za problem kupic druga memorke do vity i miec na niej amerykanskie konto do gier z psxa? :P wlasnie chrono cross jest w promocji, trofek przeciez nie ma ;)

mi w sumie chodzi o wygode, nie chce mi sie zmieniac kart xD mam nadzieje ze suikodeny dobrze sie sprzedadza i wydzadza chrono cross i trigger, jezeli nie to bede musial zalozyc amerykanskie konto

Opublikowano

sciagal ktos darmowego fat princess:piece of cake? fajne? z filmikow widze ze to znowu jakas wariacka montezumy czy puzzle quest. Mikrotranzakcje wkurzajace?

Opublikowano

Podobno nie denerwują, po jakimś czasie trzeba odczekać żeby można grać dalej albo zapłacić tantiemy, w wersja na andka i ios po dojściu do 15lvl dawała podobno kod na pełną wersję gry na ps3, nie wiadomo czy tak samo to ma wyglądać na vicie.

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego nie mogli wersji Fat Princess z PSP w HD na Vite wydać... szczerze powiedziawszy to mogliby nawet czystą wersję z PSP dać i bym się cieszył. To była jedna z moich ulubionych gierek, taki czasoumilacz.

Ta wersja z klockami jest dla mnie jakimś nieporozumieniem.

Opublikowano (edytowane)

Jeśli wierzyć w tożsamość użytkownika Reddita, to mamy do czynienia z byłym, pracującym przez 8 lat pracownikiem Sony Bend, który rzucił troszkę światła na projekty, nad którymi pracowało studio. Tak, to był gry na Vitę.

(...) A co z serią Syphon Filter? Ta jest dosłownie martwa. Studio w ostatniej odsłonie umyślnie zabiło Logana, bo nie chciało już tworzyć żadnej gry z tej serii. Szefostwo miało ją dosyć, a dodatkowo jej sprzedaż była tragiczna.

która to cześć (Logan's Shadow 2007?)? ostatnia w która grałem to SF3 na PSX'a :)

Edytowane przez MEVEK
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

39e276fff20d120bmed.jpg

te klasyki z ps one strasznie rozmazane, narazie walcze ze sterowaniem w mgs-ie ale ukończe te gierkę

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

no i co z tego? za to masz super maly ekran, fajna ergonomiczna konsole, mozliwosc brania jej wszedzie, odpali kazda gre vitowska a nie tylko jakis procent, do tego klasyki z psp i psx wygladaja arcycudownie

jeszcze masz szanse sie nie skompromitowac ale czym predzej zmieniac te govno na vite i juz nie chwal tego wiecej ;)

Gość Orzeszek
Opublikowano

miałem dwie vity i nigdy więcej tego trzaskającego plastiku, baterii na 5h grania i niedoyebanych analogów nie kupie. vite tv jest jeszcze mniejsza i u mnie sie sprawdza. wole grać 1,5 metra od monitora 22 cale + pad niż z kalkulatorem przy nosie i stukać/miziac ekraniki

Gość Orzeszek
Opublikowano

bo dual shock 3 jest wyznacznikiem jakości w analogach xd i tak, vita trzeszczy bardziej niż moje kolana. zresztą, nad czym my tu dyskutujemy, jak byśmy weszli do klasy specjalnej i robili plebiscyt które dziecko ma mniejszego dałna.

Opublikowano

Dziwie się bo moja nie trzeszczy i recenzje podkreślają plus jakim jest dopasowanie elementów i działanie bez jakichkolwiek dźwięków. 
Pierwszy raz spotykam się z twierdzeniem że Vita skrzypi, już szybciej PS3 albo PS4 ale Vita? 

Gość Orzeszek
Opublikowano

jak robiłem w ultimie to tydzień po premierze vity to było reklamacyjne piekło, co prawda 90% reklamacji dotyczyła słynnego efektu "mura"  na wyświetlaczu, ale u(pipi)ane analogi i grzechotniki sie trafiały. liczb nie przytocze, nie prowadziłem statystyk.