Opublikowano 14 stycznia 201510 l ano ano 1 i 2 przeciez zapowiedzili miesiac temu na playstation experience - hamburgery dostali od razu w grudniu, my w styczniu za tydzien ile ja bym dal by tez wydali w eu chrono cross i chrono trigger
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Co za problem kupic druga memorke do vity i miec na niej amerykanskie konto do gier z psxa? wlasnie chrono cross jest w promocji, trofek przeciez nie ma
Opublikowano 14 stycznia 201510 l on po prostu wskoczy jako klasyk z psx, a nie remaster Zdunku kurcze Copper masz racje, trzeba bedzie sie zastanowic
Opublikowano 14 stycznia 201510 l U mnie gorzej z mysleniem, dlatego zamiast dwoch kart (chociaz mam dwie lol) to mam dwie vity
Opublikowano 14 stycznia 201510 l no ale zmiana karty gdy jest ona przpisana na inne konto rowna sie resetowi ustawien vity przeciez
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Co za problem kupic druga memorke do vity i miec na niej amerykanskie konto do gier z psxa? wlasnie chrono cross jest w promocji, trofek przeciez nie ma mi w sumie chodzi o wygode, nie chce mi sie zmieniac kart xD mam nadzieje ze suikodeny dobrze sie sprzedadza i wydzadza chrono cross i trigger, jezeli nie to bede musial zalozyc amerykanskie konto
Opublikowano 15 stycznia 201510 l sciagal ktos darmowego fat princess:piece of cake? fajne? z filmikow widze ze to znowu jakas wariacka montezumy czy puzzle quest. Mikrotranzakcje wkurzajace?
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Podobno nie denerwują, po jakimś czasie trzeba odczekać żeby można grać dalej albo zapłacić tantiemy, w wersja na andka i ios po dojściu do 15lvl dawała podobno kod na pełną wersję gry na ps3, nie wiadomo czy tak samo to ma wyglądać na vicie.
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Nie rozumiem dlaczego nie mogli wersji Fat Princess z PSP w HD na Vite wydać... szczerze powiedziawszy to mogliby nawet czystą wersję z PSP dać i bym się cieszył. To była jedna z moich ulubionych gierek, taki czasoumilacz. Ta wersja z klockami jest dla mnie jakimś nieporozumieniem.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Jeśli wierzyć w tożsamość użytkownika Reddita, to mamy do czynienia z byłym, pracującym przez 8 lat pracownikiem Sony Bend, który rzucił troszkę światła na projekty, nad którymi pracowało studio. Tak, to był gry na Vitę. (...) A co z serią Syphon Filter? Ta jest dosłownie martwa. Studio w ostatniej odsłonie umyślnie zabiło Logana, bo nie chciało już tworzyć żadnej gry z tej serii. Szefostwo miało ją dosyć, a dodatkowo jej sprzedaż była tragiczna. która to cześć (Logan's Shadow 2007?)? ostatnia w która grałem to SF3 na PSX'a Edytowane 23 stycznia 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 23 stycznia 201510 l te klasyki z ps one strasznie rozmazane, narazie walcze ze sterowaniem w mgs-ie ale ukończe te gierkę Edytowane 23 stycznia 201510 l przez Orzeszek
Opublikowano 23 stycznia 201510 l no i co z tego? za to masz super maly ekran, fajna ergonomiczna konsole, mozliwosc brania jej wszedzie, odpali kazda gre vitowska a nie tylko jakis procent, do tego klasyki z psp i psx wygladaja arcycudownie jeszcze masz szanse sie nie skompromitowac ale czym predzej zmieniac te govno na vite i juz nie chwal tego wiecej
Opublikowano 23 stycznia 201510 l miałem dwie vity i nigdy więcej tego trzaskającego plastiku, baterii na 5h grania i niedoyebanych analogów nie kupie. vite tv jest jeszcze mniejsza i u mnie sie sprawdza. wole grać 1,5 metra od monitora 22 cale + pad niż z kalkulatorem przy nosie i stukać/miziac ekraniki
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Trzaskający plastik. yyyyyyy...?Gałka jest wytrzymalsza od tej z PS3.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l bo dual shock 3 jest wyznacznikiem jakości w analogach xd i tak, vita trzeszczy bardziej niż moje kolana. zresztą, nad czym my tu dyskutujemy, jak byśmy weszli do klasy specjalnej i robili plebiscyt które dziecko ma mniejszego dałna.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Dziwie się bo moja nie trzeszczy i recenzje podkreślają plus jakim jest dopasowanie elementów i działanie bez jakichkolwiek dźwięków. Pierwszy raz spotykam się z twierdzeniem że Vita skrzypi, już szybciej PS3 albo PS4 ale Vita?
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Na mojej skrzypienia też nie uświadczyłem. Vita to klocek, ale świetnie spasowany klocek
Opublikowano 23 stycznia 201510 l jak robiłem w ultimie to tydzień po premierze vity to było reklamacyjne piekło, co prawda 90% reklamacji dotyczyła słynnego efektu "mura" na wyświetlaczu, ale u(pipi)ane analogi i grzechotniki sie trafiały. liczb nie przytocze, nie prowadziłem statystyk.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Odpukać jeszcze nikt z mojej rodziny i znajomych nie miał problemu z Vitą.Do tej pory myślę co może w niej skrzypieć.