Skocz do zawartości

PSVita - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Bumpery lubią zaskrzypieć :/

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 429,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Może przeczyta ten geniusz który zmienił nazwę kategorii na Mortem:                   Ostatnio dużo czytam, zwłaszcza na PPE.PL, o śmierci PS Vity. Nieważne że nazwa konsoli mówi co innego. Ciężko s

• jakby kogos interesowalo to ponizej spis gier z obrazkami/gifami jakie zmierzaja oficjalnie na vite i ktore oficjalnie wyjda w eu/us - ponad 150 tytulow, chcialem wkleic tutaj ale niestety, niektore o

• Tak jak mowi Rayos, obie konsole sa swietne. Prawdziwy gracz nie jest gamingowym rasista. U mnie wszystkie handheldy zyja ze soba w zgodzie  

Opublikowano

Każda elektronika skrzypi, w mniejszym lub większym stopniu. Natomiast granie w klasyki PSX na dużym wyświetlaczu LCD, to błąd - gry tracą swój staro-szkolny blask. Tylko CRT, najlepiej do 21 cali.

Opublikowano

Bumpery lubią zaskrzypieć :/

rzeczywiście, mi też na początku zdarzało się że to skrzypiały, ale teraz z tego co pamiętam już nie skrzypią

Opublikowano

Slim czy FAT?

Bampery w moim facie z czasem zaczęły skrzypieć i wydaje mi się trochę słabiej reagować na wciśnięcie poza tym nie miałem żadnych problemów z konsolą i uważam ją za kawał porządnie wykonanego plastiku.

Opublikowano

Na wykonanie Vity nawet tutaj narzekają? xD Jeśli chodzi o jakość wykonania, to PS4/XOne wyglądają przy Vicie jak polonez przy mesiu...

Opublikowano

Na wykonanie Vity nawet tutaj narzekają? xD Jeśli chodzi o jakość wykonania, to PS4/XOne wyglądają przy Vicie jak polonez przy mesiu...

chyba xboxa one nie widziałeś. zasilaczem od kinecta śmiało można komuś rozbić czaszkę. a samą konsolą cała rodzine. jęlsi szukacie wykania to zobaczcie jka ipady są wykonane.

Opublikowano

No ja widziałem X1 i nie stawiałbym go jako lepiej skrojonego. Wiadomix że PS4 obesrane najgorsze ale Vita jest idealnie dopasowana, nie dość że ładna bryłka to wszystko jest solidne i idealnie pasuje.

Opublikowano

dobra wypyerdalać wszyscy do console wars.

Opublikowano

Poyebalo Cie Orzeszek?! Mialem trzy Vity w zyciu, obecnie mam dwie i żadna nie śmie mi zaskrzypić nawet na sekundke. Wykonanie tez jest super, wszystko DZIALA JAK TRZEBA SUPER STANIK. Guziczki nalezycie chodza, wytrzymaly sprzet ktory dobrze sie trzyma w lapach. Moze masz felerny egzemplarz, ale nie mow ze Vita jest zle wykonana bo sie przewracam o wlasna brode jak to czytam :(

Opublikowano

:reggie:

Opublikowano

Vitamasterrace!

A co do skrzypienia mi również na początku lewy bumper skrzypiał, ale wyczaiłem na necie, że wystarczy lekko poluzować śrubkę przy nim i już wszystko działa okok. W ogóle właśnie mija rok od zakupu mojej Vity, używałem jej przez rok dzień w dzień, nigdy nie wyłączałem, wszystko śmiga jak nóweczka! 

Opublikowano

Właśnie kupiłem sobie na Vite:
-OlliOlli (9zł)

-Rollers of the Realm (16zł)

-Tiny Troopers (9zł)

-SENRAN KAGURA Bon Appetit!(25zł)

Za wszystko dałem 59zł dzięki łączonym promocją: Allegro mobilny kod rabatowy 10zł + najtańsza aukcje PSN zł + Aktywny Plus + Rabaty wewnętrzne "Zimowe okazje" + Rabat 10% za niedziałającą usługę  :banderas:

Opublikowano

Całkiem fajna ta Senran Kagura, też kupiłem z OlliOlli, tylko strasznie mało piosenek, a dodatek drogi :/ Na hardzie trzeba mieć zwinne palce :reggie:

Opublikowano

Ten rollers i tiny troopers to popierdółki czy w mairę dobre szpile? zastanawiam się nad tym senranem, ale szkoda mi kasy, już wydałem 40 zł na guacamelee i pixeljunka shooter ultimate :frog:

Opublikowano

Rollers GOTY, właśnie gram- Pinball połączony z RPG.

Troopers nie grałem jeszcze ale wydaje się być bardziej "popierdółką"

Opublikowano

Możesz coś więcej na temat tej gierki powiedzieć?

Opublikowano

Odbijasz piłeczkę fliperami, każda postać to inna piłeczka, np. rycerz jest większy i daje większe obrażenia, mag daje mało obrażenia ale każdy atak regeneruje życie, twój cel to zniszczyć wrogów ew. BOSSA czasami znaleźć przejście czy bronić wieży.

Oprócz przeciwników w których uderzasz są specjalne itemy z np. maną i z bonusami.

Każda z klas ma jedną umiejętność specjalną:

-Złodziejka. (pies) 50% many- przywołanie drugiej kuli która również rani

-Rycerz (tarcza) 60% many- przez pewien czas od aktywacji piłeczka może spaść bez konsekwencji w liczbie żyć

-Mag (wskrzeszenie) 100% many- wskrzesza poległa postać

-Łucznik (nalot) 40% many- 3 małe kulki które dają niewielki damage

Po każdej misji dostajesz exp i złoto, za złoto kupujesz itemy(zbyt dużo wyboru to tu nie ma), a exp. sprawia że postać ma lepsze staty.