Daffy 10 546 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Kick@Fennick serio taki fajny? bo na gafie prawie same zachwyty, ze vita dorobila sie fajnego platformera Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Kick@Fennick serio taki fajny? bo na gafie prawie same zachwyty, ze vita dorobila sie fajnego platformera Moja pierwsza gra uruchomiona w tym miesiącu z PS+ i tylko w nią gram na razie. Mnie wciągnęła. Jest miód. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Mówiłem, że Kick & Fennick będzie cichym hitem, to mnie nikt nie słuchał :< gra naprawdę jest sympatyczna Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Pany, a co z Rogue Legacy? Testował już ktoś? Też ludzie się tym niby mocno jarają, że takie to fajne, super, piękne i w ogóle ach i och. Jak ujrzałem rozpiskę gier w plusie na ten miesiąc, tak zdecydowałem, że czas zakupić chociaż 1mc plusa dla gierek z Vity i PS4. W ub. miesiącu uciekły mi The Swapper i DuckTales. Może czas się obudzić tym razem. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 (edytowane) Przeciez Rogue Legacy to kozak, glupie pytanie skoro sam mowisz ze duzo osob chwali. <_< Kupilem RL w promo za 20zl i zirytowalem sie jak zobaczylem to w plusie. Edytowane 5 lutego 2015 przez Velius Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Przeciez Rogue Legacy to kozak, glupie pytanie skoro sam mowisz ze duzo osob chwali. <_< Kupilem RL w promo za 20zl i zirytowalem sie jak zobaczylem to w plusie. Pfff, nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. Dużo ludzi też chwali Mario i Halo. Nie wiem czemu. Stąd pytanie o RL. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Velius, mialem podobnie, kupiłem RL jakiś czas temu na promo jakiejś Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 (edytowane) O co chodzi z Persona? Co to za gra, seria, ktora sie tak jaraja vitowcy? Z tego, co zauwazylem to tam tylko gadaja i nic wiecej. Edytowane 15 lutego 2015 przez MEVEK 1 Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 O co chodzi z Persona? Co to za gra, seria, ktora sie tak jaraja vitowcy? Z tego, co zauwazylem to tam tylko gadaja i nic wiecej. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Tak powaznie to sie nie strzela, wiec do pieca. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Przypomnial mi sie poczatek gry w Persona 3 Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 W Tearaway LBP i Raymanie tez nie, a jednak ukonczylem na 100% :-P Cytuj
zip_czdz 8 Opublikowano 18 lutego 2015 Opublikowano 18 lutego 2015 heloł, co w tych Suikodenach jest takiego fajnego? Ominęła mnie ta gra w czasach świetności a teraz w sumie bym sprawdził. mogę ograć 2 część czy muszę zaczynać od jedynki? dużo jest lootu, ataków itp? ile gra zajmuje na PSV? Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 18 lutego 2015 Opublikowano 18 lutego 2015 ja bym bral od razu dwojke, lepsza, super fabula, 108 postaci do zwerbowania (multum z tego jest opcjonalnych), rozbudowana wlasnego domku, walki turowe, walki jak w strategii turowej gdzie porusza sie wojskami, walki 1vs1 - sama gra trudna nie jest, graficznie tez to nie jest czolowka jrpg na psx ale jest po prostu magiczna, w ps store na pc pisze ci ile zajmuje Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 18 lutego 2015 Opublikowano 18 lutego 2015 Ja ogrywam właśnie jedynkę. Całkiem spoko gierka. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 18 lutego 2015 Opublikowano 18 lutego 2015 heloł, co w tych Suikodenach jest takiego fajnego? Ominęła mnie ta gra w czasach świetności a teraz w sumie bym sprawdził. mogę ograć 2 część czy muszę zaczynać od jedynki? dużo jest lootu, ataków itp? ile gra zajmuje na PSV? W Suikoden II pojawiaja sie postacie z Suikoden, w tym główny bohater wiec sa to dodatkowe smaczki. Zarówno jedynka jak i dwójka to klasa sama w sobie. A na pytanie "Co w tych Suikodenach jest takiego fajnego?" odpowiadam - wszystko. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 18 lutego 2015 Opublikowano 18 lutego 2015 heloł, co w tych Suikodenach jest takiego fajnego? Ominęła mnie ta gra w czasach świetności a teraz w sumie bym sprawdził. mogę ograć 2 część czy muszę zaczynać od jedynki? dużo jest lootu, ataków itp? ile gra zajmuje na PSV? Możesz grać od dwójki. Ominą Cię co prawda liczne smaczki, ale dwójka to klasa wyżej w gatunku. Piszę z własnego doświadczenia, bo sam zaczynałem od dwójki jeszcze na PSXie i zakochałem się. Potem co prawda z przyjemnością nadrobiłem jedynkę, ale nie wiem czy byłbym w stanie się w niej zakochać gdyby była moim pierwszym Suikodenem. Suikoden II zajmuje na Vicie 301 MB. A skoro już o klasykach mowa, to pytanie. Zakładając, że mam ochotę zagrać w Castlevanie: Symphony of the Night na Vicie, mam do wyboru dwie opcje. Klasyk z PSOne, albo Dracula cośtam X z PSP, czyli jakiś składak, gdzie również znajduje się SotN. Jest między tymi wydaniami jakaś różnica? W sensie, czy któraś z tych pozycji jest lepszym wyborem pod względem technicznym, lepiej śmiga, lepiej cokolwiek? Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 18 lutego 2015 Opublikowano 18 lutego 2015 I jedna i druga pod względem technicznym wygląda tak samo, chodzi mi tutaj o Symphony. W Draculi X Symphonię odblokowujesz w jakiś tam sposób (nie wiem dokładnie ocb). Ja kupiłem samą Symphonię bo tylko ona mnie interesowała. Tak przy okazji dodam że na Vicie gra się w nią świetnie więc polecam. Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 19 lutego 2015 Opublikowano 19 lutego 2015 Niedawno kupiłem Vitę (slim) i muszę powiedzieć że to naprawdę udana zabawka. A gry jak U:GA czy Killzone pokazują że pod maską siedzi naprawdę wielki potencjał. Przeskok z PSP jest naprawdę duży. Dwa analogi, po krótkim czasie na przyzwyczajenie się, sprawują się świetnie. Maszynka do grania pełną gębą. Jakie warto gry kupić ? Poza tymi co były/są w plusie. Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 19 lutego 2015 Opublikowano 19 lutego 2015 Persone, Tearaway, Uncharted, Raymana jeżeli nie grałeś na dużej konsoli. Poza tym indyki, ale większość interesujących była już w plusie więc nie będę wymieniał ;d Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi