ASX 14 626 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 To fakt Uncharted:GA to zwykla wydmuszka i z dobra gra nie ma nic wspolnego Cytuj
lechu 21 Opublikowano 26 lutego 2015 Opublikowano 26 lutego 2015 A mnie się podobała i nadal uważam że to jedna z najlepszych gier na PSV. Może dlatego że nie patrzę na ten tytuł przez pryzmat Trylogii z PS3. Co więcej - żałuję że właśnie takie gry nie wychodzą na PSV częściej... Cytuj
saptis 620 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Wczoraj w koncu udalo mi sie uruchomic Near - dlugo sie laczylo i pobieralo dane lokalizacji, dodam, ze posiadam konsole w wersji Slim. W okolicy wykrylo mi kilka osob posiadajacych PS konsole Vita, dodatkowo z listy znajomych dostalem jakis item do Uncharted. Podoba mi sie to Near, szkoda, ze za jakis czas to wylacza. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 juz szybciej niz pozniej bo w tym miesiacu moja vita pare razy razem ze mna wedrowala po polsce i ku zdziwieniu zawsze jakis vitowiec znalazl sie w okolicy, a niby taka niszowa konsola Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Słuchajcie, mega mi się spodobało Fire Emblem: Awakening na 3DS'a. Czy istnieje podobna gra, tyle, że na PS Vita? Jest szansa, że polubię "japońskie gierki" i zacznę mówić, że Vita ma gry :-) Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 w sensie klimat czy styl rozgrywki (taktyczne jrpg)? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Jeśli lubisz bawić się w pedofila i miziać dziewczynki w "miejscach" to polecam monster monpiece - taktyczne rpg z kartami w roli głównej, całkiem przyjemny szpil Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 jesli rozgrywka to obie disgaea (3 i 4) - sa potwornie rozbudowane i maja gleboki gameplay, jedynie klimat niezmiernie inny jeszcze jakby co masz z psp do ogrania - Tactics Ogre, Final Fantasy Tactics, Jeanne D'arc - tutaj i klimat i styl rozgrywki zblizony do FE Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 O, Disgaea wygląda bardzo fajnie. Tylko nie wiem gdzie by można ją wyrwać po niskiej cenie Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Uzywki bez problemu dostaniesz na allegro, nowki z vgp.ca Z taktycznych rpgow to wyszla ostatnio hyperdevotion noire, tez fajnie wyglada, ale jeszcze nie gralem. Jak masz psp to tak jak Ficus napisal, ograj jeanne d'arc. Jest genialna, tylko ostrzegam, po niej juz zaden tactics nie smakuje tak samo. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Na allegro brak Disgaea 4 w postaci używek. Ale będę polował. Mam PSP, więc sprawdzę pozostałe tytuły, o których wspominacie. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 w ps store nie ma tych pozycji z psp w postaci cyfrakow bys sobie je ogral na vicie? jak pisze Copper - atakuj Jeanne cos pieknego, Disagea'e sa genialne ale bardzo specyficzne w kwestii fabuly i humory, jak zobaczyles trailery to chyba juz to wiesz. Ja swoja sztuke D4 kupowalem z playasia za 120zl, dlugo jeszcze w nia nie pogralem ale zostawiam w kolekcji chocby z uwagi, ze jak obserwuje to cena tej gry z czasem rosnie zamiast spadac ;D Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 A Disagea na PS3, równie dobra? Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Jak nigdy nie grales to Final Fantasy Tactics i Tactics Ogre Let us Cling Together z PSP. Nie ma i nie bedzie nigdy nic lepszego. Zaraz po tym Jeanne D'Arc, seria Disgaea oraz mozesz sprobowac Natural Doctrine (to z nowszych) ale jest wymagajaca i trudna. Do tego na 3DS mozesz ograc Fire Emblem Shadow Dragon z NDS, super gra przy ktore bawilem sie godzinami. Jest tez Knights in the Nightmare, nie doceniona gra bo tutorial trwa jakies 8 godzin zeby sie wszystkiego nauczyc xD Nie polecam Monster Monpiece, jezeli dopiero zaczynasz przygode z japoncami to ta gra Ci sie nie spodoba, nawet mi sie nie podobala bo fabula infantylna, system walki sie nudzi po 2 godzinach i nie ma tam co ogladac poza cyckami. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Mi osobiście podobała się jeszcze gierka Luminous Arc. Ukończyłem kiedyś jedynkę. Pograłem też coś w 2, ale nie ukończyłem. 3 nie wyszła poza Japonię chyba. W każdym razie jedynkę jakoś tak miło wspominam. Zapowiedzieli też Luminous Arc Infinity na PSVitę... przed chwilką o tym przeczytałem... <ok> Cytuj
kosci85 19 Opublikowano 14 marca 2015 Opublikowano 14 marca 2015 Witam. Z ciekawości zapytam jak wygląda awaryjność ps vity, często się o tym slyszy? Mam na oku wersję"fat" niby nowka w dobrej cenie. Będę się musiał zorientować ile zostało gwarancji o ile jakakolwiek jest. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 14 marca 2015 Opublikowano 14 marca 2015 Mam min. 50 osób znajomych z Vitą a ja posiadam 3 letni model, nikt z moich znajomych nie miał problemu, ja też nie mam.Konsola spadła mi ze stołu i została zrzucona z biurka przez psa- jedyna szkoda to minimalne wgniecenie na rogu.Zdecydowanie mocniejsza konsola od 3DSa czy dużych konsol MS albo Sony.Pamiętaj jednak że to tylko sprzęt i o tym że możesz mieć pecha 2 Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 14 marca 2015 Opublikowano 14 marca 2015 Moja dziala bez zarzutu prawie 2 lata, a kupowalem uzywke. Nie slyszalem tez, zeby sie komus psuly. 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 14 marca 2015 Opublikowano 14 marca 2015 podobnie jak Zdunek, mega trzeba miec pecha do wadliwej sztuki, mega solidny sprzet Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 15 marca 2015 Opublikowano 15 marca 2015 (edytowane) Dla równowagi więc napiszę, że mam problem z touchscreenem (nie działa kiedy ładowarka jest podłączona, plus czasami sam z siebie się "naciska" i tylko reset konsoli pomaga go odblokować). Ale kupiłam używkę, więc nie marudzę. Edytowane 15 marca 2015 przez selene Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 Ja kupilem dwie uzywki i obie dzialaja bez problemu, jedna juz kilka dobrych lat. Solidny sprzet Cytuj
andrew777 15 Opublikowano 24 marca 2015 Opublikowano 24 marca 2015 Miał ktoś problem ze znikającymi zapisami gier z PSXa? Już drugi raz zniknęły mi zapisy z Vagrant Story. Za każdym razem miałem przerwę od gry (za 1 razem tydzień, a za drugim około miesiąca). Gdy grałem przez dłuższy okres co 1-2 dni problem nie wystąpił. Z grami na Vitę problemu nie ma. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 25 marca 2015 Opublikowano 25 marca 2015 Przekładałeś kartę pamięci w tym czasie? Cytuj
andrew777 15 Opublikowano 25 marca 2015 Opublikowano 25 marca 2015 Nie, ciągle włożona ta sama karta. Mam starszy model Vity. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 (edytowane) Po ostatniej aktualizacji z moja konsola jest cos nietak.Gdy sie laduje i jest wylaczona to pomaranczowa dioda normalnie swieci, wiec ok. Problem zaczyna sie gdy wlacze i wylacze konsole - wtedy konsola przestaje sie ladowac, pomaranczowa dioda gasnie. Ladowanie przerywa czasami nawet gdy juz wlacze wylaczona konsole - w prawym gornym rogu widac, ze bateria nie ma tej animacji ladowania pomimo tego, ze ladowarka jest ciagle podlaczona, a bateria nie naladowana. Na PC nie da sie tez sprawdzic poziomu naladowania baterii bo zamiast % pokazuje tylko "?".Dodam, ze to PS Vita w wersji Slim, a laduje zasilaczem z pradu.Mam prosbe - czy ktos moglby sprawdzic to u siebie ?Nie wiem czy tylko ja tak mam, a jesli tak to bede musial ja wyslac na gwarancje. Edytowane 5 kwietnia 2015 przez saptis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi