zip_czdz 8 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Vita 'fat', żadnych problemów z ładowaniem nie uświadczyłem, jednak do PC nie podłączałem jeszcze po aktualizacji. Ale konsole całkowicie wyłączasz czy dajesz w stan uśpienia? Po co w ogóle wyłączasz Vite? Moja działa 24/dobę od kupienia, czyli ponad rok, resetuje ją jedynie raz na 3-4 miesiące, z nadzieją, że wtedy przeglądarka się troszkę odmuli xD Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Wylaczam calkiem.Wydaje mi sie ze jesli jest prawie calkiem naladowana to przestaje ladowac gdy sie ja wlaczy i tyle. Sprawdzalem niedawno i jak byla troche bardziej rozladowana to bylo ok. i ladowalo dalej - zarowno po wlaczeniu i wylaczeniu. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Zrób reset softu zanim wyślesz do serwisu. Cytuj
darkos 4 301 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 PS Vita temat ogólny więc pytanie zadam tutaj. Możecie mi podać jakie są jeszcze inne przygodowe gry na Vite. Interesują mnie gry jak Uncharted albo Tomb Raider na vite chyba żadnego nie ma ale podaje jako wzór co mnie interesuje. Są jakieś ciekawe warte ogrania ?? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 no ciężko troche, może spelunky? tylko to troche bardziej platformer i z mechaniką dark souls na hita jesteś i śmierć. bliżej do rouge legacy. no a tak to sly który jest do ogrania na wszystkim co możliwe. Cytuj
darkos 4 301 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 W poniedziałek kupuje Vite z Uncharted na pokładzie to już wiem że jak zacznę od 0 do 100% to mi zabierze bardzo dużo czasu ale liczę na jakieś inne przygodowe gry tego typu. Pewnie ogram też MGS'y (w pewnym sensie też przygoda). Więc szukam przygodówek. Cytuj
MEVEK 3 455 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 (edytowane) LPB podobnie jak U wykorzystuje dobrodziejstwa Vity i ma swietna przygode. Trzeba lubic serie. Moze KillZone:M, czy Tearaway jest tez swietne pod wzgledem fabularnym. Edytowane 31 maja 2015 przez MEVEK Cytuj
ASX 14 626 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 W poniedziałek kupuje Vite z Uncharted na pokładzie to już wiem że jak zacznę od 0 do 100% to mi zabierze bardzo dużo czasu ale liczę na jakieś inne przygodowe gry tego typu. Pewnie ogram też MGS'y (w pewnym sensie też przygoda). Więc szukam przygodówek.Machinarium, Broken Sword, Lone Survivor Mam nadzieje, ze pomoglem 1 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Tak, mozesz je pobrac z biblioteki. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) Konsolke mam od dnia premiery - żadnego pokrowca/foli. zakupiłem tylko gela skin aby się nie rysowała obudowa. Nie ma żadnej ryski ani na wyświetlaczu, ani poza nim. Ogólnie pod względem JAKOŚCI jak i wytrzymałości jest to najlepszy sprzęt Sony EVER. Wielu narzeka na Vite, że nie ma gier, a ja szczerze to nie mam kiedy na niej grać - aktualnie wyszedł Steins Gate i chyba zostawi go sobie na sierpień/wrzesień. Ogólnie takie must have na vite to: Persona 4 Danganrompy 1/2 (trójeczka wyjdzie w tym roku) Gravity Rush Jest tego znacznie więcej (w tym świetnie wykonane remastery - mgs, FF X, Tales of H etc). Szkoda bardzo, że Sony pokazało .!. zachodnim graczom i już nie wspiera konsoliki. Japońskie gry są naprawdę dobre, ale nie każdy zna na tyle dobrze kanji aby móc w nie zagrać i zrozumieć w 100%. Edytowane 7 czerwca 2015 przez Starh Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 nie tylko sony pokazało srodkowy palec graczom - problemem jest tez brak zainteresowania konsolą ze strony innych deweloperów. Multiplatformy jeszcze jakies wychodza, ale gier ekskluzywnych raczej juz nie zobaczymy (pomijajac indyki) Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Ja mówiąc szczerze pozbywam się mojej Vity na dniach. Niestety, po tak genialnej (i przedwcześnie zabitej) konsoli jak PSP miałem ogromne wymagania co do Vity. Niestety, dla samego WipEouta trzymać jej nie będę. Pora rozejrzeć się za 3DSem i dalej gardzić Sony, które po zastąpieniu ojca PlayStation, Kutaragiego, leci po równej pochyłej w dół 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Może gdyby nie było smartfonów/tabletów, to jakieś gry by wychodziły. A w ogóle te ceny gier - nawet takie Limbo, czy inny Joe Danger, kupisz za dyszkę, a na PSN? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 lzejsza nowa lepiej lezy w dloni nowa lepsze wykonanie + that oled stara ja bym w zyciu nie zamienil oleda na ten nowy model Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 z drugiej strony jak trafi ci sie oled z duzym mura effect to dramat, ja na swojej vicie mialem przez pol ekranu dobrze ze w sklepie wymienili mi od reki i pozniej trafila sie tylko z lekkim paseczkiem w lewym dolnym rogu ale to dopiero zobaczylem w totalnych ciemnosciach wytrzeszczajac oczy Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Super Meat Boy na Vicie . Mam co prawda na PC ale to wlasnie ten rodzaj gier najlepiej sprawdza sie Vicie. Dodatkowo bedzie w PS +. Szkoda tylko, ze nie ma sprecyzowanej daty premiery. http://blog.eu.playstation.com/2015/06/08/super-meat-boy-is-coming-to-ps4-ps-vita-and-ps-plus/ 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Ufff, już miałem sprzedać konsolę, a tu taka megatona Pamiętam jak robił ten tytuł te kilka lat temu. Vita znaczy życie <3 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 MEGA WIADOMOŚĆ! Straciłem sporo godzin grając w nigo na stimie, jużwspółczuję mojej vicie Cytuj
Moldar 2 247 Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 (edytowane) Zainstalowałem sobie loco roco i patapon, matko jakie te gry są świetne, że też na vite nie ma kontynuacji tych perełek te gry są tak pokręcone i pozytywne, że nie mogę ścierpieć braku ich kolejnych części Edytowane 11 czerwca 2015 przez Moldar Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 (edytowane) W pełni się zgadzam. Do tej pory od czasu do czasu odpalam drugą (najlepszą IMHO) część Pataponów przepadając na parę godzin. Vita stworzona jest do tego typu produkcji, ale co z tego, skoro Sony ma tę konsolę w rzyci...Przy okazji - podczas ostatniej promocji na PSN załapałem, że na Vitę jest też kolejna odsłona Lumines. Dżizas, ta gra to prawdziwy złodziej czasu Edytowane 12 czerwca 2015 przez columbo Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 14 czerwca 2015 Opublikowano 14 czerwca 2015 nie ma jeszcze w polsce - cena jak wszędzie. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 w usa jest miesieczy i kwartalny dostep do uslugi takze w europie tez sie mozna takowych spodziewac Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 28 czerwca 2015 Opublikowano 28 czerwca 2015 miesieczny lub kwartalny daje ci dostep do pelnej oferty sa tez oplaty jednorazowe za jedna gre ale ceny takie bys to olal i specjalnie kupil abonament sa tez jakies promocje - np w usa za zakup preordera gow3 hd chyba jest gow:a z ps now za free przez jakis czas Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 29 czerwca 2015 Opublikowano 29 czerwca 2015 na pewno zadziala? nie ma blokady regionalnej po ip dla ps now? sony juz takie praktyki stosowalo np dla vidzone czy calego dzialu video z serialami i filmami w ps store (mozna sie zalogowac przez amerykanskie konto ale tego dzialu nie widzimy i nie mozemy nic z niego kupic) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi