sakiu 83 Opublikowano 23 września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 września 2015 No to kupiłem w końcu trzecią Vitę, tym razem Vita TV i powiem, że jestem pod wrażeniem, wszyscy co twierdzili, że obraz do bani czy coś to chyba mają jakieś dziwne telewizory... kurde, jednak granie w Freedom Wars na duuużym ekranie daje większą frajdę no i łatwiej się steruje padem Jestem pod wrażeniem możliwości "upscale" jakie konsolka ma, potrafi do 720p/1080i i można też do niższej 480p zrobić. Mogliby tylko zaktualizować opisy w sklepie, bo sprawdziłem gry co niby nie są kompatybilne a działają, np z klasyków Parasite Eve 2 u nas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 23 września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 września 2015 Jak sie gra na PS4 i podlacza Vita TV pod ten sam TV to napewno uzyskasz takie komentarze, ciezko sie naprawde przyzwyczaic, ale nie jest tak zle jak niektorzy pisza ale i tak wole grac w Vita w lozeczku przed spaniem odpalic se P4 Golden albo Danganronpa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 26 września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 września 2015 Ten exploit dla TiViciaży to ogromna frajda i powód żeby tanio kupić Vitę i ogrywać te zblokowane gry. Mam nadzieje że więcej graczy zacznie latać w 2048 Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 26 września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 września 2015 Gry "odblokować" można ale i tak 50 % z nich nie ukończysz( brak kamery,żyroskopu, tylnego ekranu), a nowsze gry maja blokadę wbudowaną w sobie i z żadnej listy nie korzystają. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 26 września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 września 2015 No portable to jednak jest sprzęt dla mnie wyśmienity. Granie w łóżku przed snem tak z godzinkę. W Autokarze gdy jadę gdzieś na weekend. Jestem świadom tego że piractwo zachęciło by graczy do kupna konsoli ale jednocześnie zniechęciło by developerów ostatecznie do tworzenia czegokolwiek na Vitę. I tak źle i tak nie dobrze :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 27 września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 września 2015 przeciez nie ma juz praktycznie kogo zniechecac, na vite juz pisza praktycznie japonczycy, a tam piractwo nikogo, vita musi byc zlamana, trzymam dziennie za to kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 września 2015 Ja vite trzymam tylko dla indyczkow bo na laptopie nie da sie grac xD wiec rowniez mam nadzieje ze zostanie złamana i bede sobie ogrywał klasyki z starszych konsol Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 27 września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 września 2015 No chyba homebrew i gierki z ISO PSP da się odpalac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 września 2015 No chyba homebrew i gierki z ISO PSP da się odpalac? ale tylko te wersje co były na PSP, nie korzystające w żaden sposób z mocy Vity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 30 września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 września 2015 v3.55 update dla Vita, blokuje exploit Cytuj Odnośnik do komentarza
zip_czdz 8 Opublikowano 30 września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 września 2015 jak już raz złamali to poleci z górki... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 Wiecie, ze na dwóch PS Vitach używając jedynie jednego konta PSN można grac w kooperacje?! Niedawno w taki sposób wbiłem platynę w grze pt. "Rocket Birds" i dziś parę w "Minecrafcie", miedzy innymi... Diamonds to you! Throw diamonds at another player. Note: This trophy must be obtained with another online player on the Vita version due to the lack of a splitscreen mode. Wszystko, dzięki opcji 'Ad Hoc'. Po raz kolejny PS Vita mnie milo zaskoczyła. Polecam sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 prototyp vity, min mini usb, hdmi i czytal karty sd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 4 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 (edytowane) Cześć. Kilka dni temu kupiłem używaną Vitę, był to zakup nieplanowany i jestem zielony w temacie. Jak to jest z przypisaniem konta do konsoli? Jedynym sposobem by odłączyć konto poprzedniego właściciela i podłączyć swoje jest przywrócenie ustawień fabrycznych? Gość ma na swoim koncie kilka gier, które mogę teraz odpalić, ale zapewne po przywróceniu ustawień przestanie to być możliwe. Rozumiem że nie ma sposobu by móc w nie grać na swoim koncie? Edytowane 4 lutego 2016 przez Dobos Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel188 0 Opublikowano 5 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2016 dokladnie nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 5 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2016 Na konsoli może być tylko jedno konto. Jeśli chcesz gierki to na PT mam do sprzedania (mała reklama a co ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 Mam nadzieję, że zanim VITA umrze, to McMillen jednak wyda na nią Binding of Isaac: Afterbith. Ostatnio mówi się o wersji na PS4, a temat VITA trochę ucichł. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 Vita już umarła w UK 3/4 sklepów zaprzestało sprzedaży, nawet gry zlikwidowali xD W sumie to już nawet indyki na to nie wychodzą Cały czas czekałem na axiom verge i cisza w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 Nie no, jakaś tam nadzieja na podtrzymanie tego trupa jest. Darkest Dungeon, remaster Odin Sphere, pewnie i więcej fajnych gierek by się znalazło. Ja tam uwielbiam japońszczyznę i np. bardzo ucieszyłem się z zapowiedzi trzeciego Claduna (Sengoku), który z tego co wiem wyjdzie tylko na Vitę.Ale z dostępnością gierek w normalnych cenach to faktycznie jest problem. Macie jakieś namiary na porządne i wytrzymałe etui? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 trzeba kupowac perelki z malych nakladem puki sa za grosze bo pewnie za pare lat beda warte duzo wiecej vita to juz trup, w kkw ok cos wychodzi ale w eu juz nawet indykow przestali produkowac, co wiecej nawet takich ktore kiedys byly zapowiedziane gdybym nie wierzyl, ze vite kiedys zlamia to juz dawno dalbym w pchlim by zamienic na 3ds Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 a co z xcomem na vite? tez odpuscili? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 Na razie cisza, ale nie było żadnych wieści, że odpuścili. Moim zdaniem nie jest to dobry pomysł i nie wierzę, że to będzie dobry port, spodziewam się długaśnych loadingów Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 (edytowane) Vita już umarła w UK 3/4 sklepów zaprzestało sprzedaży, nawet gry zlikwidowali xD W sumie to już nawet indyki na to nie wychodzą Cały czas czekałem na axiom verge i cisza w temacie http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1164968 Polecam zanim napiszesz. Jeśli to trup to jak się określa obecnie Wii U? Edytowane 21 lutego 2016 przez marcinwks Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 Wii U to trup z fajnymi grami, ja tam vite lubie ale gram głownie w indyki, szkoda ze axiom verge pewnie sie już nie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi