Rayos 3 170 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Tak. można jeszcze na ebayu, ale tam ceny mają z kosmosu ;) Warto się spieszyć z zakupem tak czy siak, aż dziw bierze, że przez pół roku nakład się nie wyprzedał bo jest niski (5000+ sztuk) Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Shit, teraz to mam rozkminę czy pudełko za 100 zł (tylko ile wysyłka?) czy cyfrówka za te >60 zł Chociaż raczej cyfrówka, 3 platformy dostajesz w cyfrze vs 1 jak się w pudełku bierze. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Ale to od sztuki +4 dolary? Bo jak coś to jak by ktoś zamawiał to ja też się pisze. Mogę ewentualnie ja ogarnąć i wysyłka ode mnie będzie kurierem FedEx dla forumka gratissssss <3 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 przy dwoch sztukach 6,50, przy czterech 10dolcow a im wieksza wartosc przesylki tym wieksza szansa, ze WER dowali clo Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Cło to nie problem bo na gierki to są grosze. Problemem jest VAT. I przestańcie mylić cło z VATem bo mi oczy krwawią ;( Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 no to vat :P ja biorac superbeat xonic i digimony z playasia mialem chyba z 70zl do doplacenia przez glupie WER Zabrze Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 No generalnie trzeba się liczyć że jak wezmą na Urząd Celny to w najgorszym przypadku +25% do ceny towaru z przesyłką. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Ja je'bie, to Salt and Sanctuary i jeszcze Stardew Valley na horyzoncie . Ten uczuć gdy myślałeś że przejdziesz parę gierek w parę miesięcy i już będziesz mógł z czystym sumieniem gardzić vitą za brak gier, a tu nie wiesz czy wyrobisz się z wszystkim w dwa lata ;__;. Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) Pytanie do koneserów z elitarnej loży vitowego Killzone'a , wspomóżcie radą. Mam wersję pudełkową PL i chciałbym popykać sobie na PS TV z amerykańskim kontem, ale z użyciem kupionego już przeze mnie dlc z botami (strefa treningu botów czy jak to tam się nazywało). Czy takie coś jest w ogóle możliwe? Jeśli nie, to czy chcąc grać z botami na amerykańskiej konsoli musiałbym ponownie kupić to dlc, ale w tamtejszym sklepie? Edytowane 18 stycznia 2017 przez columbo Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) Do skasowania. Edytowane 18 stycznia 2017 przez Rayos Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Ja je'bie, to Salt and Sanctuary i jeszcze Stardew Valley na horyzoncie . Ten uczuć gdy myślałeś że przejdziesz parę gierek w parę miesięcy i już będziesz mógł z czystym sumieniem gardzić vitą za brak gier, a tu nie wiesz czy wyrobisz się z wszystkim w dwa lata ;__;. Dziś miałem dokładnie to samo uczucie. Niesamowity sztos i idealny tytuł pod vitę, miałem brać na ps4, ale wezmę na PSV. Takie tytuły ożywiają konsolkę. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) Planują wydać S&S w przyszłym miesiącu Aha, będzie cross-buy jeśli nie było to jeszcze powiedziane :). Edytowane 18 stycznia 2017 przez raven_raven Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 było już mówione wielokrotnie ;) ale cross save nie bedzie Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) odpalilem przed chwila day of the tantancle pamietajac oryginal ktory lata temu ogrywalem na pc - jezusku jak ta gra pieknie wyglada na oledzie, jeszcze plynnie przez select mozna wracac do wersji oryginalnej titan souls dobry szpil?? Edytowane 18 stycznia 2017 przez Ficuś Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) Shit, teraz to mam rozkminę czy pudełko za 100 zł (tylko ile wysyłka?) czy cyfrówka za te >60 zł :obama:Chociaż raczej cyfrówka, 3 platformy dostajesz w cyfrze vs 1 jak się w pudełku bierze.Pudełeczko kusi bardzo, ale nie na jak cyfrowka na vicie @Ficek Titan Soul dość specyficzna gierka mnie trochę zawiodła ale to tylko moja wina bo oprócz dwóch skrinow nie wiedziałem co to za produkcja znaczy wszędzie pisali ze action adventure wiec liczyłem na jakaś przygodę a nie zwykły boss rush i tyle Edytowane 18 stycznia 2017 przez kubson Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Titan Souls wiele osób narzeka. Hajpowano to jak nie wiadomo co, ale wiele osób ma zarzuty chociażby o mechanikę gierki, która często bardziej polega na farcie niż na umiejętnościach. A skoro aspirowała do bycia Soulsami w 2D, to tak być nie może. Jeszcze z tego co widziałem wersja na Vitę ma długie loadingi. Odpakowałem sobie PSTV w końcu, podłączyłem do TV i... kurde, ale to jest cudeńko. Tak małe i lekkie, że kabel HDMI jest od tego cięższy. Zupełnie bezgłośne, zmieści się w każdy plecak, podłączasz normalnie pady od PS3. No i tanie jak barszcz, na forumku swego czasu za 120 zł było nowe. Na jakieś wyjazdy czy jako awaryjna konsola na jakieś za(pipi)e z TV sprawdza się cudownie. Jedna partyjka w Isaaca była już grana i super sprawa. Jedyna szkoda taka, że nie wszystkie gierki obsługują chyba. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 jak masz soft 3.60 to chyba wszystkie :P Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Niby tak, ale nie interesuje mnie granie w piraty specjalnie, chyba, że to jest bardzo słabo dostępna/niewytłumaczalnie droga gierka, wtedy może. No i co Ci po odpaleniu Tearaway, jeśli bez czujnika światła czy tam żyroskopu gry po prostu nie przejdziesz :P? Tutaj trzeba dostosowania jak w Killzone, gdzie na Vita TV nie trzeba np. korzystać z funkcji ruchowych. Ale to też wymaga poobcinania gierek z ich vita-specific bajerków, co nie zawsze ma sens. Z kolei inne gry się doskonale na PSTV nadają, a nie wspierają bo nie. Ciężki temat. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) Można odpalać nawet oryginały na 3.60 które nie są obsługiwane normalnie, nie musi to być żaden dump itd :)Swego czasu tak grałem w Wipeouta 2048 na Dual Shocku 3 Edytowane 18 stycznia 2017 przez blakuś Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 potwierdzam to co pisze frosti - vita zwykla czy tv ma blokade do jednego konta na konsoli wiec zakupione dlc odpalisz tylko na koncie na jakim je kupiles Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Planują wydać S&S w przyszłym miesiącu O karwa!!! Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Porządny souls-like na vicie, mimo że w 2D (a może to i lepiej) to jednak naprawdę duża rzecz, też się jaram jak najbardziej, ale na razie nie kupuję, nie mam kasy. W każdym razie mam nadzieję że port będzie wysokiej jakości jak na tak długi okres czekania, a nie znowu jakieś masakrycznie długie czasy ładowania czy skopany framerate :[. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 titan souls dobry szpil?? ja bylem zachwycony. mocno skillowy, swietnie wyglada i chodzi, trudny w hui, ale idealny do speerunnow i powtarzania gry. wczoraj ogladalem speedruna z AGDQ i az mnie naszlo na ponowne przejscie gry i platynowanie. Polecam, ale to dosc specyficzna gra gdzie 1 hit = death i czesto mozesz zwalac wine na pecha, bo moze sie wydawac ze gra niesprawidliwa jest ;) Porządny souls-like na vicie, mimo że w 2D (a może to i lepiej) to jednak naprawdę duża rzecz, też się jaram jak najbardziej, ale na razie nie kupuję, nie mam kasy. W każdym razie mam nadzieję że port będzie wysokiej jakości jak na tak długi okres czekania, a nie znowu jakieś masakrycznie długie czasy ładowania czy skopany framerate :[. za port odpowiadaja ludzie co zrobili port Axiom Verge, a Axiom Verge to port SZTYWNIUTKI i tip top, majacy jedynie bardzo sporyadyczne zwolnienia przy naprawde sporym chaosie. nie ma o co sie bac ;) Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) WTF O_o Odłączyłem to PSTV od prądu i teraz muszę wpisywać wszystko od nowa, godzinę hasło do WiFi, hasło do PSN. Poje,bało? To tak działa? Sprzęt musi być non-stop podłączony? e: ściągnięte gry też zniknęły!? Przecież to jest bez sensu. Edytowane 18 stycznia 2017 przez raven_raven Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi