Opublikowano 22 stycznia 20178 l Chyba nawet Wii to robi. Sony pewnie nawet na PS4 jeszcze tego nie ogarnęło :/. Już na PS3 mnie to irytowało, na Vicie z 2011 bodajże mogli się ogarnąć trochę.
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Jeśli ten Civ revolution 2 jest uproszczony względem dużego Civa to ja nie mam pytań skończyłem tutorial, uruchomiłem randomową mapę i nie mam pojęcia co ja robię xD tutorial praktycznie nic nie wytłumaczył, interfejs niczego sensownie nie opisuje, wszędzie jakieś ikonki, polecenia, masakra. Będe musiał się wgryźć w tytuł i przede wszystkim dziś wieczorem sprawdzić czy istnieje jakaś instrukcja do tej gierki. Jest potencjał, bo już wczoraj złapałem mały syndrom jeszcze jednej tury.
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Jak to będzie nie tylko podobne do Earthbound, ale podobnie dobre, to nie łee, tylko dawać mnie to!
Opublikowano 26 stycznia 20178 l mi zaczyna padac [] od napyerdalania w gierki :( kup gumkę + zestaw klawiszy od chińczyków na Ali i wymień.
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Glory to Arstotzka na vicie? Wiem że już było o tym głośno od dwóch lat i wciąż nie wyszło, ale że sam twórca o tym napisał że wciąż może wyjść to wrzucam. Ciekawe jak rozwiążą kwestię przeglądania dokumentów na tym stosunkowo małym ekranie vity.
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Tak samo jak niby The Banner Saga też ciągle jest w trakcie developmentu.
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Tak, nad Banner Sagą wciąż pracują, nawet wczoraj o tym tweetowali, i będzie jakieś info w najbliższym czasie. Z kolei Oceanhorn już jest w pełni gotowe do gry i zostanie wydane za jakiś czas, twórcy powiedzieli że zgłoszą gierkę do Sony jeszcze w tym kwartale. Edytowane 26 stycznia 20178 l przez c0r
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Jeśli ten Civ revolution 2 jest uproszczony względem dużego Civa to ja nie mam pytań skończyłem tutorial, uruchomiłem randomową mapę i nie mam pojęcia co ja robię xD tutorial praktycznie nic nie wytłumaczył, interfejs niczego sensownie nie opisuje, wszędzie jakieś ikonki, polecenia, masakra. Będe musiał się wgryźć w tytuł i przede wszystkim dziś wieczorem sprawdzić czy istnieje jakaś instrukcja do tej gierki. Jest potencjał, bo już wczoraj złapałem mały syndrom jeszcze jednej tury. ty chyba się gubisz w każdej trochę bardziej skomplikowanej gierce co?
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Jeśli ten Civ revolution 2 jest uproszczony względem dużego Civa to ja nie mam pytań skończyłem tutorial, uruchomiłem randomową mapę i nie mam pojęcia co ja robię xD tutorial praktycznie nic nie wytłumaczył, interfejs niczego sensownie nie opisuje, wszędzie jakieś ikonki, polecenia, masakra. Będe musiał się wgryźć w tytuł i przede wszystkim dziś wieczorem sprawdzić czy istnieje jakaś instrukcja do tej gierki. Jest potencjał, bo już wczoraj złapałem mały syndrom jeszcze jednej tury. ty chyba się gubisz w każdej trochę bardziej skomplikowanej gierce co? jak gram w nową trochę bardziej skomplikowaną gierkę, to chyba oczywiste, że przez pierwsze pół godziny się gubię taknieco?
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Banner saga lepiej ograć na telefonie nie ma sensu w to grać na vicie imo Oceanhorn mimo ze grałem w to na ios chętnie zagram raz jeszcze na vicie
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Wlasnie Limited Run Games wrzucilo Aqua Kitty DX i Oxenfree(PS4). Zeszly w 3 minuty, nastepna partia dzis o pólnocy, mysle, ze wezme tego Aqua Kitty bo bardzo fajna gra.
Opublikowano 27 stycznia 20178 l bardzo fajna? ogladalem gejpleje i wyglada conajmniej... średnio :P zreszta, na psnie 27.5 plnow
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Czy tylko u mnie usuwanie gier oznacza właściwie zawieszenie się konsoli na napisie "Czekaj..."?
Opublikowano 28 stycznia 20178 l tak, bez problemu kasuje choc mialem pare przypadkow ze pomimo wcale nie jakiejs gigantycznej wagi gierki na memorce to kasowala sie dlugo
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Może coś z kartą nie tak? U mnie czasem chwilę usuwa - dosłownie parę sekund, czasem trzeba poczekać. Rekord to chyba około minuty. Zauważyłem też że jedna z moich 32jek jest dużo szybsza (kopiowanie z kompa na kartę gierek).
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Niektóre gry po prostu się długo usuwają, poczekaj raven chociaż z 15 minut, jak nic nie ruszy to resetuj. Na PS3 pamiętam że usuwanie któregoś Resistance'a trwało jakieś 1.5h.