Skocz do zawartości

PSVita - temat ogólny

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 432,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Może przeczyta ten geniusz który zmienił nazwę kategorii na Mortem:                   Ostatnio dużo czytam, zwłaszcza na PPE.PL, o śmierci PS Vity. Nieważne że nazwa konsoli mówi co innego. Ciężko s

• jakby kogos interesowalo to ponizej spis gier z obrazkami/gifami jakie zmierzaja oficjalnie na vite i ktore oficjalnie wyjda w eu/us - ponad 150 tytulow, chcialem wkleic tutaj ale niestety, niektore o

• Tak jak mowi Rayos, obie konsole sa swietne. Prawdziwy gracz nie jest gamingowym rasista. U mnie wszystkie handheldy zyja ze soba w zgodzie  

Opublikowano

Panowie jakie polecicie gry multi na 1 vicie ?

Chodzi mi o to aby móc grac razem z kolegą w pracy .

Coś na zasadzie wormsów że najpierw ja się ruszam później on .

Albo ala Tony howk kto lepszego tricka wykręci itd .

Prosze o jakieś ciekawe propozycję :)

Grał ktoś może w dj max technica? uwielbiam dj hero i amplitude(ps2) 

cos a'la wormsy... moze.... wormsy? 

cos ala tony hawk? olliolli i olliolli 2

Opublikowano

Wormsy na vicie są mega marne :( 

Oli oli na ps3 grałem i mnie nie porwało ....

Ogólnie nie pomogłeś, liczyłem że ktoś sypnie jakimiś fajnymi mało znanymi tytułami .

Opublikowano

Który model lepiej kupić? 1000 czy 2000?

Opublikowano

Tylko przez oledowy ekran?

Opublikowano

Który model lepiej kupić? 1000 czy 2000?

Jak zależy Ci na pięknych kolorach, bierz fat.

Jak wolisz rzadziej ładować i mieć mniejszy / lżejszy sprzęt to bierz slim.

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

Kupując grę na PS store ściągam i instaluje ja z Vity? Nie potrzebuje ps3 lub ps4 rozumiem?

Edytowane przez Xehanort

Opublikowano

Widzę że Vice City Stories jest za 16 zł, warto brać na vitę? Playable?

Opublikowano

Właśnie jako grę bardzo bym chciał przejść, bo jeszcze w przenośne GTA nie grałem, ale czytam że na vicie chodzi okropnie, pop-up, skopany framerate. Ech, poczytam jeszcze i pooglądam, najwyżej zaryzykuję te 16 zł.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę że niesamowite promocje nie oszczędziły także vity :obama: Kto nie grał niech bierze Hotline Miami 2 za 12 zł, jedynki niestety nie ma w promocji, ale dwójka jest moim zdaniem tak samo dobra.

Ja chyba wezmę Wipeouta 2048 w końcu za 21 zł.

Opublikowano

Widzę że niesamowite promocje nie oszczędziły także vity :obama: Kto nie grał niech bierze Hotline Miami 2 za 12 zł, jedynki niestety nie ma w promocji, ale dwójka jest moim zdaniem tak samo dobra.

tenor.gif

Opublikowano

Ja chyba wezmę Wipeouta 2048 w końcu za 21 zł.

Jak sie ma plus to wipeout jest za 9,20

Opublikowano

Myślę nad Tearaway i Resistance  :rayos:

Opublikowano

25 zł  :whyyy:

Cholera - patrzę że że Tearaway kupione w zeszłym miechu w pudle ;(

Opublikowano

Wciąż nie warto :pawel:
Ale tearaway jak najbardziej

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

no taki wipeout z plusem jakby siadł za niecałą dychę to byłby deal życia :obama: Ale 21 to też ok cena, mam nadzieję że 30 fps nie będzie mocno doskwierało.

a tearaway takie sobie, ale może dlatego że już chyba wyrosłem z platformówek ;/

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Jak zagrać w Resident Evil 2? Na Vicie w storze go nie ma, w aplikacji na fonie jest, ale w oknie kompatybilne jest tylko psp/psone. Re 1&3 sa dostepne na Vite. Czy ograniczenie dotyczy tylko naszego regionu? Na yt sa gameplaye Re2 z vity:/

Opublikowano

Pany warto teraz jeszcze vite kupować mając switcha (Który notabene tylko będzie grany w domu i który zastąpił mi 3dsa ze stajni nintendo).

Patrzę że teraz jak sie dobrze zakreci to mozna za te 300 z jakas sensowna karta wyrwac a gry tez nie jakies drogie.