Opublikowano 2 marca 20178 l http://www.theverge.com/2017/3/1/14779416/nintendo-switch-playstation-vita-indie-game-developers-gdc
Opublikowano 2 marca 20178 l Panowie jakie polecicie gry multi na 1 vicie ? Chodzi mi o to aby móc grac razem z kolegą w pracy . Coś na zasadzie wormsów że najpierw ja się ruszam później on . Albo ala Tony howk kto lepszego tricka wykręci itd . Prosze o jakieś ciekawe propozycję :) Grał ktoś może w dj max technica? uwielbiam dj hero i amplitude(ps2) cos a'la wormsy... moze.... wormsy? cos ala tony hawk? olliolli i olliolli 2
Opublikowano 3 marca 20178 l Wormsy na vicie są mega marne :( Oli oli na ps3 grałem i mnie nie porwało .... Ogólnie nie pomogłeś, liczyłem że ktoś sypnie jakimiś fajnymi mało znanymi tytułami .
Opublikowano 8 marca 20178 l Który model lepiej kupić? 1000 czy 2000? Jak zależy Ci na pięknych kolorach, bierz fat. Jak wolisz rzadziej ładować i mieć mniejszy / lżejszy sprzęt to bierz slim. Edytowane 11 marca 20178 l przez giger_andrus
Opublikowano 8 marca 20178 l Kupując grę na PS store ściągam i instaluje ja z Vity? Nie potrzebuje ps3 lub ps4 rozumiem? Edytowane 8 marca 20178 l przez Xehanort
Opublikowano 10 marca 20178 l Właśnie jako grę bardzo bym chciał przejść, bo jeszcze w przenośne GTA nie grałem, ale czytam że na vicie chodzi okropnie, pop-up, skopany framerate. Ech, poczytam jeszcze i pooglądam, najwyżej zaryzykuję te 16 zł.
Opublikowano 22 marca 20178 l Widzę że niesamowite promocje nie oszczędziły także vity Kto nie grał niech bierze Hotline Miami 2 za 12 zł, jedynki niestety nie ma w promocji, ale dwójka jest moim zdaniem tak samo dobra. Ja chyba wezmę Wipeouta 2048 w końcu za 21 zł.
Opublikowano 22 marca 20178 l Widzę że niesamowite promocje nie oszczędziły także vity Kto nie grał niech bierze Hotline Miami 2 za 12 zł, jedynki niestety nie ma w promocji, ale dwójka jest moim zdaniem tak samo dobra.
Opublikowano 22 marca 20178 l Widzę że niesamowite promocje nie oszczędziły także vity Kto nie grał niech bierze Hotline Miami 2 za 12 zł, jedynki niestety nie ma w promocji, ale dwójka jest moim zdaniem tak samo dobra. Ja chyba wezmę Wipeouta 2048 w końcu za 21 zł. Jak sie ma plus to wipeout jest za 9,20
Opublikowano 22 marca 20178 l 25 zł Cholera - patrzę że że Tearaway kupione w zeszłym miechu w pudle ;(
Opublikowano 22 marca 20178 l Wciąż nie warto Ale tearaway jak najbardziej Edytowane 22 marca 20178 l przez Pawcio
Opublikowano 22 marca 20178 l no taki wipeout z plusem jakby siadł za niecałą dychę to byłby deal życia Ale 21 to też ok cena, mam nadzieję że 30 fps nie będzie mocno doskwierało. a tearaway takie sobie, ale może dlatego że już chyba wyrosłem z platformówek ;/ Edytowane 22 marca 20178 l przez c0r
Opublikowano 23 marca 20178 l Jak zagrać w Resident Evil 2? Na Vicie w storze go nie ma, w aplikacji na fonie jest, ale w oknie kompatybilne jest tylko psp/psone. Re 1&3 sa dostepne na Vite. Czy ograniczenie dotyczy tylko naszego regionu? Na yt sa gameplaye Re2 z vity:/
Opublikowano 24 marca 20178 l 4 dni i gramy na Vicie w S&S Brutal Action RPG Salt and Sanctuary Hits PS Vita on March 28 http://blog.us.playstation.com/2017/03/24/brutal-action-rpg-salt-and-sanctuary-hits-ps-vita-on-march-28/
Opublikowano 24 marca 20178 l Pany warto teraz jeszcze vite kupować mając switcha (Który notabene tylko będzie grany w domu i który zastąpił mi 3dsa ze stajni nintendo). Patrzę że teraz jak sie dobrze zakreci to mozna za te 300 z jakas sensowna karta wyrwac a gry tez nie jakies drogie.